İki yüzlü kaynana

Kaynana birinci geline hiç bişey yapmayıp almayıp( birinci gelinin ve ailesinin hiç bir suçu günahı yokken) ikinci geline dört dörtlük alıp yaparsa birinci gelin kaynanaya ne yapmalı ..?
Birinci gelin akılsızlığına yanmalı ağlamayan bebeğe mama yok birinci gelin aklını kullanıp ya hepsi olur ya ben olmam demeliydi

Bana oyle yapilmis olsa gerekeni soylerim asla icimde tutamam aramada mesafe koyarim sorun aslinda maddi degil aile yapiyorsa eger esit olmali ama es yapiyorsa kimseyi ilgilendirmez diye dusunuyorum

Dediğiniz meselenin tersini yaşadım ama açıkçası alınmadım çünkü o zaman annem herkes şerefine yakışanı yapar demişti onlar kendine onu yakışırdı dedim geçtim. Arada iki gelinde aynı sorunu yaşadık o görümcenşn düğünü için 2 aylık hazırlık yapacak kv nin evine gitti. Bende özür dinlenmeden adım atmam dedim rest çektim 😉
Onların lafı size değil sizin lafınız onlarda olsun. Bırakın evlenmişsiniz eşiniz iyiyse alın çekirdeğinizi izleyin. Harika gelin kaynana ilişkisi yaşayacaklar anlatırsın bize zamanla :KK70:
Bizde dedik neye gücünüz yetiyorsa onu yapın şimdiki aklım olsa isterdim içimde bişey bırakmazdım çok pişmanım değerim olurdu

Kaynana birinci geline hiç bişey yapmayıp almayıp( birinci gelinin ve ailesinin hiç bir suçu günahı yokken) ikinci geline dört dörtlük alıp yaparsa birinci gelin kaynanaya ne yapmalı ..?
2. Gelini şöyle bir süzün, gozden gecirin gozlem yapin, kayninizi da oyle.. arada bir fark var mi? varsa ne tür farklar var? 2. Gelin nabzı iyi kavrayip serbeti ona gore veriyor olabilir.. tek basina kaynana ile ilgili oldugunu dusunmuyorum artik ben bu konularin. Mutlaka cevresel baska etmenler de vardir.

Hiç bir şey istemedim hiç de pişman değilim. Ben eşimle mutlu olayım da. Yarın bir gün başıma kakacağına bir lirasını bile görmemiş olayım. Hoş her yerde yaptık ettik diye anlatıyorlar orası ayrı ama ben ellerini ceplerine atmadıklarını herkese ima ediyorum. :confused:

ilerde başınıza kalkamaz hiçbişeyi.ya da kimseye böbürlenemez ben ilk gelinime şunu şunu yaptım diye.Bence kafaya takmayın.kendinizi de üzmeyin boş yere.gerçekten boş şeyler bunlar canınızı sıktığınıza değmez

"Kaynanayı ne yapmalı
Kaynar kazana atmalı
Yandım gelin dedikçe
Altına odun atmalı"

Kedimi tutamadım :)
Şaka bir yana, kimse birşey yapamaz. Kadının içinden gelmiştir, birini daha çok sevmiştir, o zaman ekonomik durumu daha uygundur birşeyler yapar, diğerine yapmaz. Gelinlerin tek yapabileceği birbirleri ile yarışmamak olmalı!

Benim de tam tersi ilkine çok şey yapmışlar nişanına kadar ben de ise kına yapıyorum diye kına mı zehir ettiler kime yaptılar kendilerine yaptılar herkes kendine yakışanı yapar ben çok da samimî değilim o yüzden

Çok birşey yapılanın da suyu çıkıyor.ses etme izle ve gör.en iyisi kaynana milletine eyvallahin olmayacak

Kaynanam bana birsey yapmadigi icin cok mutluyum. Onun karakterinde birinin minnetini hic cekmek istemiyorum cunku.

Hiç bir şey yapmamalı. Bu saatten sonra bir şey yapsanız da yapmasanız da ne olur?

Canım inan bu kaynanalardan çektiğimiz nedir anlayamıyorum, benimki de kıskanç mıdır nedir tek oğlum canım oğlum aman oğlum diye ölüyor ama bana karşı tek gelini olmama rağmen ufakta olsa değer veremiyor, inan çok yoruldum daha nişanlıyım ama beni şimdiden bıktırdı. Allahından bulsun

X