geçmiş olsun canım.. ama örgü tetikliyor gerçekten.. bende örmeyi severim hatta senin gibi de hızlı örerim ama bazen gözlerim kararıyor başım dönüyor o yüzden uzun sürede örmeye çalışlıyorum maalesef.. ama sağlıklı iyi ol da örmeyiver boşver :))) üzülme sen baş dönmen bitince yani iyileştiğinde örersin uzuuuunn süreli örgü olarak
Kızlar selam... Nasılsınız bakalım?? ben pek iyi değilim açıkçasıpazar günü tedavim bitti şükür. pazartesi çalışmalara başladık gün aşırı.. ama salı gününden beri karnımda şişkinlik var. hatta dün dışarda yürürken sağ yumurtalığıma bıçak saplanır gibi oldu ve sağ bacağımın üzerine basamadım bile.. şimdi az hızlı yürüsem yine bıçak saplanır gibi oluyor. korse giydim biraz acısı azaldı gibi ama yine ağrı var ve şişkinlik.. acaba kistler yüzünden mi böyle oluyor anlamadım.. bebek olduğunu zannetmiyorum bu kadar kısa sürede olmaz zaten ona eminim.. ama neyden kaynaklanabileceğini bilemiyorum çok canım yanıyor. düz yattığımda ağrım çok ama bacaklarımı büktüğümde hafifliyor ağrısı.. ağrı kesici almaya da korkuyorum açıkçası.. ne yapabilirim yaa bunun sebebi nedir sizce.. bu ay progestan kullanmayacağım kullandığımda baş dönmesinden mahvoluyorum.. oğlum da durmuyor.. batımı da bilemiyorum bu durumda tabii normalde progestana yarın başlamam gerek 28inde de kırmızıların gelmesi gerek ilaçla olduğunda.. 2 mayısta olmam lazım.. regl sancım böyle olmuyor benim daha çookk gün var üstelik böyle şeyler yapmaz.. şuan karnım resmen 4 aylık hamile gibi şiş yaa ((( çok acıtıyor canımı gerçektennn
sağol cnm
hamiş olursam örücem cicilerini banane
nasılsa vertigo olmasada dönecek dimi en azından işe yarasın
bu gün bir arkadaşım ikinci bebeğini yeni doğurdu bana dediki ben hamileliklerimi mide bulantısından anlıyorum hemen başlar dedi
yani normalde adet öncesi pek beklenmez ama o iki hamileliğinide öyle anlamış bence sen temkinli ol cnm ne olur ne olmaz
doktora gitsen daha erken ama en azından başka bir sorun olup olmadığını anlarsın ama inşallah bebiştendirrrr
günaydın kızlar dün dok gittim yumurta takibi için dediki en büyüğü 14mm salı günü tekrar çağırdı o zmana kadar biraz daha büyür ve çatlatma iğnesi yapacaz dedi sizce nasıl ayrıca nörolojiyede göründüm tomoğrafi röntgen fala çekiidi sonuçlar pazartesi çıkacak şimdi tüm bunları yaptırdığım için radyason almış bulunmaktayım eve geldiğim gibi duş aldım süt ve yoğurt bol tüketmeye çalışıyorum sizce etkisi uzun süre kalmaz demi çünkü salı günü çalışmlara başlayacaz of aklım bin bir türlü soru karamelcim bende aynı senin gibiyim dok yanında soru aklıma geldimi sıralıyorum hatta aklıma geleni sonra soruyorum
günaydın kızlar dün dok gittim yumurta takibi için dediki en büyüğü 14mm salı günü tekrar çağırdı o zmana kadar biraz daha büyür ve çatlatma iğnesi yapacaz dedi sizce nasıl ayrıca nörolojiyede göründüm tomoğrafi röntgen fala çekiidi sonuçlar pazartesi çıkacak şimdi tüm bunları yaptırdığım için radyason almış bulunmaktayım eve geldiğim gibi duş aldım süt ve yoğurt bol tüketmeye çalışıyorum sizce etkisi uzun süre kalmaz demi çünkü salı günü çalışmlara başlayacaz of aklım bin bir türlü soru karamelcim bende aynı senin gibiyim dok yanında soru aklıma geldimi sıralıyorum hatta aklıma geleni sonra soruyorum
hayır o kadar takma kafana, benim görümcem 1aylık hamileymiş bilmediği için tomografiye girdi, sonrasında öğrendi hamile olduğunu çok korkmuştu ama şimdi maşallah 3 yaşında sağlıklı bir kızı var, stres yapma
canım için rahat olsun bişey olmaz çünkü eğer zarar verecek olursa vucut gebeliği kendi sonlandırıyor adet oluyorsun zarar görmezse gebeliğin zaten devam ediyor üstelik senin sonrasında döllenme olacak inşallah yani problem yok merak etme ama iğneden sonra dikkat etmek zorundasın normalde adetin gectiği ilk günden sonra ama sen bildiğin için yumurtlama gününü o günden sonra dikkat et içinide rahat tut :))) insanlar var hamileleğini geç öğrenio neler neler yaptırıyolar Rabbim korusun yeter ki
Ceviz kurdumu gordum teyzelerı cuma gunu doktora gıtım doktor teyzemıs ıyıce ınceledı bızı uyuyordu kurdum ama uyandırdık bız20. haftadayız 230 gr olmusuz :) en son tartıldımda 57 kıloydum ama vermısım alıcagıma kılomu tartıldım 55 kılo olmusum Bu arda cınsıyetımızıde ögrendık Ablamıza sırdas arkadas olmaya gelen ufak bı hanımcıkmıs Dünya hanım gelıyor
Nasılsınız kızlar??
Nasılsınız kızlar??
günaydın canım :)) üşütmüşüm ben yaa boğazım yanıyor( bu ay bebek falan hikaye yanii.. aman sağlığım da iyi olsun da gerçi ilaç kullanmıyorum ama her ihtimale karşı sanırım bebiş yok bu ay :)) sen nasılsın canım bebiş nasıl kontrole gittin mi :)
bebiş ne alemde sen nasılsın başladımı bulantılar falan :26:
geçmiş olsun :26: bende aynı durumdayım
sağol canım... sana da geçmiş olsunyaa sanırım ben biraz adananın sıcak havasına aldandım.. dedim artık sıcaklar başladı yazlıkları çıkarayım birkaç parça kalın bıraktım ama tabii ne fayda.. bir yağmur bir soğuk sanki kış geldi yeniden sinir oldum yaa... tekrar çıkardım kalınlarımı ama şifayı kaptım tabiiiiiiiiiii
selam kızlarr nasılsınız??? yazdıklarınızı genelde takip ediyorum da yazma fırsatı pek bulamıyorum benim minik yüzünden. benim adetim yakında bitecek ben de bu ay çalışmalara başlıyorum yani.. bakalım batım 20 mayıs olacak yani heyecanla bekliyorum daha şimdiden... bana bu ay geçmez ilk deneme olacak ya
bana da eşim bulaştırdı
kendisi iş arkadaşlarından alıyor eve bırakıyor sağolsun
allahtan oğlanda bişey yok tam sınav zamanı çenesi durmazdı sizin yüzünüzden hasta oldum geri kaldım diye ömrümü yerdi
hoş geldin inşallah hakkında hayırlısı olur fazla beklemeden ikinci yavrun da gelir
ilki daha küçük heralde minik dediğine göre
selam kızlarr nasılsınız??? yazdıklarınızı genelde takip ediyorum da yazma fırsatı pek bulamıyorum benim minik yüzünden. benim adetim yakında bitecek ben de bu ay çalışmalara başlıyorum yani.. bakalım batım 20 mayıs olacak yani heyecanla bekliyorum daha şimdiden... bana bu ay geçmez ilk deneme olacak ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?