CANIIIMMM O KADAR SEVİNDİM Kİ ANLATAMAMAllah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benim en en büyük hayalimdi ikiz bebekler hala da öyle benim canavarlar benim ömrümü yiyo ama bugün olsa mutluluktan uçardım yine de ama senin gönlün tekten yana anladığım kadarıyla Allah gönlüne göre hayırlısını nasip etsin canım benim valla çok mutlu oldum senin adına yaa ne güzel bi de hamileliği süpriz bi şekilde öğrenmen de harika olmuş bence Bu topiği ciddi takip etsem 3. yü yaparım ben valla
burcum sağğol cnm
çok şükür bhcg yükselmiş ama muayne olamadım doktorum izinde pazartesi gelecek onun yerine bakanada muayne olmak istemedim kan yaptırdım sadece öğleden sonra eşim gitmiş sağlıklı demiş değerler için 5 kat artmış
ama bulantı benibiraz zorlayacak onu anlıyorum şimdiden allah yardımcımız olsun allah razı olsun duaların için
burcum dediklerin doğru rabbim hayırlısını versin ama ben bugün rahatladım biraz araştırınca değerlerim çokta yüksek değil bence tek bebişte aynısı olan çok kişi varrabbim gönlümdekini hayırlı eylesin inşallah
cnm hesaplamalarda öyle görünüyor ama muayne sonrası anlıcaz arkadaşlarıma göre yeni yılın ilk bebeklerinden olacakhayırlısı inşallah
rabbim yrdımcın olsun cnm zor oluyor ama ne güzelki tesellisi olacak sağlıklı şeyler var
benide zorlayacak ğlumda 4 ay çektim sonrası çok rahattı bakalım bu sefer nasıl olacak yaşayıp görücez inşallah
amin cnm sağol darısı başına inşallah
cnm o ilaç hakkında bir bilgim yok ama sanırım aşılama sırasında spermin daha rahat tutunmasını sağlıyor :44: yanılıyorsam düzeltir bilen arkadaşlar
hakkında hayırlısı olsun inşallah sendende alırız yakında güzel haberleri
Veee bebeğimi gordum kalp atısını duydum sukur cok mutluyum:))))
aysuhilal 26 29 aylık 7 haziran
çok şükür cnm nasılmış ne dedi doktor anlat azcık
benim doktro pazartesi gelcek ama ben gitmicem biraz daha bekliyim diyorum
bu gün sağlık ocağından aradılar yarın gidicem
ama bebişimi görmek için azcık daha beklemeye karar verdim şimdi bana kese var bebek yok gibi şeyler söylerse ki erken giden herkes öyle diyor strese giricem en iyisi cumayı bekliyim diyorum :44:
hnk burcum siz ne dersiniz :26:
aysu hoş geldin aramıza
Amın canım amin aslında bu sene hep cevremde dogum yapanların oglu oldu araya ıstısna onlar evde kalmasın dıe galıba bızler kız doguruyoruzsaka bı yana elı ayagı duzgun olsun kız oglan hıc farketmez. Kiloya gelınce bunye meselsı galıba ılk hamılelıgımde 48 kılo ıle hamıle kalıp 63 ıle dogum yapdım 1 ay sonra o kadr yemem ragmen eskı kıloma yagnı 48 e gerı ınmısdım bundada ancak yemeye basladım galıba ondan ama bebke gıtmıs yedıklerım ona yarasında ben kılo derdınde degılım
cnm ben burada doğru düzgün doktor olmadığından istanbulda ki senelerdir dr um olan lalehan hn la sürekli irtibat halindeyim bana 8 haftalık olmadan gelme dedi tabiki kanama extra bi durum olmadıkça bende evhamlı bi tipim ama dr um keseyi gördükten sonra tekrar kalp atışı için çağırdıklarını söyledi bende her zaman ist gidemeyeceğim için gönlünü ferah tut dedi ve 8 hafta da gel dedi...
Ama şimdi cnmcım senin geçen ay ki üzücü hadiseden sonra daha bi dikkkatli olman gerektiği için seni yönlendirmek istemem cnm sen istersen yinede erken gidebilirsin cnm
merhaba benim 3,5 yaşında bir kızım var 2. gebeliğim şuanda fakat bizim eşimle kan uyuşmazlığımız var ilk bebekte iğnemiz oldu acaba 2. bebeğimde herhangi bir sağlık problemi olurmu doktorum kesinlikle olmaz dedi ama etraftaki insanlar biraz bunalttı beni sizde bildikleriniz olursa paylaşırmısınız teşekkür ederim şididen
yaa kızlar.. belirti olarak düşünmek istemiyorum ama adet öncesi ağrımayan göğüslerim 3 gündür acayip ağrıyor.. ne yana dönsem uyuyamıyorum çok kötü ağrıyorotururken yürürken hatta hiçbir şey yapmazken bile ağrıyor ara ara gelen kasık ağrım ve bel ağrım var..karnımda şişkinlik var ama adet günüme de 5-6 gün var. ondan da olabilir o. afedersiniz ama acayip gaz var.. ve dünden beri ağız kuruluğu var acayip su içiyorum ve doymuyorum suya.. üşütmüştüm aslında 1 haftadırdda hastayım öksürük var bende şuan ama göğüs ağrım ondan değil.. öyle böyle değil çok kötü ağrıyor dokunamıyorum bile.. belirti olarak algılamak istemiyorum ama sizce belirti olabilir mi ? ben bu ay fitil tedavisi gördüm sonrasında da doğal olarak korunmasızdım.. acaba kanallar fitilden dolayı enfeksiyondan arınıp temizlendi de döllenme mi oldu ki?? testte yapmak istemiyorum erken diye.. ilaç almıyorum ne olur ne olmaz diye dikkat ediyorum ama hamile olduğumu da hissetmiyorum açıkçası.. ayyy çok garip oldum şu birkaç gündür ben..
cnm bu anlattıkların elbette belirti de olabilir piskolojikte olabilir bunları ancak bekleyip görücez
benim belirtilerim baya yoğundu mesela ama ben hepsine bir kulp buldum
2 gün süren baş dönmes=vertigom azdı :111:
mide bulantısı=mantar zehirledi :94:
göğüs ağrısı=adet olucan
bunların hepsi hat safhada idi ama burdanda okuduğum kadarıyla adet öncesi bunlar pek hissedilmiyor bende olunca yok cnm dedim
cnm inşallah hamişliktendir ama değilse bile kendini kaptırıp üzülme :26: sen kendini kötüye alıştır benim gibi iyi olursa mutluluğun tavan yapsın
rabbim hayırlısıyla verecek sendromum kendini yorma üzme olurmu
arkadaşlar hepinize meraba.aranıza yeni katılıyorum.8 yıllık evliyim ve temmuzda 4 yaşını dolduracak bir kızım var.kızım aşılamayla dünyaya gelmişti.7-8 ay deneyip olmayınca ben dayanamadım ve aşılamayla ilk ayda kavuştum ilk bebişime şükür.şimdi ikinci bir bebiş olsa fena olmaz dedik,ilk kez bu ay korunmayı bıraktık.hep iki çocuk arası 4 yaş ideal gibi gelmişti bana ama ha deyince de dünyaya gelmiyor bu yaramazlar.acaba daha mı erken başlasaydık diyorum zorlukları düşününce de.adetim uzun zamandır düzenliydi.netteki hesaplayıcılara göre de 28-30 gün gibi döngü var.her ay 1-2 gün önce oluyordu.bu ay korunmadık ve denge değişti.size de bi anlatayım belki benim durumumda olup da fikir verebilecek olanlar vardır.lütfen yardımcı olursanız sevinirim.....
son adet tarihlerimcak:28 şubat:27(tam net olmasa da o civarda) mart:25 .sonuncu mart 25 olunca ben de 23 nisanda adet bekliyordum.adetin 27.günü(20 nisanda) kan testi yaptırdım,sonuç 0.100 çıktı.önceden randevu almıştım dr'dan nasılsa olmadı bari hormon tahlili yaptırırım adet olup demiştim.dr test yaptı 31.gün ve sonuç yine aynıydı.ultrasonda da bişey çıkmadı.dr ' adet olursan 3.gün gel olmazsan da 1 hafta sonra tekrar betahcg'ye bakalım' dedi.yine çıkmazsa adet söktürücü kullanırız dedi.forumda geç döllenme yaşayanlar olmuş.aranızda böle hamiş olan var mı?ilk bebeğimde adetimden 1 hafta önce kanda çıkmıştı.bugün adetin 33.günü hala gelen giden yok.ama gebelik de gözükmüyor.düzenli giden şey birden ters döndü.acaba geç mi yumurtladım,yoksa adet olucam ama psikolojik olarak engelliyomuyum?:18:sözde 1 yıl deneriz hiç strese girmeden korunmayı bırakırız dedik,daha ilk denemeden strese girdim yine. üf yaaaa. ya adet olayım bi an önce de yeni bi deneme süreci başlasın ya da hamiş olduğumu söylesin biri bana.şüphede kalmak çok zor.bel fıtığım var, ağrım var ilaç alamıyorum belirsizlikten iki büklüm geziyorum.:2:normalde hep prolaktinim yüksek çıkardı doğum öncesinden beri.adet olup onu ölçtüreyim de ilaç alıp düşürürüm öle deneriz bundan sonra diyodum.elim kolum bağlı bekliyorum.karnım şiş,göğüslerim canavar gibi.normalde adet öncesi böle şeyler olmazdı,karın ağrısı olurdu hiçbiri yok.akıntı biterdi hala beyaz akıntı var.bilemedim valla...
neyse daha ilk yazışta bayağı uzattım arkadaşlar ama umarım bana yardımcı olabilecek birileri vardır.lütfen en kısa zamanda yazarsanız sevinirim.şimdiden teşekkürler..
yaa kızlar.. belirti olarak düşünmek istemiyorum ama adet öncesi ağrımayan göğüslerim 3 gündür acayip ağrıyor.. ne yana dönsem uyuyamıyorum çok kötü ağrıyorotururken yürürken hatta hiçbir şey yapmazken bile ağrıyor ara ara gelen kasık ağrım ve bel ağrım var..karnımda şişkinlik var ama adet günüme de 5-6 gün var. ondan da olabilir o. afedersiniz ama acayip gaz var.. ve dünden beri ağız kuruluğu var acayip su içiyorum ve doymuyorum suya.. üşütmüştüm aslında 1 haftadırdda hastayım öksürük var bende şuan ama göğüs ağrım ondan değil.. öyle böyle değil çok kötü ağrıyor dokunamıyorum bile.. belirti olarak algılamak istemiyorum ama sizce belirti olabilir mi ? ben bu ay fitil tedavisi gördüm sonrasında da doğal olarak korunmasızdım.. acaba kanallar fitilden dolayı enfeksiyondan arınıp temizlendi de döllenme mi oldu ki?? testte yapmak istemiyorum erken diye.. ilaç almıyorum ne olur ne olmaz diye dikkat ediyorum ama hamile olduğumu da hissetmiyorum açıkçası.. ayyy çok garip oldum şu birkaç gündür ben..
Veee bebeğimi gordum kalp atısını duydum sukur cok mutluyum:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?