İyi akşamlaaaar
Sabah 8 buçukta kalktım canlı ders için
6 ders işleyip bitirdik(aralarda biraz kitap okumaya çalıştım)sonra mutfağa girip hazırlığa başladım, çamaşır attım, astım. 2 arkadaşım geldi dünden hazırlık da yapmıştım onları ağırladım(iyi geldi sohbet etmek kafam dağıldı) onlar gitti mutfağı topladım
Sonraa kitaplık kargom gelmişti onu açtım antreye, aldım elime tornavida çekiç tek başıma hallettim 5 katlı kitaplığı, sildim odaya götürdüm içine kitapları yerleştirdim, odadaki bir kitaplığı boşa çıkarttım, boşa çıkarttığımı kilere götürdüm(kiler dediysem ebeveyn banyosu
).
Kileri boşalttım, süpürdüm, kitaplığı koydum sonra sırayla eşim verdi ben yerleştirdim düzenledik her şey üst üsteydi ruhum daralıyordu kafamdan atmış oldum çok rahatladım valla, baya da atılacak şey çıktı oradan.
Sonra kitaplığı kurduğum yeri de süpürdüm. Ancak oturabildim bi çay içtim kendime geldim.
Baya meşgul kalarak mutlu oldum yani
Amaaa bu esnada yürüyüş yapmadım evde leslie de yapmadım o yüzden günlük en az 6 bin adım olayını yapamadım 12 ye kadar umudu kesmiyorum belki kalkar leslie yaparım diye kısmet