• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikimizde evliyken gelen eski sevgili

Karşı tarafı uzmemek için kestirip atmak istemiyorsun ama bence yapman gereken şey tam da bu. Adam belli ki hala birseyler besliyor sana karşı sen de muhabbete devam ettikçe daha da güçlenecek hisleri ve başına bela olacak. Eşinin yerine koymuşsun kendini ve cevabını da vermişsin kendin ne güzel. Üzme o adamı boşver geçmişi. Yol yada bir yerlerde tesadüfen karşılaşıp ayakustu konuşmanız sorun değil fakat bu sekilde mesajlasmalar Ziyaretler falan tehlikeli.

Bu yaptığının eşine(yani diger kadına) büyük bir haksızlik oldugunu soyleyin.
Gözümde biraz olsun degerin vardi ama evli oldugumuz halde bu tarz seyler soylemem sana karsi olan butun saygımı bitirdi. Bir daha asla karsima çıkma bana mesaj atma. Deyin.

Kendinizi esinizin ve diger kadinin yerine koyun.

Belli ki adam yeni tatlar pesine düşmüş

Yanlış yanlışı doğurur bir bakmışsın içinden çıkılmaz bir noktadasın ve ihanetle suçlamıyorsun.
Bitmemiş demek bitirememişsin bir yerlerde kalmış.
Masum değilsin

Kesinlikle haklısınız, muhtemelen mutsuz canım cicim ayları bitince eskileri düşündü bana geldi. 12 seneden sonra karşımda görünce ve bilinçaltımın tesiriyle iyi davrandım. Ama hala aklım almıyor, belli olmamasına rağmen hamile olduğumu başka bişey düşünmesin diye söyledim. O da eşinin fotolarını falan gösterdi. İkimizde evliyken, ben hamileyken niye böyle yollara girsin ki dedim. Yani hala aklım almıyor, bir insan evli bebek bekleyen bir bayanla ne yaşayacağını düşünebilir ki. Konduramadım, böyle bi ahlaksızlığı kondurmak istemedim...

Yaptigin cok yanlis..hem evlisin hem cocugun var hem hamilesin hem karsi taraf evli...numarani verip mesajlasiyosun.is yerine geldiginde konusuyosun..bide normal mi diyosun.cok mu normal bu durum.
Esinlede severek evlenmissin.2 ay gorustugun bir ergenlik askina mi bu kadar takildin.hic kavga etmedik diyosun e normal zaten 2 ay gorusmusdunuz.

Adam hayirli biri olsa evlenip eski sevgilisinin pesine dusmez karaktersiz

Esine eski kiz arkadasi gelse halini hatrini sorsa hatta ailece goruselim dese ortaligi yakarsiniz ki hele bide keske ayrilmasaymisiz diyecek esiniz onu kirmakta istemiyorum diye dusunecek acaba ne yapardiniz...
Evliligini yikmak istemeyen akli kalmayan insan tersler hatta gormez bile hic muhattap olmaz. Yani esinizden bunu beklerdiniz bence...

Haklısınız. Hayatımda iki kişi oldu. Birisi o biri de eşim. Belki ondan gelince kolayca kestirip atamadım. Üstelik seninle görüşmek istemiyorum desem, sen beni ne zannediyosun, sen olayı nasıl anladın, ben dostça gelmiştim sana diyebilirdi. Ayrıca öyle ise ben artniyetli olurdum. Anlamadım yani ben mi kötü düşünüyorum yoksa o mu

Ben eski sevgililerimi hayatım da biri olmasa bile yolda görsem selam vermem selam verince böyle borçlu çıkılıyor çünkü

Haklısınız. Hayatımda iki kişi oldu. Birisi o biri de eşim. Belki ondan gelince kolayca kestirip atamadım. Üstelik seninle görüşmek istemiyorum desem, sen beni ne zannediyosun, sen olayı nasıl anladın, ben dostça gelmiştim sana diyebilirdi. Ayrıca öyle ise ben artniyetli olurdum. Anlamadım yani ben mi kötü düşünüyorum yoksa o mu

sen bana inatla cevap vermiyorsun, ben inatla soruyorum.
bu kadar saf düşünceler içindeysen neden eşine anlatmadın? yani bu yazdıklarınla o konu çok çelişiyor.
hamilesin, bir çocuğun var, yazdıklarından eşinle aranın iyi olduğunu düşünüyorum.
o zaman böyle bir konuyu buraya yazana kadr neden eşinle paylaşmadın, neden onun fikrini almadın.

aklıma gelen cevabı vereyim mi, saf değilsin, bal gibi biliyorsun yaptığının ayıp olduğunu ama hoşuna gidiyor.
yanlışsam lütfen düzelt, yoksa bir anneye yakıştıramıyorum ben hiç.

Ya fazla iyi niyetli safsınız
Ya da böylesi işinize geliyor.

Dışarıdan görünen bu. Kesinlikle kınamak istemiyorum ama gerek yok böyle şeylere. Üzerinize titreyen bir eşiniz varmış. Ona, çocuğunuza ve doğacak bebeğinize ihanet etmeyin. İşin başındayken kestirip atın.

Eski sevgili dostça gelse bile normal değil herseyi empati yaparak düşünün lütfen kestirip atmak zor yada yanlış değil. Sonuçta aranızda duygusal bağ olmuş bu iki tarafın eşleri için büyük haksızlık ve aldatmaca.

Ek olarak hala rüyalarınıza girmesi çok kötü.

Üstüne gelmiş size neler söylemiş. Siz hangi dostluktan bahsediyorsunuz?

Ya adam normal konuşmamışki zaten yok senin yerin ayrı yok biz çok mutlu olurduk böle bir konuşma şeklimi var hamile evli bir kadınla ne olursa olsun ha işyerine gelmek ne demek bide oda bana tuhaf geldi ayrıca senin cep numaranmı onda nasıl mesajlaşıyorsunuz ? şu son mesajlaşıyorsunuza dikkatini çekerim ne kadar iğrenç durdu dimi orda

İyi niyetli veya kötü niyetli farketmez geçmişinizin adı = SEVGİLİ
Şuanda eşiniz ile karşılaştığını varsayalım eski bir dost mu diyeceksiniz yada eski sevgilim mi ?
Bence hiç etik olmaz yani eşiniz bunu kaldıramayabilir yuvanızda çatırdamalar olabilir allah korusun
En doğrusu kestirip atmanız başka yolu yok

basbaya aldatma yolundasin boyle anlatarak evet normal dememizi mi bekliyorsun anlamadim ki

hamile halinizle eski sevgilinize vicdan mi yapiyorsunuz?
kusura bakmayin da vicdani esiniz yavrunuz ve karninizdaki icin yapin.
elin kendini bilmez hamile kadina asilmaktan cekinmez pisligine ne diye yuz verirsiniz anlamam.
hayret biseysiniz.

Arkadaş adamın ilgisinden açıkça hoşlanmışsın, unutamammışsın. Sonra da saf ayağına yatıp kötü niyetli olduğunu anlamadım diyorsun.

Madem kötü niyet görmedin niye kocandan sakladın? Niye kocam yapsa kabul edemem diyorsun?

Hepsini geçtim eşiniz duysa çok üzülür..

Herkes evlenmiş barklanmış şimdi ortaya çıkmak nedir.
Ayrıca ben pek iyi niyetli göremedim gitme deseydim her şey farklı olurdu tarzı konuşmaları pek hayra alamet değil.
Bence yanlış anlaşılabilir eşim tarafından deyip muhabbeti kesin. Bunca yıldan sonra özlemiş olabilir insanlar birbirini ama söylenenler burdan hiç de masum durmuyor.

Ben evli değilim, bekarım. Okul yıllarından bir arkadaşım kontağa geçti, buluşmak istedi. Direk kendine dedim, ancak eşin de olursa olur diye. Kimseye yanlışım olmaz ama kadının duyupta rahatsız olma ihtimali bile çok korkunç geldi.
İnsanın öz eşinin sadakatinden işkillenmesini düşünemiyorum bile. Bu riski almaya değecek ne gibi birşey olabilir ki?

İşte ona vicdan deniyor. Gece yastığa başını koyduğunda güzel bir uyku çektirir.

Back