ahh canım yaa sorular sorular demıgözü kör olsun şu pko nun... erken gebelik testın varsa yap derım bıraz kafan rahatlar ben öle yapıorum catlıcak duruma geldmmı baktın negatıf bıraz rahatlarsın sonra belırtıler devam eder yıne adet olmazsan ya testı tekrarla yada dr na danış derım pko da ben bu tür sıkıntılar yasamadım hıc normal adet belırtılerıdr benım yasadıklarım göguslerım acır(ama emzırme sürecındeyım hala acısını hıssetmıyorum) ya hafıf karnım ağrırdı yada ağrımazdı artı tatlı krızı tutar ve cok asabileşirim gebe kaldıgımıda gögüslerımın cok fazla hassaslaşmasından ve normal adet ağrısından farklı ağrılar batmalar kasılmalar olurdu kasıklarımda ordan anlamıştım tam adet günümde test yapmıstım pozıtf cıkmıstı (ah keşke yıne yasasam aynı duyguları) işimiz cok zor belırtıler mevcutken vücudunda düşünmemek mümkün degıl ancak ugrastıgın başka bir işin olmalı kafanı dağıtacak.
bence sen dedıgın gıbı düşünmemeye devam et bu durumuolabıldıgı kadar uzatmaya calıs zamanı başka seyler düşünerek bılıyorum sölemesi kolay ama sabır canımm sabırrr inşallah :95::112:
hayırlı haberlerini bekliyoruz
aramıza hoş geldin
sende bütün kadınlar gibi kendini dinliyorsun
bende baya abarttım bi ara çok şükür rabbim bekletmedi beni darısı başına inşallah
biraz sakinleştir kendini bak bel ağrılarında varmış dinlen bol bol
adet olmazsan tekrar yaptır bhcg
stresten geciktirme daha yeni başlamışsınız
belirtilerin de hamileliğe benziyor
ben adetten 4 gün önce öğrendim kanda sonra adet günü yaptırdım 5 katı artmıştı
ama geç döllenmede işler değişiyor tabiki
canın sıkıldıkça gel yaz bize rahatlarsın en azından aynı şeyleri yaşayanlar görür cvp yazar
allahım hayırlısıyla nasip etsin yavrunu
canım çok teşekkür ederim cevapladığın ve ilgilendiğin için.ne güzel sen fazla beklememişsin,ben ilkinde de çok sıkıntı çekmiştim.o yüzden böyleyim sanırım.yine bu işlere dalmak istemiyodum.hemen pat diye hamile kalanlar ne kadar şanslı,ne kadar büyük bi nimetmiş meğer...hakkımızda hayırlısı.inşallah sen de sağ salim kucağına alırsın bebişini.tam takip edemedim ama ikinci bebişin mi?ne kadarlık ilki ve şimdiki?ilgin için sağol.yine yazarım inş......
kızlar nasılsınız.. benim bulantı ve kusmalarım cok feci.. doktorum bir gece yatırıp serum verdi cunku üç gün boyunca bir bardak su dahi içemedim. annemle kardeşim amerikaya gittiler çok öncesinden ayarlandıgından iptal edemediler. kimsesiz caresiz kalınca yatılı bir kız basladı bizde ama tabii oğlum yine beni arıyor. alışamadı bir türlü sürekli kucagımda.. ortamızda uyumaya basladı 2 yasından sonra..bulantım olmazsa sorun yokta bulntı kusma mahvetti beni 43 kiloya düştüm. anlayacagınız bu yumurcak biraz yaramaz olacak:))) oglumdada 9 ay kusmustum ama yatıp dinleniyordum bu sefer oglumda olunca biraz daha zorlandık..neyse Allah ikisine de saglık sıhhat versinde altı üstü 9 ay bi sekilde geçer:)) dualarınızı bekliyoruz ama biz teyzeleri..
cnm geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun :26:
inşallah dokuz ay sürmez bu sefer bende oğlumda sürekli serum yiyordum bulantı halsizlik falan fenaydı yani
yarımcı bulmakla iyi etmişsin en azından evin işleri yemek falan dert etmezsin oğlun henüz küçük zor olacak senin için ama geçecek bitanem
benimde kasık ağrıları göğüs ağrısı derken yavaş yavaş başladı sıkıntılar :18: bulantı olmasa katlanılır ama bulantı olursa bişey yiyemediğinden halsizlikte geliyor arkasından
inşallah kısa sürede geçer cnm bol bol dinlen stresten uzak kalmaya çalış
yaz geldi gözüm korkmuyor desem yalan olur sen nerdeydin bilmiyorum ama inşallah serin bir yerdesindir mesela karadeniz
hamilelikte ne güzel olurdu serin yağmurlu hava :26: anam havaya aşeren biri olarak tarihe geçerim ben valla
oğlumla eşim şimdiden bana yardım ediyorlar sağolsunlar ama yinede bende senin gibi yanlızım insan böyle zamanlarda yanında bir kız kardeş yada anne arıyor
canım ben istanbuldayım ama büyükçekmece tarafındayım nispeten esiyor buralar yine de:) dün gece bende senin gibi havaya aşerdim.. eşime diyorum çocuk olmasa su camı aralasak püfürpüfür eserken uyusak ne güzel olurdu dimi. oda şaşkın şaşkın bana baktı yazık:))) neyse saglıkla alalım kucaklarımıza insallahhh seneye yaza belkide emekliiyor olacaklar:)) ay ne heyecanlı:))
iyi cnm yanlız olmadığıma sevindim
haklısın yaza cicileri giydirir gezmelere gideriz inşallah
cnm sen bebeişi gördün kesin doğum tarihi ne dedi doktorun bide en son adet ne zamandı :26:
ben hala gitmedim ama merak ediyorum ne zaman diye doğum tarihi
benim 23 mart sat-23 nisan bat olacaktı
cnm sat 8 mart bnm beklenen dogum tarihide 13 aralık ama benim dogum tarihim belli sayılır aslında. oglum sezeryan oldugundan ve aradan cok kısa süre geçtiğinden buda sezeryan olacak. 20 - 25 kasım arası gelisimi abisi gibi iyi ise alınacak. fazla tutmayı saglıklı bulmuyor çünkü oglumda erken dogum olmustu 35. haftada bundada öyle biz problem olup Allah korusun normal doğum sürecinin baslamasına fırsat vermek istemiyorum dedi.. yani kasım sonu gibi dogacak Allah nasip kısmet ederse insallah...
Rabbim sayfamızın tüm hamişlerinin sağlıklı bir dokuz ay geçirip bebişlerini sağlıkla kucaklarına almalarını nasip etsin
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ahh ahh bende eşimi ikna etsem de hamile kalsam bulantı kusma yatma herşeyi çekmeye razıym hiç sesimi çıkarmam
Rabbim sayfamızın tüm hamişlerinin sağlıklı bir dokuz ay geçirip bebişlerini sağlıkla kucaklarına almalarını nasip etsin
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ahh ahh bende eşimi ikna etsem de hamile kalsam bulantı kusma yatma herşeyi çekmeye razıym hiç sesimi çıkarmam
ah canım allah gönlüne göre versin, ama herşeye razıyım deme bende ilk hamileliğimde olsunda herşeye razıyım demiştim 9 ay neler çektim anlatamam. şimdi ikinciye hamileyim 8 haftalık buda öyle zor geçiyor ki, ne yemek yapabiliyom ne temizlik, sabah akşam çıkarmkata midem delinecek, kokulara dayanıyom mahvediyor beni. herşeyin hayırlısı, allh sana da en kısa zamanda nasip etsin ağrısız sızısız.
Canım ben bir tane 22 haftalıkken kaybettim içim yanıyo hamile olabilmek için herşeyi yaparım
Ama işte eşim ikna olmuyo
Herşeyin hayırlısı Allahtan rabbim hayırlısını nasip etsin
Bende rahim ağzı yetmezliği var gebe kalırsam 3. Ayda dikiş atılacak yatacam ama yatarım problem değil
erkeklerin çocuk istemediğini duyunca şaşırıyorum vallahi.bizdede ben 2 diyorum eşim 3 .geçenlerdede daha 2.yapamadık 3.nasıl olcaksa diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?