merhaba herkese...ben eskisi kadar sık giremiyorum kızlar midem feci zorluyor. siz nasılsınız neler yapıyorsunuz. yarem21 tahlil yaptırcakmış bugun nolduki acaba inşallah güzel haberlerle gelir..
karamelcim bende iim canım. bulantılarım ve kusmalarım cok yogun ara ara serum takviyesi yapılıyor ama genel olarak bebeğimin saglıgı iyi.. oglum aynı anda iki arka azı dişi patlattı hafif ateslendi ama maasallah şimdi oda iyi. e onlar iyi olunca bende otomatikman iyiyim:))) sende insallah görürsün haftaya bebişini güzel haberlerinizi bekliyorum canım:)))
burcuelf iyi olmana sevindim canım. hepimiz saglıkla alalım insallah bebişlerimizi..
kızlar kan tahlili verdim eve geldim aradan 2 saat geçti ve adt oldum yani bu kadar hiç geçikmemişti acaba çatlatma iğnesinden kaynaklanıyor olabilir mi bilmiyorum yarın dok gidecem hormon tahlileri vs yumurta takibine yeniden başlayacaz o kadar umutluydum ki bu gün dibe vurdu bir anda içimde bir şeyler kopup gitti rabbim sen herkese nasip et sonra bizede
kesinlikle canım.. sağlık çok önemli.. ilk hamileliğimde ben üstüne gördüm çünkü doktora gittiğimde 6+6 ydı bebek :) direk usg ile keseyi gördük.. yoksa göremezdik.. kan testi yapmadığı için bilemiyorum kanda ne çıktı ne çıkmadı ama keseyi hemen görmüştüm :) idrar testiyle gittim hemde :) kese 27 mm idi..yani düşününce baya bir büyüktü üstüne gördüm diye düşünmedi değilim.. :) hayırlısı olsn bakalım gelecek ay görürüz elbet ne var ney yok :)
Karamel canım kiloyu kafama takmamam mümkün değil çünkü aldığm zaman insülin direncim yineleniyor ne yazık kielimden geldiğince almamaya çalışsam da bazen ipin ucu kaçıyor işte 55 olsam dert etmem de işte 5li rakamları göremedim henüz :)
kızlar kan tahlili verdim eve geldim aradan 2 saat geçti ve adt oldum yani bu kadar hiç geçikmemişti acaba çatlatma iğnesinden kaynaklanıyor olabilir mi bilmiyorum yarın dok gidecem hormon tahlileri vs yumurta takibine yeniden başlayacaz o kadar umutluydum ki bu gün dibe vurdu bir anda içimde bir şeyler kopup gitti rabbim sen herkese nasip et sonra bizede
Merhaba kızlar??
Nasılsınız bakalım umarım herkez iyidir..
Bende iyiyim çok şükür herşey yolunda ara sıra bulantılarım oluyor ama çok değil idare eder şekilde istifra falan hiç etmedim maşallah
Folic asit benim de çok iştahımı açıyor ve sonuç olarak kilo olarak geri dönüyor ben zaten kilolu hamile kaldım bakalım kaç kilo ile
bitireceğim
Sizler nasılsınız çalışmalara devam dimi?? Kızlar bakın ben tam 8 ay bilinçli bi şekilde korunmadım yani biraz sabır arkadaşlar
rabbim en uygun zamanda gönderecek meleklerinizi size dualarım hep sizinle
Karamelim senin nasıl gidiyor cnm bulantılar falan var mı sen de pek uğramamaışsın başka topiğe mi takılıyon eğer öyleyse paylaşda en azından ordan takip ediyim seni ???
aynen canım gelecek ay hepımız ıcın önemlı gerçi gebe kalmadığımız her ay önemlı bızım için =))
bende adet tarıhımden bır gün önce yapmışım testı gecen gün tahlılerıme baktım ordan hesapladım cumartesıydı hatta pazartesınede randevu alıp dr a gıtmısım benım tahmınım 4+1 falandım ama üstüne görmüşsem daha fazlaydı belkıde sölememıstı ozman dr hatırlamıorum hiçç ama keseyı görmüştük bızde=) hakkımızda hayırlısı canım...ben cok asabıyım ıkı gündür adet belırtılerı klasık:95: beklıorum gelsede kurtulsam şu bunalımdan
hayırlısı olsun canım.. benimde öyle gecikti bu ay belirtilerim de vardı.. kısmet değilmiş.. üzüp sıkma kendini.. inşallah olur bebişin seninde bizlerinde :) bırakma kendini hemen ..
aynen hamile kalmadığım her ay çok önemli kistler azarsa korkusu çok berbat bir şey yaa... benim adet bitti demiştim ya bugün damla damla geldi arada yok olup neden damla damla geliyor anlamadım.. kafayı yedi hormonlar iyice... sanırım güzel bir taramadan geçmem lazım :)) ama bu ay geçsin bakalım.. hayırlısı olsun canım hakkımızda inşallah olur bebişlerimiiiz..
burcuelf ve hnk iyi olmanıza sevindim kızlaaaaar :) dikkat edin kendinize aman diyim :)
hakkaten canım hormonların sersemleşmiş sanırım =) doğum kontrol hapı öle yapıodu bende sen kullanmıs olsan dıcemkı ondandr ama degıl... ahh ahh kistlerın basının altından cıkıyor bunlar =)benımkıde gelsın bı selametle şu ılaca başlayayım calısmaları düzenleyelim sonrası ınsallah hayır olsun
aynen canım sersem tavuk gibi oldular :)doğum kontrol hapını bırakalı 3 ay oldu ayy içerken yapmadı ama şimdi bi halleer oluyor anlamadım.. halleyin reklamı gibi hoymona bi halley oluyoy inşallah canım.. gelir de sende bir an önce ilacına başlarsın :)) ne zor beklemek yaa
kızlar dok geldim hormonlara baktı çok güzel dedi alttan muanede etti adt liyim şu an kist falan yok çok temiz demek kısmet değil şimdilik tekrar serophene yazdı yarın başlayacam ayın 21 takip için çağırdı hayırlısı artık
benımde 3 ay olcak hazıranda bırakalı... =))) evt hormonlara bı halley oluyo neler oluyor kımbılırrgerçekten beklemek cook zor ınsallah gelsın karnım şişkin cok kasıklarım falan baya rahatsızlık verıo oturup kalkarken ne olur ne olmaz bugün test yaptım yok bişi tabıkı =) dün kasık batmalarım böbregıme vuruodu büyük ıhtımal üşüttüm fena bu ay halı falan cok yıkadım suda cok kaldı ayaklarım normaldr.. hiç bakmıyorum kendımee hiiç bıde çocuk ıstıorum hale bak
kızlar bulantılar kusmalar beni mahvetti, çok bunaldım artık. hiç bişey yiyip içemiyorum.sürekli bulantım var deli olcam. ilaçlarda fayda etmiyor. mutfağa girmekte zorlanıyorumm çocuğum var birtane onun bişeyler yemesi lazım diye mecbur girmek zorunda kalıyorum ama bide bana sorun.ayrıca kokular da beni öldürüyor denemediğim deterjan kalmadı, kokusuz bişey yok, yumuşatıcılara hiç tahammül edemiyorum. benim gibi olan var mı?. kızımda 9 ay sürdü bu durum bunda da olacak diye korkuyorum. neler yapıyorsunuz anlatın belki sizde farklı şeyler vardır. sabah akşam çıkarmaktan yoruldum
canım benim doktorun verdiği ilaçlarda fayda etmyor. kızımda da böyleydim tam 9 ay. buda 10 haftalık henüz 6. haftadan beri mahvetti beni. hiçbişey yiyemiyorum tosttan başka. bulantılar fena bide çıkarıyorum ya bitiyom işte. çok zayıfladım, yalnızım bide yanımda kimsede yok. çocukta bana bakıyor anlatamam ne kadar zorlanıyom.allah gönlüne göre versin ikinciyi istiyosan en kısa zamanda nasip etsin. zor canım zor anne olmak hamile olmak.
Nihayet hamileyimmmm rahim filminden sonra kaldımm çok mutluym darısı tüm isteyenlere
kızlar bulantılar kusmalar beni mahvetti, çok bunaldım artık. hiç bişey yiyip içemiyorum.sürekli bulantım var deli olcam. ilaçlarda fayda etmiyor. mutfağa girmekte zorlanıyorumm çocuğum var birtane onun bişeyler yemesi lazım diye mecbur girmek zorunda kalıyorum ama bide bana sorun.ayrıca kokular da beni öldürüyor denemediğim deterjan kalmadı, kokusuz bişey yok, yumuşatıcılara hiç tahammül edemiyorum. benim gibi olan var mı?. kızımda 9 ay sürdü bu durum bunda da olacak diye korkuyorum. neler yapıyorsunuz anlatın belki sizde farklı şeyler vardır. sabah akşam çıkarmaktan yoruldum
hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallahNihayet hamileyimmmm rahim filminden sonra kaldımm çok mutluym darısı tüm isteyenlere
hayırlısı olsun canım.. inşallah bir sonraki aya olur bebişin :) kısmet valla belli olmuyor işte.. ilk çocuk pat diye ikincisi ohooo :)) hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim..
bakk yaaa :) kız baksana kendine.. bende üşüttüm biliyorsun fitil kullandım bir de.. alemsin yaaa.. dikkat et.. gerçi bu ay bende dikkat etmedim halılar kalktı yazlık kışlık ayarlandı oda şekli değişti koltuk falan çektim koca dolap çektim iş yaptım yanii :) hayırlıısı olsun yaaa er yada geç elbet olacak bebişler.. ben biraz erteledim aslında.. yine korunmayacağım ama önce kilo vermem lazım.. biraz ona yükleneceğim bakalım hayırlısı.. aldıklarımı geri vermem lazım :) bebek sonra
canım doktorundan mide bulantısı için ilaç iste.. onun faydası olur.. ben ilk bebeğimde pek bulantı yaşamadım.. ama kokulara duyarlıydım yemek pişiremezdim özellikle kızartma falan.. onları da yapmadım.. ikinci hamilelik olursa nasıl olur bilemem.. bence doktorunla görüş çıkarmak zor kötü bir durum
ya valla işler beklerken canım durmuo ki ıllakı o işler olacak ıkıncı olunca ne yapıcam bılmıyorum hatamı edıyorum acaba :44:yok yaa allahım verır sabrını...
ben takıntılıyım kafama koyduğumu yapmam lazım yoksa cinlerım gelıo tepemesonrasıda üşütük işte böle kafayıda üşütmeyımde
ben iice gerıldım bu ara canım yaa göğüslerım fecı acıo çocuk emerken cok canım yanıo bıde asabıyet varken cocugunda uykusu bozuldumu dün gece yarımdan sonra salla salla gece 3.5 du artık pes ettım esım uyandı aldı götrdü yok anam cocukgun uykusu yokmuş oyun ıstıo kerata sonra kalktım bende mecbur ezandan sonra işte saat 6ydı sanırım uyudugunda ama 1 saat gecmedı ağlayarak uyandı yıne dişlerı sıkıntılı buara ondan sanırım. yıne yatrdım saat 10 gıbı kalktılar babasyla bende 11 gıbı uyandım okadarcık uyumuşum ıste... düşün sen bendeki hali ahvali işte bacım fenayımm cok fennaa:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?