ikinci bebeğine hamile olanlar ya da ikinci bebeği düşünenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hnk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ne güzel canım yaa senın adına cok sevındım rabbım sağlıcakla kucağına alabılmeyı nasıp etsın ınsallah .düşük yaptıktan sonra erken olmuş gerçekten hiç beklemedıgın anda gelmıs bak ne güzel =) demekkı gerckten akısına bırakmak lazım beklemedıgımz anlarda hemen oluverıo son günlerde aldıgımz gebe haberlerının hepsı bu sekılde oldu farkındaysan sende rabbım bu sefer bebegını sana bagıslasın ınsallah hayırlısı olsun tekrar dualarını bekliyoruz ve dualarımız senınle

ayyy çok sevindim canım maşallah maşallaaaaaahAllah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin canım takvimi gördüm ama acaba dedim ben mi yanıldım diyee ama yok demek yanılmamışım çoooook sevindim senin adına

evet canım ilki 21 aylık Allah kısmet ederse yaşları yakın olsun istiyodum zaten. hayırlısı bakalım.bu arada bebeiş haberine çok çok çok sevindimmmmm Allah sağlıcakla kucağında görmeyi nasip etsinn

inşaallah önümüzdeki ay beraber veririrz güzel haberleri canımmmm darısı bizlereee

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI GÜZEL ÜLKEME KUTLU OLSUN

haklısın elfim
akışına bırakmak lazım ama bunu yapmak çok zor inan ben zorunlu olduğumdan yapabildim yani düşükten hemen sonraki ay adet olacaksın sonra düşüneceksin normali bu diye öyle yaptım
duaların için allahım razı olsun senden bekletmeden senden de güzel haberler alabilmeyi nasip etsin bize
hayırlısıyla seninde bekleyen bütün arkadaşlarımında göbüşü dolsun kocaman olsun
dualarımdasınız

inşallah canım inşallaaaah :))) oyyy daha minikmiş senin yavrun :)) biz 35.5 aylığız :)) kocaman olduk artık bebek gördükçe etrafta istiyor bebiş olsun :) eltim doğum yaptı sık sık gidiyoruz alalım mı diyorum hıı hıı diyor :) ağladığında haber veriyor bebi ağlıyor anne al diye :) inşallah yavrularımızın kardeşleri olur canım :)) mayısta güzel haberler verelim inşallah olmadı haziranda :) ne zaman olursa olsun bebeklerimiz sağlıkla gelsin

inşaallah canım hayırlısı olsun. bi de tonton bi kızım olsa sağlıkla daha ne isterim. Allah gönlümüzden geçeni verir inşaallahhh. bu ay benim ilk denemem olacak heyevanlıyım o yüzden

inşallah canım.. sağlıklı olsun da kız erkek fark etmez.. ama tabii kızım da olsun isterim.. Allahım hayırlısını versin :)

gözün aydın tebrik ederim acaba 10 gün sonra ben de diyebilecek miyim

gözün aydın tebrik ederim acaba 10 gün sonra ben de diyebilecek miyim

cnm bu gün benim adet günümdü
ben bir hafta öncesi şüpelendim aslında ama kimseye söylemedim aslında kendime bile aman yaaa sus allah aşkına dedim içimden
buraya yazmıştım vertigomu baş dönmesini ona yordum ve öyleymişte hamilelik tetiklemiş
sonra geçen cuma yani adete dört gün kala mide bulantısından ölüyorum sandım eşim mantar zehirledi seni dedi acile gittik apar topar sonuca inanamadım hatta bu gün bile ben bekledim yani sonuçta olabilir diye
yarın ilk ultrasona giricem kan tekrarlanıcak belki ozaman inanırım :44:yani bütün veriler var kesin desede yaşanan hayal kırıklıkları böyle yapıyor insanı
demek istediğim öğrendikten sonra parçalar birleşiyor hee demek o bundanmışşşş :44:
belki sende böyle diyeceksin
sadece biraz kendi haline bırakmak beklememek gerekiyor
5 haftalık düşüğümden sonra adet olmayacağım aklıma gelmezdi
inşallah 10 gün sonra senin içinde bunları söyleriz

CAnım maşallahhhhh ayyy evde çığlıkkk attım resmen eşim koştu geldi içerden...
Çok sevindim cnm yaaaa allahım sağ salim tamamına da erdirsin inş...
Allahım kucağına almayı da nasip etsin inş..
Dr dan gelince mutlaka yaz cnm merak ederim şimdi..

karamelim cnm sende aralık annesi gözüküyorsun 1 gün itibari ile aynı ayın annişleri olucaz inş...
Bu arada mesajları okuyunca çoğul gebelik falan duydum hayırlısı olsun cnm senin oğlan büyümüş nasıl olsa
öyle bile olsa zorlanmazsın ne güzel bir den kocaman bi aile olursunuz..

Rabbimden ne gelirse kabulumuz yeterki sağlıklı hayırlı olsunlar dimi cnm?*

Selam kızlaaaaaar... hnk canım sen dün kontrole gidecektin yeniden ne oldu sonuç nedir meraktayııız :)

merhaba herkesee..

ayyy karamel canım cok sevindim maasallah saglıkla alırsın bebişini insallah kucagına:) seninde mi aralık bebişi olacak yoksa:))) ay nasıl sevindim anlatamam ya:)

Selam kızlaaaaaar... hnk canım sen dün kontrole gidecektin yeniden ne oldu sonuç nedir meraktayııız :)

canım dün 23 nisan oldugundan doktor ve ben saskınlıktan haftaya salı geliriz derken tarihe bakmayı akıl edemediğimizden randevum yarın saat 12 ye kaldı:) sabırsızlıkla yarını bekliyorum:) bulantılarım tarif edilemez durumda hiçbirsey yiyip içemiyorum. oglumdada 9 ay bulantım devam etmişti günde en az iki defa çıkartırdım gerçi ama bu seferki biraz daha agır geciyor gibi. neyse bulantıların bebeğin geliştigine işaret oldugunu kendime teselli olarak kabul edip buna şükür diyorum. yarında güel haberlerle gelirim insallah..

desene yaramaz olacak senin minik :)) olsun ama onlar için her şeye katlanıyor insan :)) güzel haberlerini bekliyoruz canım.. :))

karamelcvim gözün aydın inşalah bu defa sağ selim bebişini kucağına alırsın bende dün dok gittim çatlama iğnesi vurdu bir gün sonra gün aşırı beraberlik dedi ve progestron ilaacı verdi 7 gün kulan dedi sonra bırak şimdiye kadar hiç kulanmamıştım bu ilacı niçin olduğunu bilen var mı bu gün ovulasyon tetsini yaptım ikinci kopkoyu çıkmıştı sanırım yarına kadar çatlar bu gün çok önemli anlayacağınız hakkımda hayırlısını rabbimden istiyorum

burcum sağğol cnm
çok şükür bhcg yükselmiş ama muayne olamadım doktorum izinde pazartesi gelecek onun yerine bakanada muayne olmak istemedim kan yaptırdım sadece öğleden sonra eşim gitmiş sağlıklı demiş değerler için 5 kat artmış
ama bulantı benibiraz zorlayacak onu anlıyorum şimdiden allah yardımcımız olsun allah razı olsun duaların için

burcum dediklerin doğru rabbim hayırlısını versin ama ben bugün rahatladım biraz araştırınca değerlerim çokta yüksek değil bence tek bebişte aynısı olan çok kişi var rabbim gönlümdekini hayırlı eylesin inşallah

merhaba herkesee..

ayyy karamel canım cok sevindim maasallah saglıkla alırsın bebişini insallah kucagına:) seninde mi aralık bebişi olacak yoksa:))) ay nasıl sevindim anlatamam ya:)

cnm hesaplamalarda öyle görünüyor ama muayne sonrası anlıcaz arkadaşlarıma göre yeni yılın ilk bebeklerinden olacak hayırlısı inşallah

rabbim yrdımcın olsun cnm zor oluyor ama ne güzelki tesellisi olacak sağlıklı şeyler var
benide zorlayacak ğlumda 4 ay çektim sonrası çok rahattı bakalım bu sefer nasıl olacak yaşayıp görücez inşallah

amin cnm sağol darısı başına inşallah

cnm o ilaç hakkında bir bilgim yok ama sanırım aşılama sırasında spermin daha rahat tutunmasını sağlıyor :44: yanılıyorsam düzeltir bilen arkadaşlar
hakkında hayırlısı olsun inşallah sendende alırız yakında güzel haberleri

CANIIIMMM O KADAR SEVİNDİM Kİ ANLATAMAM Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benim en en büyük hayalimdi ikiz bebekler hala da öyle benim canavarlar benim ömrümü yiyo ama bugün olsa mutluluktan uçardım yine de ama senin gönlün tekten yana anladığım kadarıyla Allah gönlüne göre hayırlısını nasip etsin canım benim valla çok mutlu oldum senin adına yaa ne güzel bi de hamileliği süpriz bi şekilde öğrenmen de harika olmuş bence Bu topiği ciddi takip etsem 3. yü yaparım ben valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…