ikinci bebeğine hamile olanlar ya da ikinci bebeği düşünenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hnk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyy canım yaaa.. valla işin zor senin.. neyse ki benim öyle sorunum yok malum büyüdü baya.. diş falan bitti hepsi :) ağrı kesici ver kuzuya acımasın yazık ayyy çok zorlanıyordur :(

sorma canım zor ama Allahtan ılk dişler çıkarken sıkıntımız olmadı şimdi oluo işte köpekler var bırde arka azılar dentınox sürüyorumda kar etmıyor agrı kesıcı verıcem ınsallah gece yatarken. gün içinde sıkıntı yok çünkü.

sen unu eleyıp asmışsın :9: ama bırde ufaklık olcak nasıpse gene basa döncez =) amaan onlar gelsınde annelıgın kolay olmadığı baki zaten daha ortada yoklar ama olması ıcın bıle ne zorluklar cekıoz ki olduğundaki sıkıntı bambaşka mıde bulantısı kusmalar v.s:36::1:

bugün son adetimin üzerinden 54 gün geçti :30: hala yok kendileri bugün belim çok ağrıdı
yumurtalıklarımda sancıdı kistten oluyor pazartesi doktora gideceğim bakalım neler diyecek

oğlumda 4 ay çektim 4 kilo verdim çok zordur bilirim
şimdiki hamileliğimde henüz bişey yok çok şükür inşallah hayırlısıysa böyle gider
ben de senin gibi yanlızdım ama allahtan arkada çocuk yoktu yoksa iki kat zor olurdu
eşim yemek yapardı zavallım işten gelir mutfağa geçerdi ben sürekli yatardım halsizlikten sürekli serum desteği alıyordum ne kötü günlerdi :26:
şimdi başlarsa oğlum büyük çok şükür yemeğimide hazırlar yardım da eder
bazen arayı uzatmakla iyi ettim diyorum sultanlığımı ilan etmek üzereyim temizlikte yardım ediyorlar yemek hazırlayıp süpriz yapıyorlar :1: her ne kadar sonrasında bulaşıklar beni beklesede şimdilik sorun yok çok şükür
rabbim sanada yardımcı olsun inşallah biran önce atlatırsın

canım ya hemde çok zro kızımda 2,5 yaşında yardım edecek kimse yok. ilkinde benim de eşim koşturuyodu peşimde zaman da bişey yiyemiyodum ki 9 ay sümüştü bu durum.şimdi çocukta olunca şaşıp kalıyosun.bulantılar, çıkarmalar, kokular olsa ne olacak çocuk yemek bekler. mecbur girip yapıyosun. salı günü kaynanam gelcek oğlu çağırdı bakalım bana ne fayası olcaksa ben kendimi göremiyom, inşallah işlerin ucundan tutar. 2. istediğim için şikayetçi modunda olmakta istemiyom madem istedin çek diyorum kendime ama zor ya. bişeyler yemek istiyorum,kanasıya su içmek,hayırlısıyal geçseydi şu zor günler.
bebeğin hayırlı olsun umarım sorunsuz geçer.sende sağlıkla eline alırsın.yanısıra bende duacım ol.

oğlumda 4 ay çektim 4 kilo verdim çok zordur bilirim
şimdiki hamileliğimde henüz bişey yok çok şükür inşallah hayırlısıysa böyle gider
ben de senin gibi yanlızdım ama allahtan arkada çocuk yoktu yoksa iki kat zor olurdu
eşim yemek yapardı zavallım işten gelir mutfağa geçerdi ben sürekli yatardım halsizlikten sürekli serum desteği alıyordum ne kötü günlerdi :26:
şimdi başlarsa oğlum büyük çok şükür yemeğimide hazırlar yardım da eder
bazen arayı uzatmakla iyi ettim diyorum sultanlığımı ilan etmek üzereyim temizlikte yardım ediyorlar yemek hazırlayıp süpriz yapıyorlar :1: her ne kadar sonrasında bulaşıklar beni beklesede şimdilik sorun yok çok şükür
rabbim sanada yardımcı olsun inşallah biran önce atlatırsın

canım ya hemde çok zro kızımda 2,5 yaşında yardım edecek kimse yok. ilkinde benim de eşim koşturuyodu peşimde zaman da bişey yiyemiyodum ki 9 ay sümüştü bu durum.şimdi çocukta olunca şaşıp kalıyosun.bulantılar, çıkarmalar, kokular olsa ne olacak çocuk yemek bekler. mecbur girip yapıyosun. salı günü kaynanam gelcek oğlu çağırdı bakalım bana ne fayası olcaksa ben kendimi göremiyom, inşallah işlerin ucundan tutar. 2. istediğim için şikayetçi modunda olmakta istemiyom madem istedin çek diyorum kendime ama zor ya. bişeyler yemek istiyorum,kanasıya su içmek,hayırlısıyal geçseydi şu zor günler.
bebeğin hayırlı olsun umarım sorunsuz geçer.sende sağlıkla eline alırsın.yanısıra bende duacım ol.

merhaba kızlar bende 2. planlıyorum birkaç ay sonra başlıcaz denemelere...0
beim ilk gebeliğim çok rahattı...
şimdi içimde bi his var sanki 2. de çok bulantım kusma olack die....kusmak çoook zorrr yaaa:18:
sizin 2. gebeliklerinizin 1.den farkı varmı acep:26:
kendi kendimi psikoljik baskı kurdum valla ,kusmıcam varsada ,kusçam herhalde
ya şimdiden böyle korku olurmu
hayırlısı inşallah...

bugün son adetimin üzerinden 54 gün geçti :30: hala yok kendileri bugün belim çok ağrıdı
yumurtalıklarımda sancıdı kistten oluyor pazartesi doktora gideceğim bakalım neler diyecek

merhaba arkadaşım...
diyet günlüklerinden gamze ben hatırladın mı:13:
sende benim :emir_bebek:gibi 2. düşünüyosun demek hayırlı olsun inş.
benim 4 kilo fazlalığım var halen:26:
hamile kalmadan versem iyi olcak...
bu aralar diyet moduna girdim yavaştan hayırlısı bakalım...

anneler gününüz kutlu olsun kızlar yavrularınızla nice sağlıklı yıllara hep beraber inşallah :72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

merhaba kızlar bende 2. planlıyorum birkaç ay sonra başlıcaz denemelere...0
beim ilk gebeliğim çok rahattı...
şimdi içimde bi his var sanki 2. de çok bulantım kusma olack die....kusmak çoook zorrr yaaa:18:
sizin 2. gebeliklerinizin 1.den farkı varmı acep:26:
kendi kendimi psikoljik baskı kurdum valla ,kusmıcam varsada ,kusçam herhalde
ya şimdiden böyle korku olurmu
hayırlısı inşallah...

evet cnm benim ilk hamileliğim kabus gibiydi serumlar olmasa ölüyordum yiyemiyordum içemiyordum :50::50::50::50::50:
şimdi ise tam tersi :56::56::56::56::56: yemeden duramıyorum yemediğimde hafif bulantılarım ouyor ama onlar hiç bişey oğlumda yaşadıklarıma göre
gerçi daha çok yeni ama oğlumda daha öğrenmeden başlamıştı şimdi sanırım 7 haftalık falan oldu rabbime binlerce şükür olsun iyiyim :16::16::16::16::16:
bende de o korku vardı oğlumdaki gibi olur diye ama bu sefer oğlum büyük gerekirse kendine yemek bile yapar benim yardımımla
eşim zaten çok yardımcı ailem uzak bana ama çok zorda kalırsam onlarda gelir diye tam 13 sene sonra cesaret edebildim :1::1::1::1::1:

anneler gününüz kutlu olsun kızlar yavrularınızla nice sağlıklı yıllara hep beraber inşallah :72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

evet cnm benim ilk hamileliğim kabus gibiydi serumlar olmasa ölüyordum yiyemiyordum içemiyordum :50::50::50::50::50:
şimdi ise tam tersi :56::56::56::56::56: yemeden duramıyorum yemediğimde hafif bulantılarım ouyor ama onlar hiç bişey oğlumda yaşadıklarıma göre
gerçi daha çok yeni ama oğlumda daha öğrenmeden başlamıştı şimdi sanırım 7 haftalık falan oldu rabbime binlerce şükür olsun iyiyim :16::16::16::16::16:
bende de o korku vardı oğlumdaki gibi olur diye ama bu sefer oğlum büyük gerekirse kendine yemek bile yapar benim yardımımla
eşim zaten çok yardımcı ailem uzak bana ama çok zorda kalırsam onlarda gelir diye tam 13 sene sonra cesaret edebildim :1::1::1::1::1:

maşallah canım valla iyi cesaret 13 yıl sonra. allah tamamına erdirsin. şanslısın, çocuğun büyümüş, eşin destekçi, benimde yanımda kimse yok, eşimde yok ailemde yalnızım, kaynana gelcekti güya, oda bugün rahatsızlanmış, şimdi annem gelcek, ilkinde de böyle geçirdi. benim şansım böyle galiba, yine de sabrediyorum. şu kusmalar, bulantılar geçsin diyorum, geçecek biliyorum ama zorlanıyorum. kızımda iyice iştahtan kesildi hiçbişey yediremiyorum buda beni çok üzüyor, ne kahvaltı yapıyor ne çorba ne yoğurt bir aydır düzeni bozuldu çocuğun, zaten yemez içmezdi şimdi tamamen bıraktı, şaşırmış durumdayım.ne kendime yetebiliyom ne çocuğuma allaha sığındım bekliyorum.çok dertlendim dimi kusura bakmayın. bu arada annenler günün kutlu olsun

arkadaslar mrb oncelikle herkesin anneler gunu kutlu olsun benimde 5yasinda bi kizim var ikinciyi istiyoruz artik ilkinde hemen olmadi diye korunmayi biraktik o aradada dr islerimi hallediyim dedim rahimde yara var dedi dr dondurduk 10gun iliskiye girmeyin dedi 5gin dayanabildik ertesi gunde dis randevumvardi rontgen cekti dolgu yapti filan simdi hep iki gun once gelen adetim 1gun gecikti erken daha hamile oldigumu dusunmem icin ama hem umutlandim hem endiselendim hem istiyorum hem korkuyorum dra gittigim icin bisey olmaz heralde dimi

maşallah canım valla iyi cesaret 13 yıl sonra. allah tamamına erdirsin. şanslısın, çocuğun büyümüş, eşin destekçi, benimde yanımda kimse yok, eşimde yok ailemde yalnızım, kaynana gelcekti güya, oda bugün rahatsızlanmış, şimdi annem gelcek, ilkinde de böyle geçirdi. benim şansım böyle galiba, yine de sabrediyorum. şu kusmalar, bulantılar geçsin diyorum, geçecek biliyorum ama zorlanıyorum. kızımda iyice iştahtan kesildi hiçbişey yediremiyorum buda beni çok üzüyor, ne kahvaltı yapıyor ne çorba ne yoğurt bir aydır düzeni bozuldu çocuğun, zaten yemez içmezdi şimdi tamamen bıraktı, şaşırmış durumdayım.ne kendime yetebiliyom ne çocuğuma allaha sığındım bekliyorum.çok dertlendim dimi kusura bakmayın. bu arada annenler günün kutlu olsun

sağol cnm seninde anneler günü kutlu olsun :16:
aslında tansiyon yerlerde yattığım yerden okuyayım dedim ama dayanadım senin yazıklarını görünce yazayım dedim
allahım yardımcın olsun zor durumdasın inşallah uzun sürmez bulantıların geçer evladınında yemesi içmesi düzelir herşey yoluna girer inşallah
aslında çevreme bakarsan rabbim bana ikinciyi vermeyi istediğinden bana istetti yoksa hiç istemediğimi biliyor hepsi :1::1:
öğrenenlerin hepsi kısa süreli şok geçiriyorlar :53:
oğluma erken yaşta kavuştum şimdi yaşım 32 ikinci kez olacağını söyleseler hayra yormazdım ama oluyor işte
okadar rahatlıktan sonra nasıl olacak bilmiyorum ama rabbim yardım eder diye düşünüyorum
sende içini ferah tut bol bol oku ben öyle yapıyorum rabbim kabul etsin inşallah
sanada tez zamanda rahatlık ferahlık versin inşallah :70:

merhaba arkadaşım...
diyet günlüklerinden gamze ben hatırladın mı:13:
sende benim :emir_bebek:gibi 2. düşünüyosun demek hayırlı olsun inş.
benim 4 kilo fazlalığım var halen:26:
hamile kalmadan versem iyi olcak...
bu aralar diyet moduna girdim yavaştan hayırlısı bakalım...

evet bende seni hatırladım
ah keşke 4 kilo fazlam olsa verdiklerim hepsini hatta daha fazlasını geri aldım ben :43:

sağ ol canımm.. seninde anneler günün kutlu olsun ... tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsuuuuuuum:16::16:

hepimizin anneler günü kutlu olsun kızlarr ayrıca kutlayanlarada cook teşekkür ederım allah evlatlarımızla beraber gecırecegımız hayırlı bır ömür nasip etsin. bıızım gıbı ıkıncı bebıslerı ısteyen tüüm annelerımızede bırdaha aynı duyguları yaşayabilmek nasıp etsın rabbım

burcummm :52: nerelerdesin çok merak ettim seni :26: iyi olmana sevindim hnk da uğramıyor hatta sana özelden yazdım
ben forumda okadar çok yere yazıyorum ki hangi birini söyleyeyim :1: ama burayı ihmal etmiyorum geldiysem mutlaka burayada bakıyorum yazıyorum
asıl siz nerdesinizz baya oldu seni görmeyeli
bende senin gibiyim bulantılar ara sıra var hep böyle gitse ben daha ne isterim :46: rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
folicasit ben kullanamıyorum tansiyonumu yükseltiyor ama vitamin kullanıyorum pazartesi yine randevum var hala bebişi göremedim özlemle onu görmeyi bekliyorum inşallah pazartesi görürüm hayırlısı
hnk dan haberin varmı o nasıl acaba :26: çok bulantısı vardı inşallah iyidir
bu arada benim doğum tarihi 20 aralık olarak söyledi doktorum aslında 30 aralık ama 10 gün önce alacağı için 20si dedi inşallah bir aksilik olmazsa
arayı uzatma uğra olurmu :70:

iyi olmana çok sevindim cnm arkadaşım :1:
Dünya işlerinden bi türlü fırsat bulup giremiyorum ki ama bundan sonra daha sık uğrıycam inş.
Bulantılar konusunu sordum dr a eğer olacak olsaymış bu hafta en doruk noktasına ulaşıyormuş yani bunda sonra azala azala bitiyormuş..
Cnm inş. hepimiz sağ salim sağlıklı eli ayağı düzgün nur topu gibi bebişlerimizi alırız inş.kucağımıza hayırlısı ile..
Sende bugün bebişini görürsün inş. güzel haberlerle gel inş.
Bende cuma günü gördüm meleğimi inan nasıl heyecanlandım gerçekten evladın ilki ikincisi olmuyormuş böyle kalp atışlarını duyunca ağladım..
Herşeyimiz çok güzel dedi dr teyzemiz..
Benim de normal doğum tarihim 18 aralık dedi ama aynen senin gibi 10 gün önce alırım dedi yani 8 aralık
Allahım her ay böyle güzel haberler almayı sonunda da sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin cnm?

merak edıodum bende senı dıodum heralde cok bulantısı var gıremıo nete.

allah razı olsun canım allah kabul etsın dualarınızı dualarımızı... çalışmalara tam gaz devam umut kaybetmek yok zaten rabbım nasıp etmısse olucak elbet ...

iyi olmana sevındım bulantın cok olsa bır cocugun daha var ona bakman zorlasıcak allah yardım etsın ınsallah ki sabrınıda verır rabbım =)

İnş. cnm sizinde en kısa zamanda ama en önemlisi en hayırlı zamanda rabbim göndercek meleklerinizi..

Ben iyiyiim kızımda 5 haftadan 16 haftaya kadar full time kustum bulantılar hiç bir sey yiyemiyordum

Ama bu sefer öyle değil ara sıra hafif bi bulantım oluyor o kadar o da çok normal maşallah diyim nazar değmesin..

Gerçekten de bende korkuyordum ikinci de öyle olacak diye ama çok şükür iyiyim..

Tabi mide bulantsı ve kusma olmadığı için bi de folıc asit etkisi acayip iştahlıyım daha şimdiden iki kilo almışım sonum ne olur bilmem:1:

İnş. cnm sizinde en kısa zamanda ama en önemlisi en hayırlı zamanda rabbim göndercek meleklerinizi..

Ben iyiyiim kızımda 5 haftadan 16 haftaya kadar full time kustum bulantılar hiç bir sey yiyemiyordum

Ama bu sefer öyle değil ara sıra hafif bi bulantım oluyor o kadar o da çok normal maşallah diyim nazar değmesin..

Gerçekten de bende korkuyordum ikinci de öyle olacak diye ama çok şükür iyiyim..

Tabi mide bulantsı ve kusma olmadığı için bi de folıc asit etkisi acayip iştahlıyım daha şimdiden iki kilo almışım sonum ne olur bilmem:1:

aman canım evet nazar degmesın masallah hep böyle gıtsın =) bende ınanıyorum burcum hayırlı bır zamanda gelıcek ınsallah evlatçıklarımız ... iyi olmana sevındım evde bır çocuk varken çok çok zor olurdu allah yardımcın olsun her halukarda gebelıgın verdıgı uyku halı bıle zorlar senı. bende ılkınde mıde yanması cook oluodu öle olunca bende kusuodum benımkı bulantıyla gelmıodu dırek yanma işte tıksınme ve kusma ama hatırlamak dahi ıstemıyorum ınsallah ıkıncıde bende rahat olurum . buarada hala kanamam gelmedı kasıklarım acıo artık elleyınce şişkinliktenmıdr nedır bılmemm akıntı bı gelıo bı gıdıo gögslerım fecıı bıan önce olsamda rahatlasam ya cok asabıyet yapıo =(

selam herkese ben dün doktora gittim derdimi anlattım
adet olmadığımı bebek sahibi olmak istediğimi kızımada gonopheneyle hamile kaldığımı söyleyince
direk adet söktürücü verdi adet olunca gel verelim aynı ilacı dedi biraz hazırcı bir doktora denk geldim yani
tahlil filan istemedi hiç :44::44: sizce hormon tahlillerimi yaptırsam mı tekrar gidip ilacı kullanmaya başladım

aman canım evet nazar degmesın masallah hep böyle gıtsın =) bende ınanıyorum burcum hayırlı bır zamanda gelıcek ınsallah evlatçıklarımız ... iyi olmana sevındım evde bır çocuk varken çok çok zor olurdu allah yardımcın olsun her halukarda gebelıgın verdıgı uyku halı bıle zorlar senı. bende ılkınde mıde yanması cook oluodu öle olunca bende kusuodum benımkı bulantıyla gelmıodu dırek yanma işte tıksınme ve kusma ama hatırlamak dahi ıstemıyorum ınsallah ıkıncıde bende rahat olurum . buarada hala kanamam gelmedı kasıklarım acıo artık elleyınce şişkinliktenmıdr nedır bılmemm akıntı bı gelıo bı gıdıo gögslerım fecıı bıan önce olsamda rahatlasam ya cok asabıyet yapıo =(

İnş. seninde ikinci rahat geçer cnm

Belirtilerin var cnm test yaptın mı??

Adet olmayınca çok feci yaaa insan sinir küpü olur bilirim

Back