- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
-
- Konu Sahibi WunderLost
Kuraldışı Yayınları Ikigai & Japon Yaşam Sanatı | Trendyol bu da var ama yazarı farklı sanırım...Su yeşili gibi rengi olan varya onu okudum ilk çıkan buydu sanırım 3 lü set olduğunu bile bilmiyordum bakayım onlari da alayım iyi oldu söylediğiniz
Aynen farklı yazarı, siz diğerlerini okuyunca yorumlarsaniz çok memnun olurum alayım ben deKuraldışı Yayınları Ikigai & Japon Yaşam Sanatı | Trendyol bu da var ama yazarı farklı sanırım...
Merhaba bu hangi program acaba?
Kendimiz için motive olalım en az 5 bin ile 10 bin arası yürüyelimSensin bi kere o
Tamam sultanım mutlu gecelerKendimiz için motive olalım en az 5 bin ile 10 bin arası yürüyelim
İyi geceler
Çok sevindim sizin adınıza, paylaştığınız için çok teşekkür ederimYa ne güzelben yıllar önce kendi kendimi ağır bir depresyondan böyle kurtardım inanın tek saniye boş kalmamaya çalışıyordum ya kitap okur ya spor yapar bazen yönetmelik bile okumuşluğum vardır burayı görünce tatlı bir tesadüf oldu benim için sizinle paylaşmak istedim iyi geceler hanımlar
Yoo gayet de dolu geçmiş yaa ne güzel, benim daha çamaşır katlamam gerek bak sen yazınca fark ettim. Yürüyüşü de sana özendim öğleden sonra çıktım güneşli idi. Iyi ki öyle yapmışım akşama doğru regl oldum çünkü çıkamazmışım sonraOzlemcim bugun 9 da aktif oldum sabah kahvaltıyı erkenden yapıp yürüyüşe çıktım.
Sonra geldim kitab vs okuyavaklarimi okudum
Yine yemek yaptım
Evi derle topla
Yine yürüdüm derken gün sanki verimsiz geçti
Çamaşır yıkayıp asmakla geçti hatta
YaaYoo gayet de dolu geçmiş yaa ne güzel, benim daha çamaşır katlamam gerek bak sen yazınca fark ettim. Yürüyüşü de sana özendim öğleden sonra çıktım güneşli idi. Iyi ki öyle yapmışım akşama doğru regl oldum çünkü çıkamazmışım sonra
Allah razı olsun güzel duan için inşallahYaainşallah diğer reglin gelmez bebeğin gelir canim benmde yaklaştı bakalim
Teşekkürler bekleriz efendim her zamanGüzel bir konu ,ilgimi çekti ilk sayfadan müsait bir zamanımda okuyayım