- 19 Şubat 2007
- 8.460
- 9.538
- Konu Sahibi Sblllkr124
kesinlikle katılıyorumBirinci geline karışma hakkı olmadığı için şükretmeli.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle katılıyorumBirinci geline karışma hakkı olmadığı için şükretmeli.
Birinci gelin akılsızlığına yanmalı ağlamayan bebeğe mama yok birinci gelin aklını kullanıp ya hepsi olur ya ben olmam demeliydiKaynana birinci geline hiç bişey yapmayıp almayıp( birinci gelinin ve ailesinin hiç bir suçu günahı yokken) ikinci geline dört dörtlük alıp yaparsa birinci gelin kaynanaya ne yapmalı ..?
Tamam da nerden bilecekti ki ikinci geline herşey yapılacağını?Birinci gelin akılsızlığına yanmalı ağlamayan bebeğe mama yok birinci gelin aklını kullanıp ya hepsi olur ya ben olmam demeliydi
Bizde dedik neye gücünüz yetiyorsa onu yapın şimdiki aklım olsa isterdim içimde bişey bırakmazdım çok pişmanım değerim olurduDediğiniz meselenin tersini yaşadım ama açıkçası alınmadım çünkü o zaman annem herkes şerefine yakışanı yapar demişti onlar kendine onu yakışırdı dedim geçtim. Arada iki gelinde aynı sorunu yaşadık o görümcenşn düğünü için 2 aylık hazırlık yapacak kv nin evine gitti. Bende özür dinlenmeden adım atmam dedim rest çektim
Onların lafı size değil sizin lafınız onlarda olsun. Bırakın evlenmişsiniz eşiniz iyiyse alın çekirdeğinizi izleyin. Harika gelin kaynana ilişkisi yaşayacaklar anlatırsın bize zamanla
2. Gelini şöyle bir süzün, gozden gecirin gozlem yapin, kayninizi da oyle.. arada bir fark var mi? varsa ne tür farklar var? 2. Gelin nabzı iyi kavrayip serbeti ona gore veriyor olabilir.. tek basina kaynana ile ilgili oldugunu dusunmuyorum artik ben bu konularin. Mutlaka cevresel baska etmenler de vardir.Kaynana birinci geline hiç bişey yapmayıp almayıp( birinci gelinin ve ailesinin hiç bir suçu günahı yokken) ikinci geline dört dörtlük alıp yaparsa birinci gelin kaynanaya ne yapmalı ..?
Yüzüne bakmayın. İlerde bir işi düşerse yapmayınKaynana birinci geline hiç bişey yapmayıp almayıp( birinci gelinin ve ailesinin hiç bir suçu günahı yokken) ikinci geline dört dörtlük alıp yaparsa birinci gelin kaynanaya ne yapmalı ..?
Hiç pişman olma bu muhabbetler çok uzun sürmez. Kaynınız karısına aşırı düşkün olmazsa ilk olayda kriz çıkarBizde dedik neye gücünüz yetiyorsa onu yapın şimdiki aklım olsa isterdim içimde bişey bırakmazdım çok pişmanım değerim olurdu
Doğru diyosun aslında insanlara hakettiği degeri gösteriyorum madem eşitlik yokHiç pişman olma bu muhabbetler çok uzun sürmez. Kaynınız karısına aşırı düşkün olmazsa ilk olayda kriz çıkar
Bilmesine gerek yok hayattaki tek felsefem benim mutluluğum mu başkasının mutluluğu ve isteği olması mı ? Tabi ki benimTamam da nerden bilecekti ki ikinci geline herşey yapılacağını?