ikinci bebeğine hamile olanlar ya da ikinci bebeği düşünenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hnk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadi hayırlı haberler ver inşallah
test yapma sakın merakına yenilmeyesin :26:
inşallah hamilesindir

inşalah gelmezler canım bende cumartesiyi bekliyorum of gelmesinler me olur rabbim beklemek istemiyorum artık

ayyy gelmesin gelmesin o kırmızı bir dokuz ay :) bekleyi versin azıcık

İnşallah kızlar... karamelim yok test yapmadım yarın yapayım diyorum testi :) olmadı pazartesi tekrarlarım ya da kana giderim o zamana kadar gelmezse.. ama bugün göğüs uçlarına da vurdu ağrı dokunamıyorum otururken bile ağrıyorlar çok acıyor valla.. hayırlısı olsun bakalım.. bebek yoksa gelsin kırmızılar pco tedavisine başlamak istemem yeniden :)

herkese iyi geceler, ben malesef gördüm kırmızıları, üzülmedim ama çok şaşırıdm, nasıl olur da hamile kalamam diye, adetimin 3. günü kadın doğumcuya gittim, durumu abartarak anlattım, alttan muayene etti, yumurtalıklarıma baktı, hiç bir belirtim olmadığı halde enfeksiyonun var dedi, bir sürü ilaç verdi, ve yumurta takibi yapalım dedi, çok sevindim, hormon testi de yaptırıdm, onun sonuçlarını yarın alacağım, bakalım verdiği ilaçları kullanıyorum, ve 3 gündür soğan kürü uygulamaya başladım, içim dışım soğan oldu doğrusu

Günaydın kızlar... Benim kırmızılar hala gelmedi :)) Sabah test yaptım kalemle çizilmiş gibi ince ama pembe bir çizgi var fotoğraf çekim dedim fotoda çıkmadı.. Bugün eczaneden bikaç test alıp pazartesiye kadar her gün yapacağım bakalım.. Sanırım bu kez tuttu :) Ama tam emin olmak için testleri tekrarlayacağım erken gebelik testi de alacağım pazartesi de kana gideceğim sağlık ocağına bakalım ne çıkacak kızlar.. Sizce var mıdır :) bu pembe silik çizgiyle.. eşime gösterdim var çizgi ama altta o hani çıksın diye işaretli olan yeridir diyor. ama çizgiyi gördü negatiflerimde bembeyazdı çizgi falan yoktu bakalım koyulaşacak mı

canım enfeksiyon bebek olmasına engel.. benim de geçen ay vardı fitil tadavisi gördüm ben bakalım sanırım hamileyim.. silik bi çizgi çıktı eşim de gördü ama testleri tekrarlayacağım.. sen tedavini ol mutlaka rahim temizlensin bebek daha rahat olur :)

senin için erkenden neti açtım çok merak ediyordum inanki çok sevindim emin ol ki hamilesin gözün aydın inşalah çok güzel şekilde ilerler ince çizgi olması normaldir daha adt dündü bir kaç gün geçinde dahada belirginleşir.bende biraz önce test yaptım negatif çatlatma iğnesinden sonra çift çizgi bekliyordum gebelik için değil tabi iğnenin etkisiyle vucuttaki hcg hormonu yüksektir diye demek ki 10 günde vucuttan atılıyor adt günüm yarın ama adt olmayı bekliyorum ve 3 gün dok tekrar gidecem

inşallah canım.. eşimi inandıramadım ama koyulaşan çizgileri görünce pişman olacak bence :)) canım çatlatma iğnesinden 1-2 gün sonra yapılınca pozitif oluyor diye okumuştum. inşallah vardır bir şeyler :) yine de ihmal etme testleri ben adetten önce de test yaptım negatif çıktı ama 3 gün öncesinde yapmıştım daha anca silik çıktı.. bakalım koyulaşmasını umuyorum canım.. inşallah hamilesindir sende..

dört veya beş gün geçsin koyulaşacaktır benimde adt günüm yarın sinir tavan yaopmış durumda hemen sinirleniyorum kızımda nasibini alıyor asllında benim 23 deçatlatma iğnesi olmuştum 40 saat sonra birliktelik oda 25 sabahı olmadan yani 8 günde idrarda bellli etmez zaten ama ben çift çizgiyi vucuta verilen hormondan dolayı bekliyordum benim sorum şu çatlatma iğnesinin etkisi vucuttan ne zaman atılıyor

bana d a2 ayrı fitil verdi, kullandığım günden beri inanılmaz akıntım geliyor, günlük ped daynamıyor resmen, bu sabah uyurken öyle bir yoğun akıntım geldi ki, uyku sersemiydim altıma mı kaçırıyorum acaba diye yataktan fırladım bu ıslaklık beni çok sinir ediyor ama dayanacağım artık, yalnız doktor bana bu fitili ne kadar kullanmam gerektiğini söylemedi, sen kaç gün kullanmıştın?

merhaba kızlar arada gırıp bakıyorum ama pek yazamıyorum bu ayda olmadı benım bakalım ne zaman tutacak
artık strese gırmeye baslıyorum cunku kızım ılk aydan olmustu 5-6 ay gectı bunda (
ovu testı alıcam bu ay

canım bana verdiği fitilde 6 tane vardı ve bitene kadar kullandım.. sende bitene kadar kullan sakın arada kesme tekrarlar enfeksiyon.. demek ki yoğun ki 2 ayrı fitil vermiş sana. mutlaka düzenli kullan ki rahat et.. akıntı yapıyor çünkü fitil enfeksiyonu akıtıyor.. normal ped kullan ve iç çamaşırını her gün değiştir ve de 70 - 80 derecede yıka. doktorumun önerisiydi bu ben öyle yaptım :) geçmiş olsun canım.. inşallah tedaviden sonra bebişine kavuşursun:)

ovulasyon testş al canım bir çok kişi onunla hamile kaldı. ama kafana çok takma engelliyor maalesef gebeliği

cnm bizde ilki gibi olcak sandık ama 1 yıl geçti henüz teşrif etmedi yine şükrediyorumki en azından bir evladım var allahım en kısa zamanda evlatlarımızada kardeş nasip etsin

merhaba canım cok sevındım büyük ıhtımal hamılesın allah nasıp ederse öyle görünüo hayırlısı olsun ınsallah allah sag salım dogurabılmeyı hayırlısıyla kucagınada alabılmeyı nasıp etsın ınsallah =)

merhaba kızlarr ben bugün dr kontrolüme gıttım tahmın ettgım gıbı gebe falan degılım kıstlrım hala yerınde dr um orta sevıyede olduğunu söledı sevgılı kıstlerımın tedaviye başlayalımmı dıe bana sordu yoksa doğal yolla mı hamıle kalmak ıstersın dedı bende zaten buyüzden erken başladım çalışmalara dedım suan hemen olması sart degıl dedım bana SEROPHENE verdi ilişki takvimi yazdı halıyle ılacı adetın 5.günü başlayıp 5 gün ıcıcem sonra adetın 14.günüyle 22. günlerı arası gün aşırı ılıskı önerdı sonrası ya adet görücem ya gebe kalıcam bu böyle 3 ay sürücek gebe kalamzsam 4.ay tekrar gıdıcem bakalım hayırlısı olur ınsallah

buarada serophene kullananınız oldumu aranızda sızede busekıldemı kullanmayı önerdı dr nuz ?? bırde emzırırken kullanmayın yazıo prospektüsünde ama drm emzırdıgımı bılıo emzırıomusun dıe sordu mutlaka bilinçli vermıstr dıe düşünüyorum sız ne dersınız:44::18:

hayırlısı olsun canım senin için.. bende bakalım kan testine gideceğim bugün halledebilirsem öğlen alırım sonuçları umarım laboratuvarda sıkıntı yoktur da bende verebilirim kanı.. inşallah tedavinin sonucu bebiş olur canım. ne güzel azalmış biraz kistlerin. o ilacı duymadım ama verdiyse bir sebebi vardır mutlaka:)) güzel haberin enn kısa zamanda gelir inşallah canım :)) ben hala adet olmadım testte çıkacak gibi geliyor umarım negatif görmem

amin canım cümlemize hayırlar olsun ınsallah=) sendende iyi haberler duyalım ınsallah pozıtıf cıkıcak allahın ıznıyle ben ınanıyorum kalbını ferah tut stresını cok ii anlıorum az kaldı

amın canım ya kalbımden ılk aydan gebe kalıcakmısım gıbı gelıo ya bılmıorum hersey Allahtan...ılac yumurtlamayı kolaylastırıomus canım dedıgın gıbı vardr bır bıldıgı =)

senın haberınıde dört göz dört kulak beklıorummm

evet bir tanesi 6 günlük fitil, diğeri epey var iç çamaşırlarımı günlük değiştirip, değiştirdiklerimi çamaşır suyunda bekletiyorum. ylnız bende başka bir sorun daha başladı, bu akıntı ve ıslaklık sanrıım vagina dışı mantar yaptı, aşırı derecede yanma ve kaşıntı hissediyorum ooff yaaa ne bitmez bir çile bu

sana bir soru daha sormak istiyorum, ben hem bu ilaçları kullanıp hem bebek denemesi yapsam saçma mı olur ki? ilaçların bitmesini beklesem bu kez de yumurtlama zamanımı kaçıracağım, napsam bilemedim:111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…