• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikimizde evliyken gelen eski sevgili

Yeni üyeyim ilk defa yazıyorum. 27 yaşındayım. 3 yıllık arkadaşlıktan sonra eşimle evlendik. 4 yıldır da evliyiz. 2 yaşında bi kızım bide yolda bebeğim var. Eşim çok iyi, fedakar, yardımcı, beni çok seviyor. Bunca yıldan sonra hala gözümün içine bakıyor. Hayatımda sadece iki kişi oldu. Ben lisedeyken 2 yıl platoniklikten sonra 2 ay kadar biriyle görüşmüştüm. Çok sevdim. Hala rüyalarımda görürüm. Hiç kavga etmedik. Ben ailem nedeniyle istemediğimi söyleyince tamam dedi ayrıldık. Benim için hep çok değerliydi.Yılar içinde 2, 3 defa tesadüfen karşılaştık. Osırada verdiğimiz numalarala başlayan telefonla mesajlaştık ama ben hayatımda sevgilim olarak eşim olduğu için konuşmayalım dedim sonra görüşmedik. Şimdi çalıştığım yeri öğrenmiş, iş yerime ziyarete geldi. Evlenmiş,1,5 yıl olmuş. Bende kızımın fotolarını gösterdim, yeni misafiri söyledim. Velhasıl bana keşke ayrılmasaymışız, her şey farklı olabilirdi. Sana gitme diyebilseydim. Beraber çok mutlu olurduk, sen benim için çok değerlisin senin yerin ayrı, hep öyle olacak tarzı şeyler söyledi. Ben de nasip böyleymiş dedim. Şimdi görüşmek istiyor, arada mesaj atıyor, genelde havadan sudan bi iki kere de yine eskilere gitti. Benim sorum şu, bu normal bişey mi? Yani ben eşimin eski kız arkadaşına bu tip şeyler söylediğini duysam çok üzülürdüm. Eşim de bunu duysa ortalığı yıkar. Ben eşimi seviyorum ve kötü bişi yapmak istemiyorum. Ama karşı tarafı da üzmek kestirip atmak istemiyorum. Ben mi art niyetli davranıyorum yoksa karşı tarafta mı artniyet var. İkimizde evliyken niye böyle davranıyor kötü niyeti yoktur diye düşünüyorum. Nitekim çıkamadım işin içinden Ne yapmam gerektiğini de kestiremiyorum.
Bu adam mutlu değil. Muhtemelen esi cadolozun teki.sizin mutlu olduğunuzu öğrenince tepenize binmeye çalışıyor. Ya da evliliğinden sıkılmış heyecan arıyor. Rica ederim boyle kibar görünümlü haysiyetsiz adi heriflere prim vermeyin. Su an esiniz duysa bu düşüncelerinizi bilse çıngar çıkarmakta hakli. Yapmayın etmeyin . adamın da sizi sevdiği yok dediğim gibi heyecan peşinde. Biraz yuz verseniz gorusseniz bi ilişki olsa ikinci haftadan tekmeyi basar. Engelleyin ve bi daha gorusmeyjn

objektif yorumları okuyunca biraz saf düşündüğümü anladım. Ne diyeyim doğru söylüyorsunuz. En iyisi hiç görüşmemek. Ayrıca açıklık getireyim, bi kere iş yerinde görüştük, 3 kere de mesajlaştık. Sonuncusunda da işim var yoğunum dedim, cevap atmadım. Mesajlarından da rahatsız oldum ama konduramadım. Evli olduğumu biliyo karnımdaki bebeği biliyo sen abartıyosun dedim ama ya niyeti farklıysa diye de korktum. Çözemediğim için buraya danışma ihtiyacı hissettim.

Aklını başını topla bence biranönce
Hem kendini eşinin yerine koyup cevabını da veriyorsun..
Söyledikleri şeyler seni tatmin etmiş hoşuna gitmiş gerçeği bu.
Ateşle oynuyorsunuz.

Saf mısın saf ayağına mı yatıyorsun macera mı arıyorsun hamile halinle ne bileyim senin derdin nedir arkadaşım ama dur doğru dayak atan bir kocan olsaydı dövseydi sövseydi hah işte o zaman kıymetli olurdu değil mi ? Allah sana akıl fikir versin zira hiç vermemiş anlaşılan eğer konu gerçekse diyeceğim çok şey var ama kısa tutacağım be kadın eski sevgilinle neden mesajlaşıyorsun bu 1 İş yerine geliyor adam neden kabul ediyor terslemiyorsun bu 2 Nasıl yüzsüz bir şekilde birde buraya yazıp akıl istiyorsun bu 3 Kocan olacak adama çok yazık olmuş bu da 4

objektif yorumları okuyunca biraz saf düşündüğümü anladım. Ne diyeyim doğru söylüyorsunuz. En iyisi hiç görüşmemek. Ayrıca açıklık getireyim, bi kere iş yerinde görüştük, 3 kere de mesajlaştık. Sonuncusunda da işim var yoğunum dedim, cevap atmadım. Mesajlarından da rahatsız oldum ama konduramadım. Evli olduğumu biliyo karnımdaki bebeği biliyo sen abartıyosun dedim ama ya niyeti farklıysa diye de korktum. Çözemediğim için buraya danışma ihtiyacı hissettim.

eşine danışsaydın keşke.

sen ne kadar kedinin tutsanda beyin yarım kalan şeyleri mutlaka tamamlar yıllar sonrada olsa bilinç altında olduğu için düşünce gücünle görünüşte istemediğin oysaki bilinç altında yatan olayı harekete geçiriyorsun .

Yeni üyeyim ilk defa yazıyorum. 27 yaşındayım. 3 yıllık arkadaşlıktan sonra eşimle evlendik. 4 yıldır da evliyiz. 2 yaşında bi kızım bide yolda bebeğim var. Eşim çok iyi, fedakar, yardımcı, beni çok seviyor. Bunca yıldan sonra hala gözümün içine bakıyor. Hayatımda sadece iki kişi oldu. Ben lisedeyken 2 yıl platoniklikten sonra 2 ay kadar biriyle görüşmüştüm. Çok sevdim. Hala rüyalarımda görürüm. Hiç kavga etmedik. Ben ailem nedeniyle istemediğimi söyleyince tamam dedi ayrıldık. Benim için hep çok değerliydi.Yılar içinde 2, 3 defa tesadüfen karşılaştık. Osırada verdiğimiz numalarala başlayan telefonla mesajlaştık ama ben hayatımda sevgilim olarak eşim olduğu için konuşmayalım dedim sonra görüşmedik. Şimdi çalıştığım yeri öğrenmiş, iş yerime ziyarete geldi. Evlenmiş,1,5 yıl olmuş. Bende kızımın fotolarını gösterdim, yeni misafiri söyledim. Velhasıl bana keşke ayrılmasaymışız, her şey farklı olabilirdi. Sana gitme diyebilseydim. Beraber çok mutlu olurduk, sen benim için çok değerlisin senin yerin ayrı, hep öyle olacak tarzı şeyler söyledi. Ben de nasip böyleymiş dedim. Şimdi görüşmek istiyor, arada mesaj atıyor, genelde havadan sudan bi iki kere de yine eskilere gitti. Benim sorum şu, bu normal bişey mi? Yani ben eşimin eski kız arkadaşına bu tip şeyler söylediğini duysam çok üzülürdüm. Eşim de bunu duysa ortalığı yıkar. Ben eşimi seviyorum ve kötü bişi yapmak istemiyorum. Ama karşı tarafı da üzmek kestirip atmak istemiyorum. Ben mi art niyetli davranıyorum yoksa karşı tarafta mı artniyet var. İkimizde evliyken niye böyle davranıyor kötü niyeti yoktur diye düşünüyorum. Nitekim çıkamadım işin içinden Ne yapmam gerektiğini de kestiremiyorum.

Valla esinizin duymasi dunyanizi alt ust edebilir, adamin niyeti niyet degil is yerinize cikip gelmeler, hersey cok farkli olurdu demeler evli barkli cocuklu vede hamile bir kadina soylenecek seyler degil. Ben gorusmeyi kabul etmezdim, numarami vermezdim, mesajina cevap vermezdim, o laflar ahlaksizlik sinirinda ustelik kendiside evli ve gorunus o ki mutsuz evliliginde. Gitsin belasini baska yerden bulsun uzaklasin kestirip atin ne yapacaksaniz yapin ailenizin gelecegini dusunuyorsaniz tabiki. Taa lise yillarindan tanidiginiz birinin yillar icinde nasil bir karaktere donustugunu bilemezsiniz o zamanlar cocukmussunuz ustelik ailenizde istememis ki o zamanlar alin size bir neden daha.
Adami niyeti hayirli degil hic.

Evli bi bayan olarak numaranizin ne işi var eski sevgilinde toparla bence kendini haksızlık yapıyorsun hem eşine hem evladina değiştir numarani çıkışı olmayan yollara girme

Yanarsa yansın bırak üzülsün. Sonucunda sen yanacaksın yoksa. Bukadar iyi niyetli yaklaşma. Benim ilkokul arkadaşım çokta severdim çok efendi falan. Yıllar sonra yazmış faceten,arkadaşız sadece. Evlenmiş,bende evli ve hamileydim. Ben eskiden seni severdim den bir girdi, şuan mutsuz olduğundan çıktı. Selamı sabahı kestim kapandı konu. Biz lojman çocuğuyduk hepimiz kardeş gibi büyüdük,oyuzden birbirimizle yakınızdır,kuzeni ile halen görüşürüm oda sınıf arkadaşımdı. Ona anlattım durumu (oda erkek) bilsin diye,eşinden boşanmış bu süreçte çocuğu da olmuş. Haberin olsun kabak bana patlamasın dedim kapandı konu. Seninki birde eski sevgili,sen iletişim de kuruyorsun halen. Sonuçları pek parlak olmaz senin için.

Ayrıca o adamın eşine de yazık değilmi o adamın eşi ben olsam öğrensem rezil ederdim sizi de o adamı da mahkemeye verirdim empati yapın normal bişey degil bu konuşmalar

buraya yazmakla iyi yapmışsın ama eşine ve çocuklarına bu saygysyzlıgı yapmamalısın çunku evinde mutlu bir bayansın

erkek milleti işte bu zamana kadar aklı nerdeymiş

Bir esin ve melek gibi bir evladin varken eski sevgilinin üzülüp uzulmemesini düşünmek gibi bi lüksün yok bence kestirip atmak istemiyorum cümlesi bir çok kapıya çıkıyor yazık etmeyin

adam bildiğin yavşıyo sana.
senin de koltuklar kabarmış.
yanlış yaptığının farkındasın ama hoşuna da gidiyo.
buraya da konu açıp, iki yancı bulup, içini rahatlatmak istiyosun.
umarım hatanı farkedersin.
farketmeyip devam edersen de inşallah eşine rezil olursun.
hiç sevmem ben böyle çifte standartlı, rahat kadın tiplerini.
bi de masuma yatıyo.
demekki hamile olmak bile bazen yetmiyo.
maya önemli.

Son düzenleme:
Valla esinizin duymasi dunyanizi alt ust edebilir, adamin niyeti niyet degil is yerinize cikip gelmeler, hersey cok farkli olurdu demeler evli barkli cocuklu vede hamile bir kadina soylenecek seyler degil. Ben gorusmeyi kabul etmezdim, numarami vermezdim, mesajina cevap vermezdim, o laflar ahlaksizlik sinirinda ustelik kendiside evli ve gorunus o ki mutsuz evliliginde. Gitsin belasini baska yerden bulsun uzaklasin kestirip atin ne yapacaksaniz yapin ailenizin gelecegini dusunuyorsaniz tabiki. Taa lise yillarindan tanidiginiz birinin yillar icinde nasil bir karaktere donustugunu bilemezsiniz o zamanlar cocukmussunuz ustelik ailenizde istememis ki o zamanlar alin size bir neden daha.
Adami niyeti hayirli degil hic.
Ben evli değilim, bekarım. Okul yıllarından bir arkadaşım kontağa geçti, buluşmak istedi. Direk kendine dedim, ancak eşin de olursa olur diye. Kimseye yanlışım olmaz ama kadının duyupta rahatsız olma ihtimali bile çok korkunç geldi.
İnsanın öz eşinin sadakatinden işkillenmesini düşünemiyorum bile. Bu riski almaya değecek ne gibi birşey olabilir ki?

Ben evli değilim, bekarım. Okul yıllarından bir arkadaşım kontağa geçti, buluşmak istedi. Direk kendine dedim, ancak eşin de olursa olur diye. Kimseye yanlışım olmaz ama kadının duyupta rahatsız olma ihtimali bile çok korkunç geldi.
İnsanın öz eşinin sadakatinden işkillenmesini düşünemiyorum bile. Bu riski almaya değecek ne gibi birşey olabilir ki?

:KK9::KK9::KK9:
keşke herkes senin gibi olsa arkadaşım.

Bu ne yani
Nedir amacınız.
Eşiniz dursun
Bide bu adamla arada sohbetinizmi olsun?
Nasıl bi kafa bu bayan!

Back