- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
- 423
merhaba kızlarr ben bugün dr kontrolüme gıttım tahmın ettgım gıbı gebe falan degılım kıstlrım hala yerınde dr um orta sevıyede olduğunu söledı sevgılı kıstlerımıntedaviye başlayalımmı dıe bana sordu yoksa doğal yolla mı hamıle kalmak ıstersın dedı bende zaten buyüzden erken başladım çalışmalara dedım suan hemen olması sart degıl dedım bana SEROPHENE verdi ilişki takvimi yazdı halıyle ılacı adetın 5.günü başlayıp 5 gün ıcıcem sonra adetın 14.günüyle 22. günlerı arası gün aşırı ılıskı önerdı sonrası ya adet görücem ya gebe kalıcam bu böyle 3 ay sürücek gebe kalamzsam 4.ay tekrar gıdıcem bakalım hayırlısı olur ınsallah
buarada serophene kullananınız oldumu aranızda sızede busekıldemı kullanmayı önerdı dr nuz ?? bırde emzırırken kullanmayın yazıo prospektüsünde ama drm emzırdıgımı bılıo emzırıomusun dıe sordu mutlaka bilinçli vermıstr dıe düşünüyorum sız ne dersınız:44::18:
kızıma serophene değil ama gonophene kullanarak ilk ayda hamile kalmıştım 3 ay normal yolla denedik olmadı 4. ayda bu ilacı verdi doktorum aynı size söylenen şekilde kullandım ve o ay hamileydim
ama emzirme konusunu hiç bilmiyorum
Slm bende daha adet olmadım bu günde bekliyorum
peki kilo porblemi olan varmı benim gibi
merhaba canım
bızde 2 ay denedik olmadı dr um bu ılacı verdı adetımı bekliyorum başlamak ıcın ama dr um bılınclı vermıstr ılacı verırken unutmuş olamaz dıyorum emzrdıgımı sordu çünkü emzırıomusun hala dıe nese ben kullanırım büyük ıhtımal =)
cevabın ıcın teşekkür ederım umarım bende ılk aydan hamıle kalırım ki içime öyle doğuyor
ben canım =) pko olmamdan bellıdr zaten
ınsallah hayırlı haberlerını alırız canım benım =) buarada test yapmadan bekleyebilmek büyük başarı tebrık ederım seniallah sabrını daim etsin inşaallah
allah gönlüne göre versin hayırlısı olsun inşallah ilk çocuğun kaç yaşında
bide kaç kilosun ben 76bendekide pko ama 2.5 ayda bir adet görüyorum
birde bana sor test yapmamk için kendimi tutuyorum ha oldum ha olacam diyerek bekliyorum geçen ay 3 gün öncdeden gelmişti mart ayında ise bir gün önce geçen ay ayın 6 sında olmuştum genelde önce geliyordu bu ay daha gelen yok inşalahta gelmez gerçi acab diyorum serophene kist yapmış olabilir mi gerçi çatlatma iğneside yaptı hani bir ihtimal çatlamamış olabilir mi rutin kontrollerimde kist falan yoktu sadece kanda hormonlarıma bakılmamıştı oda bu ay adt olursan gel kana bakalım demişti of her şeyi bir şeylere bağlıyorum.elfmam canım seropheneyle ilgili sormuşsun onu ben nisan ayında adt 3 günü başladım günde iki tane içtim adt 14 günü gittim 14mm olmuştu tekrar 4 gün sonra gittiğimde 20mm olmuştu ve çatlatma iğnesini oldum ertesi gün birliktelik dedi bir hafta gerçi bizim iki gün oldu oda iğneden 42 saat sonra düşünüyorum 24 saat sonra çatlamış olsa yumurtanın ömrü 24 saattir yani ilk 48 saat için birliktelik olması şart belkide tutmuştur diyede ümit ediyorum eğer benim tutarsa sanadaışık olur.benim anlamadığım senin dok niye yumurta takibine çağırmadı ki çatlatma iğnesi yapmayacak mı çünkü bu haplayumurta çok büyüyor hadi çatlamasa kist oluşacak bence sen adt 14 günü falan tekrar dok git
Günaydın kızlar...beyazbulut canım bende pco + kilo ile uğraşarak bebek düşünüyorum..ama oğlumdan sonra oluştu bende kistler oğlumda tedavi falan olmamıştım.. illa ki olur ne zaman olursa artık.. 85 oldum maalesf bu bebek için kullandığım ilaçlar kilo aldırdı bana 80 kiloydum.. düzene sokmam lazım yeniden.. kırmızılarımı gecikmeli de olsa bugün gördüm çok şükür.. inşallah güzel haberleri veririz haziranda.. 5 haziran adet gününü bekleyeceğim bakalım.. artık pek umudum kalmadı desem yeridir.. ne bilim oğlumda uğraşmadım bu olmuyor nedensekolay değilmiş hamile kalmak... hayırlısı olsun.. doktorumu değiştireceğim haziranda da bebek olmazsa..bakalım doğum doktoruma gideceğim.. kistlerden dolayı başka doktora gidiyordum kendi doktoruma giderim en azından adamı biliyorum:)
ınsallah hamılesındr dedıgın gıbı banada umut olursun =) benım sat 8 nısan gecıktıgınden süreklı 8 mayıs olarak bekliyorum bat ı ... drumla konustuk o bana sordu doğal yolla olmasını mı bekleyelim dıe bende oyüzden erken başladım dedım. tedavı yı sonra ki aşamada düşünücez cok acelem yok dedım çünkü ben.ılacın ayrıntısınıda netten arastrdım kullananlarda genelde aynı yöntem uygulanıo 3ay kesın beklenıo takıp yapma geregı o yüzden hısstemedı tahmınım ... bana dedıgı ılk ay gebelik oluşmazsa 2.ay hapı ıkıye cıkarıcaz yıne oluşmazsa 3.ay 3 e çıkar dedı işte yıne oluşmazsa zaten gıcem dr a...stres yapmamam ıcınde öle bır karar almış olabılır belkıde kendıne cok güvenıoben takmıyorum ama neden takıbe cagırmadı dıe canım yaa kendımıde bılyorum cok takarım kafaya hepten olmaz bıde allah korusun ayrıca benım dr cook yoğun bılıomusun sımdıden ağustosa verıcekler randevuyu bılıyorum bugün alıcam ınsallah zaten hazıran temmuzda randevum var kısmet olurda hamıle olursam dıe ıptal etmıyorum onlarıda
Günaydın kızlar...beyazbulut canım bende pco + kilo ile uğraşarak bebek düşünüyorum..ama oğlumdan sonra oluştu bende kistler oğlumda tedavi falan olmamıştım.. illa ki olur ne zaman olursa artık.. 85 oldum maalesf bu bebek için kullandığım ilaçlar kilo aldırdı bana 80 kiloydum.. düzene sokmam lazım yeniden.. kırmızılarımı gecikmeli de olsa bugün gördüm çok şükür.. inşallah güzel haberleri veririz haziranda.. 5 haziran adet gününü bekleyeceğim bakalım.. artık pek umudum kalmadı desem yeridir.. ne bilim oğlumda uğraşmadım bu olmuyor nedensekolay değilmiş hamile kalmak... hayırlısı olsun.. doktorumu değiştireceğim haziranda da bebek olmazsa..bakalım doğum doktoruma gideceğim.. kistlerden dolayı başka doktora gidiyordum kendi doktoruma giderim en azından adamı biliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?