ikinci bebeğine hamile olanlar ya da ikinci bebeği düşünenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hnk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağol cnm allah razı olsun
evet cnm hemde öyle bir süpriz olduki bize azcık şoka uğratsada geçti çok şükür
rabbim hayırlısını bilir etrafımdan edindiğim tecrübeler pek iç açıcı değil rabbim uygun görürde tek olursa ki bende öyle hissediyorum gönlüm rahat kalbim rahat olucak yavrumu daha verimli büyütebileceğime inanıyorum hnk söylediğinde kendimi onun yerine koydum çok içten rabbim hayırlısını ver yardımcısı ol dedim :26:
benim oğlan büyük olsada ikiz için ailenin yanında olmasında fayda var bence ben uzaklardayım doğumuma bile gelememişti annem
rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah
maşallah üçüncüyü düşünüyorsun rabbim gönlündekini versin inşallah bence takip et ailen biraz daha büyür
eğer durumun uygunsa neden olmasın

amin canım inşalah hayrılı haber veririm size

kızlar bir şey soracam dün 11.30 iğneyi yaptı iğneden 36 saat sonra yumurta çatlıyor sabah test yaptım ikinci çizgi kopkoyuydu biraz sonra bir daha yapacam iğneden sonra ovulasyon testinin silikleştiğini gören var mı yada hiç bir yerde okudunuz mu.yumurtanın çatladığını nasıl anlayabilirim ki

Veee bebeğimi gordum kalp atısını duydum sukur cok mutluyum:))))

çok şükür cnm nasılmış ne dedi doktor anlat azcık
benim doktro pazartesi gelcek ama ben gitmicem biraz daha bekliyim diyorum
bu gün sağlık ocağından aradılar yarın gidicem
ama bebişimi görmek için azcık daha beklemeye karar verdim şimdi bana kese var bebek yok gibi şeyler söylerse ki erken giden herkes öyle diyor strese giricem en iyisi cumayı bekliyim diyorum :44:
hnk burcum siz ne dersiniz :26:

aysuhilal 26 29 aylık 7 haziran

aysu hoş geldin aramıza

Amın canım amin aslında bu sene hep cevremde dogum yapanların oglu oldu araya ıstısna onlar evde kalmasın dıe galıba bızler kız doguruyoruz saka bı yana elı ayagı duzgun olsun kız oglan hıc farketmez. Kiloya gelınce bunye meselsı galıba ılk hamılelıgımde 48 kılo ıle hamıle kalıp 63 ıle dogum yapdım 1 ay sonra o kadr yemem ragmen eskı kıloma yagnı 48 e gerı ınmısdım bundada ancak yemeye basladım galıba ondan ama bebke gıtmıs yedıklerım ona yarasında ben kılo derdınde degılım [/QUOTE]

bende ilk hamileliğimde 49 kiloyla hamile kaldım 69 ile doğum yaptım bir ay geçmemişti eski kiloma döndüm
oğlum baya kilolu doğdu bakalım bu sefer nasıl olacak
inşallah sağlıklı olsunlar da kilolarla baş etmesi bize kalsın senin meleğinde çok sağlıklı olur inşallah sağlıcakla alırsın kucağına [/QUOTE]
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yeni gördüm karamelcim Allah analı babalı büyütsün bizi ve tüm hamileleri Rabbim bir çırpıda kurtarsın:)) çocuklarımızı sağsağlim kucağımıza alalım inşallah.tebrikler tekrar

Son düzenleme:

cnm ben burada doğru düzgün doktor olmadığından istanbulda ki senelerdir dr um olan lalehan hn la sürekli irtibat halindeyim bana 8 haftalık olmadan gelme dedi tabiki kanama extra bi durum olmadıkça bende evhamlı bi tipim ama dr um keseyi gördükten sonra tekrar kalp atışı için çağırdıklarını söyledi bende her zaman ist gidemeyeceğim için gönlünü ferah tut dedi ve 8 hafta da gel dedi...

Ama şimdi cnmcım senin geçen ay ki üzücü hadiseden sonra daha bi dikkkatli olman gerektiği için seni yönlendirmek istemem cnm sen istersen yinede erken gidebilirsin cnm

merhaba benim 3,5 yaşında bir kızım var 2. gebeliğim şuanda fakat bizim eşimle kan uyuşmazlığımız var ilk bebekte iğnemiz oldu acaba 2. bebeğimde herhangi bir sağlık problemi olurmu doktorum kesinlikle olmaz dedi ama etraftaki insanlar biraz bunalttı beni sizde bildikleriniz olursa paylaşırmısınız teşekkür ederim şididen

bende ilk hamileliğimde 49 kiloyla hamile kaldım 69 ile doğum yaptım bir ay geçmemişti eski kiloma döndüm
oğlum baya kilolu doğdu bakalım bu sefer nasıl olacak
inşallah sağlıklı olsunlar da kilolarla baş etmesi bize kalsın senin meleğinde çok sağlıklı olur inşallah sağlıcakla alırsın kucağına [/QUOTE]
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yeni gördüm karamelcim Allah analı babalı büyütsün bizi ve tüm hamileleri Rabbim bir çırpıda kurtarsın:)) çocuklarımızı sağsağlim kucağımıza alalım inşallah.tebrikler tekrar[/QUOTE]

amin cnm allah razı olsun
darısı isteyen bütün arkadaşlarımın başına

cnm beni bugün sağlık ocağından çağırdılar gittim kaydımı falan yaptılar o kadar tatlıydıki hemşireler çok güldük beraberce allah razı olsun hepsinden çok ilgilendiler öyle nemrut suratlı başından savmak isteyenlerden değillerdi
tansiyonuma kiloma falan baktılar doktor konusundada iki doktor arasındayım önümüzdeki hafta gidicez görüşücez
burdaki doktorada arada git allah korusun acil bişey olursa gidecek kapın olsun dedi en azından hakkında bilgili olur dedi kendileride öyle yapmış
dedikleri iki doktorda prof birisi diğerinin öğrencisi
özellikle ileri yaş hamileliklerinde ve sorunlu hamileliklerde çok iyilermiş
bende şu anda iki durumda yok ama yine de içim rahatladı
birisi çok yoğunmuş hastaları çokmuş diğeride biraz somurtukmuş ama moral bozmayan biriymiş
anlayacağın baya didikledik adamları haftaya giidicem allah nasip ederse inşallaha sağlıcakla geçer hamileliklerimiz sağlıcakla alırız kucağımıza :98:
rabbime şükürler olsun burcum ben çokkkk mutluyum her an şükretmek geliyor içimden
dilerim hep böyle gider bulantı falan yok ama başlarsada rabbim yardımcımız olsun

yaa kızlar.. belirti olarak düşünmek istemiyorum ama adet öncesi ağrımayan göğüslerim 3 gündür acayip ağrıyor.. ne yana dönsem uyuyamıyorum çok kötü ağrıyor otururken yürürken hatta hiçbir şey yapmazken bile ağrıyor ara ara gelen kasık ağrım ve bel ağrım var..karnımda şişkinlik var ama adet günüme de 5-6 gün var. ondan da olabilir o. afedersiniz ama acayip gaz var.. ve dünden beri ağız kuruluğu var acayip su içiyorum ve doymuyorum suya.. üşütmüştüm aslında 1 haftadırdda hastayım öksürük var bende şuan ama göğüs ağrım ondan değil.. öyle böyle değil çok kötü ağrıyor dokunamıyorum bile.. belirti olarak algılamak istemiyorum ama sizce belirti olabilir mi ? ben bu ay fitil tedavisi gördüm sonrasında da doğal olarak korunmasızdım.. acaba kanallar fitilden dolayı enfeksiyondan arınıp temizlendi de döllenme mi oldu ki?? testte yapmak istemiyorum erken diye.. ilaç almıyorum ne olur ne olmaz diye dikkat ediyorum ama hamile olduğumu da hissetmiyorum açıkçası.. ayyy çok garip oldum şu birkaç gündür ben..

Son düzenleme:

merhaba canım. benim annem ve babamda da kan uyuşmazlığı var ve ben 2. çocuğum. ilk doğumdan sonraki doğumlarda iğne olman gerekiyomuş ki sen de olmuşsun. annem de iğneyi olmuş ve çok şükür hiç bi sağlık sıkıntım yok. sen içini rahat tut doktoruna güven hamileliğinin tadını çıkar. darısı da bize inşaallahhh

cnm bu anlattıkların elbette belirti de olabilir piskolojikte olabilir bunları ancak bekleyip görücez
benim belirtilerim baya yoğundu mesela ama ben hepsine bir kulp buldum
2 gün süren baş dönmes=vertigom azdı :111:
mide bulantısı=mantar zehirledi :94:
göğüs ağrısı=adet olucan
bunların hepsi hat safhada idi ama burdanda okuduğum kadarıyla adet öncesi bunlar pek hissedilmiyor bende olunca yok cnm dedim
cnm inşallah hamişliktendir ama değilse bile kendini kaptırıp üzülme :26: sen kendini kötüye alıştır benim gibi iyi olursa mutluluğun tavan yapsın
rabbim hayırlısıyla verecek sendromum kendini yorma üzme olurmu

işte bende gebelik belirtisi diye düşünmüyorum. ama öyle böyle değil canımı çok yakıyor.. göğüs ağrım olmaz benim adet öncesi karnım şişer ve tatlı krizim tutar başka da bir şey olmaz.. o yüzden bende kulp buluyorum dediğin gibi.. ara ara mide bulantım var ama mide rahatsızlığımda var onun yüzünden olduğunu biliyorum zaten talcid kullanıyorum günde 3-4 tane.. midem iyileşsin diye.. bulantılarım bu yüzden diye düşünüyorum.. aslında belirtiler var diye düşünmek istemiyorum canım yaa.. hani acaba düşüncesi.. çünkü bu ay hastalık bırakmadı beni.. hasta olduğumdan dolayı diye düşünüyorum bakalım.. görcez 5-6 gün sonra bakalım :))) hayırlısı olsun.. ben takmıyorum canım.. ilk ay çok taktım ama şimdi takmıyorum :) sonuçta olacaksa elbet bir gün olacak.. :)) ama hamile olduğumu da zannetmiyorum nedense :)

arkadaşlar hepinize meraba.aranıza yeni katılıyorum.8 yıllık evliyim ve temmuzda 4 yaşını dolduracak bir kızım var.kızım aşılamayla dünyaya gelmişti.7-8 ay deneyip olmayınca ben dayanamadım ve aşılamayla ilk ayda kavuştum ilk bebişime şükür.şimdi ikinci bir bebiş olsa fena olmaz dedik,ilk kez bu ay korunmayı bıraktık.hep iki çocuk arası 4 yaş ideal gibi gelmişti bana ama ha deyince de dünyaya gelmiyor bu yaramazlar.acaba daha mı erken başlasaydık diyorum zorlukları düşününce de.adetim uzun zamandır düzenliydi.netteki hesaplayıcılara göre de 28-30 gün gibi döngü var.her ay 1-2 gün önce oluyordu.bu ay korunmadık ve denge değişti.size de bi anlatayım belki benim durumumda olup da fikir verebilecek olanlar vardır.lütfen yardımcı olursanız sevinirim.....
son adet tarihlerimcak:28 şubat:27(tam net olmasa da o civarda) mart:25 .sonuncu mart 25 olunca ben de 23 nisanda adet bekliyordum.adetin 27.günü(20 nisanda) kan testi yaptırdım,sonuç 0.100 çıktı.önceden randevu almıştım dr'dan nasılsa olmadı bari hormon tahlili yaptırırım adet olup demiştim.dr test yaptı 31.gün ve sonuç yine aynıydı.ultrasonda da bişey çıkmadı.dr ' adet olursan 3.gün gel olmazsan da 1 hafta sonra tekrar betahcg'ye bakalım' dedi.yine çıkmazsa adet söktürücü kullanırız dedi.forumda geç döllenme yaşayanlar olmuş.aranızda böle hamiş olan var mı?ilk bebeğimde adetimden 1 hafta önce kanda çıkmıştı.bugün adetin 33.günü hala gelen giden yok.ama gebelik de gözükmüyor.düzenli giden şey birden ters döndü.acaba geç mi yumurtladım,yoksa adet olucam ama psikolojik olarak engelliyomuyum?:18:sözde 1 yıl deneriz hiç strese girmeden korunmayı bırakırız dedik,daha ilk denemeden strese girdim yine.üf yaaaa.ya adet olayım bi an önce de yeni bi deneme süreci başlasın ya da hamiş olduğumu söylesin biri bana.şüphede kalmak çok zor.bel fıtığım var, ağrım var ilaç alamıyorum belirsizlikten iki büklüm geziyorum.:2:normalde hep prolaktinim yüksek çıkardı doğum öncesinden beri.adet olup onu ölçtüreyim de ilaç alıp düşürürüm öle deneriz bundan sonra diyodum.elim kolum bağlı bekliyorum.karnım şiş,göğüslerim canavar gibi.normalde adet öncesi böle şeyler olmazdı,karın ağrısı olurdu hiçbiri yok.akıntı biterdi hala beyaz akıntı var.bilemedim valla...
neyse daha ilk yazışta bayağı uzattım arkadaşlar ama umarım bana yardımcı olabilecek birileri vardır.lütfen en kısa zamanda yazarsanız sevinirim.şimdiden teşekkürler..

Son düzenleme:

aramıza hoş geldin
sende bütün kadınlar gibi kendini dinliyorsun
bende baya abarttım bi ara çok şükür rabbim bekletmedi beni darısı başına inşallah
biraz sakinleştir kendini bak bel ağrılarında varmış dinlen bol bol
adet olmazsan tekrar yaptır bhcg
stresten geciktirme daha yeni başlamışsınız
belirtilerin de hamileliğe benziyor
ben adetten 4 gün önce öğrendim kanda sonra adet günü yaptırdım 5 katı artmıştı
ama geç döllenmede işler değişiyor tabiki
canın sıkıldıkça gel yaz bize rahatlarsın en azından aynı şeyleri yaşayanlar görür cvp yazar
allahım hayırlısıyla nasip etsin yavrunu

ahh canım yaa sorular sorular demı gözü kör olsun şu pko nun... erken gebelik testın varsa yap derım bıraz kafan rahatlar ben öle yapıorum catlıcak duruma geldmmı baktın negatıf bıraz rahatlarsın sonra belırtıler devam eder yıne adet olmazsan ya testı tekrarla yada dr na danış derım pko da ben bu tür sıkıntılar yasamadım hıc normal adet belırtılerıdr benım yasadıklarım göguslerım acır(ama emzırme sürecındeyım hala acısını hıssetmıyorum) ya hafıf karnım ağrırdı yada ağrımazdı artı tatlı krızı tutar ve cok asabileşirim gebe kaldıgımıda gögüslerımın cok fazla hassaslaşmasından ve normal adet ağrısından farklı ağrılar batmalar kasılmalar olurdu kasıklarımda ordan anlamıştım tam adet günümde test yapmıstım pozıtf cıkmıstı (ah keşke yıne yasasam aynı duyguları) işimiz cok zor belırtıler mevcutken vücudunda düşünmemek mümkün degıl ancak ugrastıgın başka bir işin olmalı kafanı dağıtacak.

bence sen dedıgın gıbı düşünmemeye devam et bu durumu olabıldıgı kadar uzatmaya calıs zamanı başka seyler düşünerek bılıyorum sölemesi kolay ama sabır canımm sabırrr inşallah :95::112:

hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…