• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikimizde evliyken gelen eski sevgili

İkisi bir arada çok hoşuna gitmiş belli... Yazık yazık... Allah akıl fikir versin... Karnındaki bebeğin de kipirdiyor muydu iş yerinde eski sevgilinle konuşurken! !!

Eski sevgiliden dost mu olacak şimdi sacmalamayı bırakın lütfen. Aldatmaya giriyor bence bu görüşme konuşma msjlaşlamalar....

Sizi başından beri pek sevmemiş siz sevdininiz için onunda sizi sevdiğini zannetmişsiniz hepsi bu. Çok seven adam siz ailem nedeniyle bitsin istediğinizde arkasını dönüp gitmek yerine sizin için mücadele ederdi. Şu an ise eşimi seviyorum ama onu da üzmek kestirip atmak istemiyorum diyorsunuz. Eşinize ve çocuklarınıza karşı bir sorumluluğunuz var. Onu üzmek istemediğiniz takdirde üzülen siz, çocuklarınız ve eşiniz olacak tüm bunlardan değerli mi o kişinin üzülmesi?

Size aynı sey yapılmıs olsa sizde ortalıgı yıkardınız dımı..

Bu eski sevgililer bu kadar yıl sonra nasıl buluyor ev adreslerini, iş adreslerini şaşıyorum. Biz borçlu peşinde koşturmamıza rağmen insanları bulamıyoruz. Eski sevgili timi kurup salmak gerek ortalığa.. (inanmıyorum böyle yıllar sonra iş yerimi buldu konularına..)
Gerçekse diye yorumumu da ekleyeyim. Yaptığınız çok yanlış ayrıca. Çok çok çok!!!!!

Su an bile fikren esine ihanet ediyorsun yarin kirilmasin diye neler yaparsiniz lutfen bunu paylastiginiza gore akliniz karismis zaten yapmayin ne o kadina nede esine

Hadi konuştun mesajlaştın. Ne konuşacaksın. Konuş konuş sonra konu nereye gelecek. Eşin bu mesajları görse ne cevap vereceksin. Resmen aldatıyosun kocanı. Keşke haberi olsa

Bu eski sevgililer bu kadar yıl sonra nasıl buluyor ev adreslerini, iş adreslerini şaşıyorum. Biz borçlu peşinde koşturmamıza rağmen insanları bulamıyoruz. Eski sevgili timi kurup salmak gerek ortalığa..
Yaptığınız çok yanlış ayrıca. Çok çok çok!!!!!
:KK70::KK70::KK70:eski sevgili timine koptum ama fikir güzel

Benim görüşmeye yakın lişkiler kurmaya niyetim yok. Aklımın kaldığı da yok. Numaramı 6,7 sene önce vermiştim, sonra da değişti. İrtibat kurmaya da çalışmadım. Ortak bi arkadaşımızdan öğrenmiş çalıştığım yeri. Habersizce çıkıp geldi bigün. Sanırım haklısınız. Ben karşı tarafın niyetini bi türlü konduramadım. Yakıştıramadım. İkimizin de evli olduğunu biliyo böyle düşünmemesi lazım, ben fena fikirliyim dedim. Ama yanlış düşündüm galiba. Yani yıllar sonra niye gelsin ki:(

Back