- 11 Mart 2018
- 991
- 647
-
- Konu Sahibi WunderLost
Son haftalar her şeyi boş vermiştim nerdeyse. Bi dersler birde günlük yemek vardı. Onlarda mecburiyet. Yeniden başlıyorumHer zaman
Kitapta sizin de beğendiğiniz yerler olursa konuya eklemek istediğiniz yeni şeyler olursa paylaşabilirsiniz. Bakım rutinleri de önemli aslında elimizden geldiği kadar yapmak lazım iyi yapmışsınız
Yaa yürüyüş işini çok iyi yapıyorsun maaşallah darısı banaBugün sabah kalkar kalkmaz kahvaltı hazırladım
Ütü yaptım
Mutfağı toparladim, buzdolabını sildim evi toparladim
Sonra dışarı yuruyusumu yaptım 2 saat
Gelince de okuyavaklarimi okudum hemen
Kitabimi,Kuranı tesbihleri tamamladım.
Sonra egzersiz yaptım.
Nefes egzersizlerimide yaptım.
Kk girip 15 dakika içinde çıkmaya çalışıyorum.
Yemegi yaptim vakit sorumluluklari vs.. derken
Yine yürüdüm biraz daha,
Şimdi yine birşeyler okuyacağım
Oruç takibim haricinde atıştırma hiç yapmadım
Sabah 7 de kahvaltımı yaptım
Geri 2 de yemek yedim ve bitti bugünün yemeği geriye bolbol su ve dinlenmek
Akşam çayı ve biraz başka kitab okuyacağım.Eki Görüntüle 2725917
Egzersizde vs telden baktığım için kuramadım
Çok iyi fikir hoşuna giderse arada yürüyerek gidersin yine. Ödevlerin süresi var mıydı dahaYarın okula gitmem gerek. Normalde otobüsle gittiğim yolu yürüyerek gitmek istiyorum. Kendime not olsun)))
Maaşallah çok güzelHayirli aksamlar. Bugun erken kalktigim icin dune gore daha iyi durumdayımDers calistim, kitabimi tamamladim, yapmak istediğim diger bazi seyleri yaptim. Aksam yuruyuse cikacagim insallah yemekten sonra
Konu başlığını görünce belki önceki 7 sayfada bahsedilmiştir aklıma inşirah suresi geldi benim de.Teşekkürler
Bahsetmemiştim çok iyi ettiniz sağ olunKonu başlığını görünce belki önceki 7 sayfada bahsedilmiştir aklıma inşirah suresi geldi benim de.
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla
1. (Ey Muhammed!) Senin göğsünü açıp genişletmedik mi?
2,3. Belini büken yükünü üzerinden kaldırmadık mı?
4. Senin şânını yükseltmedik mi?
5. Şüphesiz güçlükle beraber bir kolaylık vardır.
6. Gerçekten, güçlükle beraber bir kolaylık vardır.
7. Öyleyse, bir işi bitirince diğerine koyul.
8. Ancak Rabbine yönel ve yalvar.
Aminnn inşallahNe de güzel dusunmussunuzElhamdülillah Rabbim hep bir isi bitirip digerine koyulabilmeyi nasip etsin
45 dk lık leslie de baya ter attım ama aşırı yorgunluk hissetmedimSizce leslie mi zumba mi daha iyi
Allah kabul etsin ben de niyetli idim bugün. Ilerleyen saatlerse leslie de düşünüyorum bakalım inşallahBugun gunduz yuruyus yaptim.
Telefondan uzak durdum.
pazartesi persembe oruclarina basladim bugun.
Aksam leslie yapmak istiyorum.
bugunluk bu kadar.
Allah sizinkini de kabul etsin insallah.Birazdan kuran okuyacagiz eltim ve gorumcemle instadan.Sonrada insallah gucum olursa lesliAllah kabul etsin ben de niyetli idim bugün. Ilerleyen saatlerse leslie de düşünüyorum bakalım inşallah