• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikimizde evliyken gelen eski sevgili

Haklısınız. Hayatımda iki kişi oldu. Birisi o biri de eşim. Belki ondan gelince kolayca kestirip atamadım. Üstelik seninle görüşmek istemiyorum desem, sen beni ne zannediyosun, sen olayı nasıl anladın, ben dostça gelmiştim sana diyebilirdi. Ayrıca öyle ise ben artniyetli olurdum. Anlamadım yani ben mi kötü düşünüyorum yoksa o mu

Ya siz gerçekten bu kadar saf mısınız, numara mı yapıyorsunuz? Ne düşünürse düşüsün ne önemi var? "görüşmek istemiyorum, biz bir zamanlar bir şeyler paylaştık, seninle dostça bile konuşmayı eşime ihanet olarak görüyorum diyeceksin. Çünkü biz sıradan bir arkadaş değildik" diyeceksin. Bu kadar basit. Bariz kafan karışmış. O üzülmesin diye korkup eşinin ve karşı tarafın eşini düşünmemek.

doğru eski sevgiliden dost olmaz. Eşim de dünya iyisi bi insan, o aynı şeyi yapsa çok üzülürdüm. O kişinin eşine de üzüldüm. Şu anda kendi halime de üzülüyorum. Olaylar hiç beklenmedik bi şekilde gelişti, haklısınız gururum okşandığı için de kestirip atamamış olabilirm. Ama en iyisi hiç konuşmamak.

Yeni üyeyim ilk defa yazıyorum. 27 yaşındayım. 3 yıllık arkadaşlıktan sonra eşimle evlendik. 4 yıldır da evliyiz. 2 yaşında bi kızım bide yolda bebeğim var. Eşim çok iyi, fedakar, yardımcı, beni çok seviyor. Bunca yıldan sonra hala gözümün içine bakıyor. Hayatımda sadece iki kişi oldu. Ben lisedeyken 2 yıl platoniklikten sonra 2 ay kadar biriyle görüşmüştüm. Çok sevdim. Hala rüyalarımda görürüm. Hiç kavga etmedik. Ben ailem nedeniyle istemediğimi söyleyince tamam dedi ayrıldık. Benim için hep çok değerliydi.Yılar içinde 2, 3 defa tesadüfen karşılaştık. Osırada verdiğimiz numalarala başlayan telefonla mesajlaştık ama ben hayatımda sevgilim olarak eşim olduğu için konuşmayalım dedim sonra görüşmedik. Şimdi çalıştığım yeri öğrenmiş, iş yerime ziyarete geldi. Evlenmiş,1,5 yıl olmuş. Bende kızımın fotolarını gösterdim, yeni misafiri söyledim. Velhasıl bana keşke ayrılmasaymışız, her şey farklı olabilirdi. Sana gitme diyebilseydim. Beraber çok mutlu olurduk, sen benim için çok değerlisin senin yerin ayrı, hep öyle olacak tarzı şeyler söyledi. Ben de nasip böyleymiş dedim. Şimdi görüşmek istiyor, arada mesaj atıyor, genelde havadan sudan bi iki kere de yine eskilere gitti. Benim sorum şu, bu normal bişey mi? Yani ben eşimin eski kız arkadaşına bu tip şeyler söylediğini duysam çok üzülürdüm. Eşim de bunu duysa ortalığı yıkar. Ben eşimi seviyorum ve kötü bişi yapmak istemiyorum. Ama karşı tarafı da üzmek kestirip atmak istemiyorum. Ben mi art niyetli davranıyorum yoksa karşı tarafta mı artniyet var. İkimizde evliyken niye böyle davranıyor kötü niyeti yoktur diye düşünüyorum. Nitekim çıkamadım işin içinden Ne yapmam gerektiğini de kestiremiyorum.

Umarım eşiniz de eski sevgiliyle görüşür
Nokta

doğru eski sevgiliden dost olmaz. Eşim de dünya iyisi bi insan, o aynı şeyi yapsa çok üzülürdüm. O kişinin eşine de üzüldüm. Şu anda kendi halime de üzülüyorum. Olaylar hiç beklenmedik bi şekilde gelişti, haklısınız gururum okşandığı için de kestirip atamamış olabilirm. Ama en iyisi hiç konuşmamak.

Olan hepte böyle adamlara oluyor zaten.

Kocandan utanmıyorsan karnındakinden utan
Gerçekten midem bulandı
Ya da boşverin. Exiniz yeterki üzülmesin
Kocanıza ve çocuklarınıza ne olduğu önemli değil

Hamilelikten dolayıda etkilenmiş olabilirsin ne bilim hiç hamile kalmadım ama hamileyken insanların ruh hali değişiyor benim çizgi filim izlerken ağlayan bir arkadaşım vardı öle

bunu kabul etmeniz de bir aşama bence.
bu koşullarda en doğrusu eşe her şeyi olduğu gibi anlatmak, dürüst bir şekilde kırılanı tamir etmektir.
tabi herkes yapamaz, her eş de kaldıramaz. ben de yapabilir miydim bilemem, çok atmayayım.
ama doğrusu bu gibi görünüyor karşıdan bakınca.

(o kişiyle münasebeti kesmek üzerine yorum bile yapmayacağım)

Siz kadınların da burada umduğu tepkiyi bulunca aylardır alamadığı kararı bir saat içinde alıp saf dürüst sevgi dolu eş ayağına yatmasına cidden hayranım. Burada iki sert yorum duyunca mı eşin aklına geldi?

İkiniz de evlenmişsiniz senin 1 tane çocuğun var ikincisi de yoldaymış .Neyin iyi niyeti olabilir ki bu. Eşin mesajları görse ne hisseder ? Ya da kendini eşinin yerine koy eski sevgilisiyle görüştüğünü mesajlaştığını bilsen ne yaparsın

Ben bu konuya birini bekliyorum bakalım gelecek mi :KK49::KK49::KK69::KK69:

Ayrıca ağır şeylerle itham etmeyin beni,
İşyerine kendisi geldi, bana da süpriz oldu. oturuken diğer insanlar da görsün kendisi yanlış anlamasın diye kapıyı açık bıraktım.
Kızımın fotoğraflarını gösterdim. İkinci bebeği söyledim.
Eşini sordum, güzelmiş falan dedim.
Numaramı isteyince veremem diyemedim(hata yapmışım)
İlk mesajı normal yılbaşı ve kar mesajıydı.
İkincisinde eskilere gidince espriye vurdum konuyu kapattım.
Üçüncüsünde de işim var yoğunum dedim cevap atmadım.
Sonra da kuruntu mu yapıyorum diye düşünüp durdum

Siz onu kırmazsanız o sizi kırar merak etmeyi ;) ne demek kırmak istemiyorum. Ben eski sevgiliyle görüşülme olayını hiiiç anlamam zaten. Bir de bekarım üstelik.

Yeni üyeyim ilk defa yazıyorum. 27 yaşındayım. 3 yıllık arkadaşlıktan sonra eşimle evlendik. 4 yıldır da evliyiz. 2 yaşında bi kızım bide yolda bebeğim var. Eşim çok iyi, fedakar, yardımcı, beni çok seviyor. Bunca yıldan sonra hala gözümün içine bakıyor. Hayatımda sadece iki kişi oldu. Ben lisedeyken 2 yıl platoniklikten sonra 2 ay kadar biriyle görüşmüştüm. Çok sevdim. Hala rüyalarımda görürüm. Hiç kavga etmedik. Ben ailem nedeniyle istemediğimi söyleyince tamam dedi ayrıldık. Benim için hep çok değerliydi.Yılar içinde 2, 3 defa tesadüfen karşılaştık. Osırada verdiğimiz numalarala başlayan telefonla mesajlaştık ama ben hayatımda sevgilim olarak eşim olduğu için konuşmayalım dedim sonra görüşmedik. Şimdi çalıştığım yeri öğrenmiş, iş yerime ziyarete geldi. Evlenmiş,1,5 yıl olmuş. Bende kızımın fotolarını gösterdim, yeni misafiri söyledim. Velhasıl bana keşke ayrılmasaymışız, her şey farklı olabilirdi. Sana gitme diyebilseydim. Beraber çok mutlu olurduk, sen benim için çok değerlisin senin yerin ayrı, hep öyle olacak tarzı şeyler söyledi. Ben de nasip böyleymiş dedim. Şimdi görüşmek istiyor, arada mesaj atıyor, genelde havadan sudan bi iki kere de yine eskilere gitti. Benim sorum şu, bu normal bişey mi? Yani ben eşimin eski kız arkadaşına bu tip şeyler söylediğini duysam çok üzülürdüm. Eşim de bunu duysa ortalığı yıkar. Ben eşimi seviyorum ve kötü bişi yapmak istemiyorum. Ama karşı tarafı da üzmek kestirip atmak istemiyorum. Ben mi art niyetli davranıyorum yoksa karşı tarafta mı artniyet var. İkimizde evliyken niye böyle davranıyor kötü niyeti yoktur diye düşünüyorum. Nitekim çıkamadım işin içinden Ne yapmam gerektiğini de kestiremiyorum.
Ne demek karsi tarafi kirmak istemiyorum. Esinizin haberi bile yok eski sevgilinizle konustuklariniza bakin. Ne demek sizce soyledikleri? Ve isin en uzucu kismi bebeginiz su an bunlara sahit oluyor. Cok cirkin bir durumdasiniz bir an once kendi yolunuza donun.

Sende kopamiyorsun masallah ne kocadan ne de o arkadastan birak yolver gitsin.İcin mi aciyor pismanlik var herhalde.

Back