- 22 Ağustos 2015
- 29.606
- 86.335
-
- Konu Sahibi WunderLost
Orkidem çiçek açıyor bende mutlu oluyorumTeşekkürler
Geçmiş olsun bu arada kontrole gitmişsin sıkıntı yoktur inşallah
Çiçekleri ben de seviyorum ne zamandır aklımda almak. Geçen yıl aldık tatilde memleketlerde bıraktık ailelerin yanında saksıları hep. Bakalım yine aynısı olacak olsa da almak istiyorum bitkiler
Maaşallah dolu dolu geçmiş yine
Allah dileyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Biz de düşünüyoruz inşallah nasip olur güzel haberler veririz birbirimize buradaÇok şükür canim k.doguma kontrole gittim 3 ay olcak gitmemiştim kürtaj sonrası parça kalmamış temiz dedi.. rahim filmim var önümüzdeki ay kısmetse bı bakinayim dedim.sorduğun için teşekkür ederim canim
Ama çok azEe şey yok bildirmedim dundun neredeyse hic yurumedim desem yeridir 448 adim olmuş
İnşallah ozlemcim inşallah aminnn tez vakitteAllah dileyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Biz de düşünüyoruz inşallah nasip olur güzel haberler veririz birbirimize burada
Tamam dün ara sayalımEvett utandim ben de o yuzden birazcikkBugun yazacağım insallah
Evde canlı bir çiçek olması evin havasını değiştiriyor verdiğiniz sevgiye bile karşılık veriyorlarTeşekkürler
Geçmiş olsun bu arada kontrole gitmişsin sıkıntı yoktur inşallah
Çiçekleri ben de seviyorum ne zamandır aklımda almak. Geçen yıl aldık tatilde memleketlerde bıraktık ailelerin yanında saksıları hep. Bakalım yine aynısı olacak olsa da almak istiyorum bitkiler
Maaşallah dolu dolu geçmiş yine
Ben adet dönemine yakın aynen bu durumda oluyorum enerjisiz ve sinirli. Onunla alakalı ola bilir belki deBen de bugun temizligimi ,yuruyusumu yaptim.Bugun aktif sayilirdim ama gercekten enerjim o kadar ama o kadar azdi ki kendimi adeta zorladim.Aksamustu 15.00 den sonra biraz iyi oldum.Simdi tekrar leslie yapmak istoyorum.Telefonla cok fazla ilgilenmedim.Bugun sabah acayip sinirli uyandim.Gereksiz yere esime cattim sababah sabah..niye boyle oldu anlamis degilim ...Ama ogleden sonra daha pozitif oldum..
Kayınvalidemin çiçeği var, artık benimEvde canlı bir çiçek olması evin havasını değiştiriyor verdiğiniz sevgiye bile karşılık veriyorlaralabilirsen bakımı kolay olanları alabilirsin. Büyüdükçe mutlu oluyorsun
Adımlar harikaaHerkese iyi akşamlar
Bugün gün erken başlamadı çünkü dün gec uyudum.
Sabah 10 buçukta kalkıp yürüyüşe gittim hemen. 1 buçuk saat yürüdüm. Toplam 23 bin adım attım.
Gelince de egzersizlerimi yaptım.
Mutfağa topla kahvaltı yap okuyavaklarimi oku derken akşam oldu..
Çok elime almadım teli o.yuzdende forest kullanmadım sabah.
Bugunlukte böyle geceniz sağlıkla yarına kavuşsun inşallah
Allah razı olsun çok teşekkürlerRabbim en guzel zamanda nasip etsin dua edecegim insallah ikinize de