canım neden bi uzmandan yardım almıyorsun.kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak çok güzel hafif ilaçlar var.bence sen bitlisin şokunu atlatamamışsın.kolay değil yeni evliyken eşiden evinden ailenden çoook uzaklarda uzun zaman eçirmişsin binbir umutla gün sayıp görevini tamamlamışsın.ankaraya gelince adapte olamaman çok normal.inan bitlis dönüşün ankaraya değilde istanbula olsaydı ordada sorun yaşıyacaktın çünkü iç huzurunu yakalaman lazım öncelikle bunun içinde mutlaka bi uzmana gitmelisin.kendini daha kolay avutabilirsin dha güçlü olabilirsin bu bunalımdan çıkamazsan gerçekten dibi görürsün.yardım alman şart bence.ankara istanbul mesafe kısa hafta sonları bile gidebilirsin.kurslarda eminim arkadaş edinebilirsin ama öncelikle iç huzurunu sağlaman lazım.bende uzun yıllar yapayalnız yaşadım eşim bile yanımda yoktu hemde biçok sorunla yardım almaya başladıktan sonra daha iyi hissettim kendimi 13 yıl sonra dışarı çıkıp insanlarla arkadaş olmaya başladım.şimdi yine yalnızım yeni bir semte taşındım.deniz manzara sahil koca ev ama ben yalnızım.eve kedi aldım hem onu sokaktan kurtardım hemde bi nebze olsun evde ki yalnızlığımı giderdi şimdi daha mutluyum ...inşallah sende mutlu olursun en kısa zamanda
evet bazen o kadar cok bitlisten bahsediyorum ki farkında olmadan eşim artık bitti unut diyor bana. buraya döndükten sonra bir dönem esnafa para verirken elim ellerine değmesin diye ter döküyordum bitliste mezhepleri şahfiymiş kadın eli değince abdestleri bozulurmuş elimiz yanlıslıkla değerse bağırıp çağıran oluyordu 8 ay oldu döneli ama bazen hala bu ve bunun gibi şeylerin etkisinde kaldığımı hissediyorum belkide dediğin gibi zemininde o vardır. hamielyim ilaç kullanamam ama destek alabilirim aslında. bunu hiç düşünmemiştim... çok teşekkür ederim..