• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikiaradabiderede Meme Estetiği Ameliyatı

benım cildim yarayı cok zor iyileştirir.bu konuda sorun yasarım hep.oyuzden seçme sansım yoktu.koltukaltını sectım ama iyikide bu yontemı secmısım.suanda izler hala belırgın.benım vücudumdan kaynaklanıyor.umarım zamanla geçer.senın iz fotoğrafın varsa görebılırmıyım ?

Cnm bak bazı kremler yada silikon tabakalar artık neler var tam bilmiyorum fazla iyileşme yaptıgı zaman koyulaştırıyormuş bence sen kremini degiştir aslında izin yok yanlar koyulaşmış bence bu söyledigimi degerlendir canim

ikiaradabiderede nasılsın?? izlerin geçti mi? memnun musun son hallerinden...tavsiye ediyormusun bu ameliyatı. doğal göğüslere ulaştınmı??

Bizi azcık bilgilendir arada:) epey oldu çünkü

ikiaradabiderede nasılsın?? izlerin geçti mi? memnun musun son hallerinden...tavsiye ediyormusun bu ameliyatı. doğal göğüslere ulaştınmı??

Bizi azcık bilgilendir arada:) epey oldu çünkü

Tesekkurler canim iyiym.3. Ayin icindeyim.dogal gogus elde ettim.goruntu super.ama biraz daha yumusasalar cok daha guzel olur.hicbir agrim sizim batma yok.izlerim daha gecmedi maalesef.simdi foto yukluorum bak istersen.

Kizlarr bugun kontrole gittim.doktorum yarim saat ilgilendi benimle.ilk gunku gibi ilgilendi.olmasi gereken de buydu ama gene de sagolsun.herhangi bir sorun yok hersey yolunda dedi.izler icin soyucu bir kreme basliyoruz.farkli bir tedavi gorucem.sporcu sutyeni tekrar israrla sordum ama yok dedi.masaji da birakmami soyledi.gordugum en simetrik gogus dedi.yumusamasi gayet iyi daha da yumusayacaklar dedi.istedigim her sporu yapabilirmisim.masaj yok sporcu sutyeni yok spor serbest.benim memeler cok rahatlar.bu is baya zahmetsiz oldu ama beni ugrastiran izlerim oldu.herkese sorunsuz bir surec diliyorum

Kizlarr bugun kontrole gittim.doktorum yarim saat ilgilendi benimle.ilk gunku gibi ilgilendi.olmasi gereken de buydu ama gene de sagolsun.herhangi bir sorun yok hersey yolunda dedi.izler icin soyucu bir kreme basliyoruz.farkli bir tedavi gorucem.sporcu sutyeni tekrar israrla sordum ama yok dedi.masaji da birakmami soyledi.gordugum en simetrik gogus dedi.yumusamasi gayet iyi daha da yumusayacaklar dedi.istedigim her sporu yapabilirmisim.masaj yok sporcu sutyeni yok spor serbest.benim memeler cok rahatlar.bu is baya zahmetsiz oldu ama beni ugrastiran izlerim oldu.herkese sorunsuz bir surec diliyorum

Senin adına sevindim cnm o koyu renk soyulsun tabi çok iyi olur zate iz kalmamıştı. Sen yırttın sıra bizde. Kremin adını msj olarak yazar mısın?

:nazar: güzel gidiyor sürecin canım ne güzel darısı olmak isteyen herkesin başına:34:

Bizi hiç bilgilendirmiyorsun artık:( 3 ay gibi bir süre oldu. nasıl gidiyor herşey? rahatladın mı artık?? izlerin geçti mi??

Sizi unuturmuyum hic.memislerin keyfini surunce pek giremiyorum artik.3,5 ay oldu.suana kadar bi sorunum olmadi.yumusadilar daha da guzellestiler.izler daha gecmedi.ama siliklesti.yeni fotolar eklerim yakinda.sen karar verdin mi

Sizi unuturmuyum hic.memislerin keyfini surunce pek giremiyorum artik.3,5 ay oldu.suana kadar bi sorunum olmadi.yumusadilar daha da guzellestiler.izler daha gecmedi.ama siliklesti.yeni fotolar eklerim yakinda.sen karar verdin mi

Ben hiç karar vermezmiyim çooktan ama fırsat bulamıyorum. yoksa ilk fırsatta olurum. bekliyorum resimlerini o zaman.

öncelikle merhaba canım :) mesaj kutun dolu olduğu için özelden yazamadım...pazartesi kısmet olursa bende meme büyütme ameliyatı olacağım ...325 cc olarak karar verdik ama emin değilim..arkadaşlık gönderdim kabul edersen sevinirim...fotolarını merak ediyorum :16:

öncelikle merhaba canım :) mesaj kutun dolu olduğu için özelden yazamadım...pazartesi kısmet olursa bende meme büyütme ameliyatı olacağım ...325 cc olarak karar verdik ama emin değilim..arkadaşlık gönderdim kabul edersen sevinirim...fotolarını merak ediyorum :16:

Simdi farkettm gec oldu k.bakma.boyun kilon kac peki.

Simdi farkettm gec oldu k.bakma.boyun kilon kac peki.

boyum 1,72 kilom 64 olmuşum :( göğüs altı75 cm çevresi 82 doktorum 325 cc önerdi ama 350 konusunda kararsız kaldım..bir doğum yaptım ileride ikinciyide düşünebilirim ve sütüm çok fazla oluyordu ...tek endişem bu yüzden 350 çokmu büyük olur acaba ? senin fotolarını ve görüntünü bu sebeple merak ediyordum...pazrtesi ameliyatım olacak yarında doktorumla son bir randevum var..hayırlısı :34:

boyum 1,72 kilom 64 olmuşum :( göğüs altı75 cm çevresi 82 doktorum 325 cc önerdi ama 350 konusunda kararsız kaldım..bir doğum yaptım ileride ikinciyide düşünebilirim ve sütüm çok fazla oluyordu ...tek endişem bu yüzden 350 çokmu büyük olur acaba ? senin fotolarını ve görüntünü bu sebeple merak ediyordum...pazrtesi ameliyatım olacak yarında doktorumla son bir randevum var..hayırlısı :34:

canim bence 350 yaptir olmusken iyisi olsun hem emzirme dönemi sürse bile 6ay 1 sene kdr sürüyo 350cc diyorum ben :)

canim bence 350 yaptir olmusken iyisi olsun hem emzirme dönemi sürse bile 6ay 1 sene kdr sürüyo 350cc diyorum ben :)

bende aynısını söylemiştim :))) hala da söylüorum :)) ( bence de 350 ) :16:

yaa kızlar emin değilim işte :( ya çok fazla büyük olursa ilk başta ben 300 cc düşünüyordum doktorumda öyle önermişti sonra dedim 25 cc ne kadar çok fark ederki 325 cc olsun şimdi 350 cc bile düşünmeye başladım...o kadar acı çekicez olmuşken tam olsun ama dediğim gibi ileride ikinci hamilelik düşürsem fazla deforme olursa pişman olmak istemiyorum...

kararını sen verıceksın bunun ıcınde doktorunla beraber yarın kesın bır karar vermen gerekıyor gorusdugunde aklındakı her sorunun cevabını doktorundan alıcagına emınım benımde sana kasdettıgım buydu okadar acı cekıp o amelıyatı olucaksın olduguna degmeli bence tam olmalı benım fıkrım böyle tabıkı sen son kararı verıceksın bızler sadece sana fıkrımızı soyluyebılırız fazla deforme olma konusunu doktorunla bıre bır konus doktorun senı dogru bılgılendırecegınden emınım sonrasında kararını doktorunla beraber ver bende yarın öyle yapıcam butun sorularımın cevabını alıp benım ıcın en dogru kararı verıcem ınsallah ... insallah pişman olmayız canım... umarım gönlümce olur hersey :16:

Back