- 5 Ocak 2016
- 43
- 21
- 18
- 36
- Konu Sahibi buzmavisi2
ben karşı tarafın niyetini yorumlayamadığım için normal mi ben mi abartıyorum diye sordum. Ayrıca aylardır olan bişi de yok yeni yaşandı, şaşkınlığımı atamadım ki üzerimden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)) Allah iyiliğinizi versin.
Ayrıca ağır şeylerle itham etmeyin beni,
İşyerine kendisi geldi, bana da süpriz oldu. oturuken diğer insanlar da görsün kendisi yanlış anlamasın diye kapıyı açık bıraktım.
Kızımın fotoğraflarını gösterdim. İkinci bebeği söyledim.
Eşini sordum, güzelmiş falan dedim.
Numaramı isteyince veremem diyemedim(hata yapmışım)
İlk mesajı normal yılbaşı ve kar mesajıydı.
İkincisinde eskilere gidince espriye vurdum konuyu kapattım.
Üçüncüsünde de işim var yoğunum dedim cevap atmadım.
Sonra da kuruntu mu yapıyorum diye düşünüp durdum
senden yuz bulmus uc bes defa altina alir sonra sirtini doner
Olan hepte böyle adamlara oluyor zaten.
Ayrıca ağır şeylerle itham etmeyin beni,
İşyerine kendisi geldi, bana da süpriz oldu. oturuken diğer insanlar da görsün kendisi yanlış anlamasın diye kapıyı açık bıraktım.
Kızımın fotoğraflarını gösterdim. İkinci bebeği söyledim.
Eşini sordum, güzelmiş falan dedim.
Numaramı isteyince veremem diyemedim(hata yapmışım)
İlk mesajı normal yılbaşı ve kar mesajıydı.
İkincisinde eskilere gidince espriye vurdum konuyu kapattım.
Üçüncüsünde de işim var yoğunum dedim cevap atmadım.
Sonra da kuruntu mu yapıyorum diye düşünüp durdum
Keske adamin karisi ogrense. O zaman gor senligi
Kapıyı neden açık bıraktın ?ben karşı tarafın niyetini yorumlayamadığım için normal mi ben mi abartıyorum diye sordum. Ayrıca aylardır olan bişi de yok yeni yaşandı, şaşkınlığımı atamadım ki üzerimden
Ben baslarda dedim zaten bu aldatmadir filan ama. Hala artniyetli olurum falan diyo. Ya ne olursan ol kocandan onemli mi?Yok biz gene allah korusun diyelim rabbim şaşırtmasın allah akıl fikir versin .
Doğru yolu göstersin Maykay
yanlis anlasilmasin, biraz agir soyledim ki yasadiginda ne kadar agir olacak daha iyi hisseder. bunun sonu yok adamin niyeti belli. iyiligi icintamam kadının yaptığı yanlış da
bu ifade de çok ağır değil mi
resmen hakaret etmişsiniz
Ben baslarda dedim zaten bu aldatmadir filan ama. Hala artniyetli olurum falan diyo. Ya ne olursan ol kocandan onemli mi?