- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.411
Komik olmus cidden. Cahide sultan la bir akrabaligi var galibahttp://www.cocukaile.net/kocalari-avutmak-kolay-olacak-mi/
Şu yazdıklarını bir okuyun bu zat ı muhteremin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Komik olmus cidden. Cahide sultan la bir akrabaligi var galibahttp://www.cocukaile.net/kocalari-avutmak-kolay-olacak-mi/
Sonunu bana da soylersinmerak ettim seyredeceğim
başladınm bile. utanırsam kaparım. :)Sonunu bana da soylersin
Zaten kimse genelleme yapmıyor ki norwegian, olanı söylüyorum.genelleme yanlış her kadın zengin yakışıklı erkek ister se ben hangi cinse mensubum
bence bu sadece keyfi için yaşamak isteyen özellikle de hayatta hiç bir başarısı olmayan erkeklere bağımlı olarak keyf çatmak isteyen kadınların tanımı
Sonuna kadar izlemeyi dene :)başladınm bile. utanırsam kaparım. :)
O kız da Anastasia mıdır tam da onu yapıyor adama yaralı yüreğini iyileştiriyor sözüm ona, yaralarını sarıyor. Yani yazar öyle bir atmosfer yaratmaya çalışmış pek becerememiş o ayrı. Satın alıp okusam mı ben şu kitabı. :)Denedim çok kötüydü yaa.Ekşisözlükte de bununla alakalı entry leri okurken gözüme tam da bu dediklerin çarptı milena.
Hemen hemen hepsi, kadınların bu filme olan ilgisini Christian karakterinin çok yakışıklı, zengin ve bonkör olmasının cinsellikle birleşmesi ile oluşan harika(!?) adam isteminden olan rahatsızlığı dile getirmişler.
Evet hemen hemen bütün kadınlar rahat bir yaşam ister, ve nickimdeğiştinin attığı linkte bloggerın dediğine katılıyorum, maalesef kadın doğası gereği anaç ve koruyucu kollayıcıdır.
Ve diğer bir deyişle;
Kadınlar Kötü Adamlara Aşık Olup İyi Adamlarla Dertleşirler.
{Victor Hugo}
Sorunla boğuşmayı onu alt etme kısmını doğamız gereği seviyoruz. Neden bilemiyorum ama...
O yüzden her kadın hayatındaki erkeğin her ne kadar kabul etmek istemesek de bir nebze anne rolündedir. Onu büyüten ve eğitendir. İçimizdeki o dürtüyü açığa çıkaran bir kadın var orada.
O yazısını ema konu olarak açmıştı.http://www.cocukaile.net/kocalari-avutmak-kolay-olacak-mi/
Ben de bu tarz kitapları okuyamıyorum.O kız da Anastasia mıdır tam da onu yapıyor adama yaralı yüreğini iyileştiriyor sözüm ona, yaralarını sarıyor. Yani yazar öyle bir atmosfer yaratmaya çalışmış pek becerememiş o ayrı. Satın alıp okusam mı ben şu kitabı. :)Denedim çok kötüydü yaa.
Bir de kadınların zaafı ''bad boy charm'' olayı var ya.
İşte kadınların fantezilerini açığa çıkarmış. Anastasia'nın sürdüğü Victorian Döneminindeki asil kadınların yaşamının 21. yüzyıla uyarlanışının erotik versiyonu. Kadın evinin hanımefendisi, her imkan ayaklarına serilmiş. Tek görevi kocasını memnun etmek ve söz hakkı yok. O İngiliz dönem filmlerine de kadınların içi gidiyor bak. O filmler 50 Shades'in sekssiz versiyonu aslında.
Zaten kimse genelleme yapmıyor ki norwegian, olanı söylüyorum.
Etkilenme kıstasında çok yüksek yüzdede kadın bu tarz şeylere 'vay' tepkisi verir diyoruz.
Yoksa genelleme yaptığımız yok.
Ekşi entrysi paylaştım sadece...
ahah çok normal buldum bi kitap okudum hayatım değişti hatta tecavüz edesim geliyo tövbe tövbe ya .sapık olmadığına emin misin? :) bir daha düşün. Tecavüzleri normal buluyor musun? (Kitaplar ile ne alakası var çözemedim ama tecavüzün neyse...)
Evet evet, ben de orada gördüm ilk defa. İsmini beynime kazımışım.:)O yazısını ema konu olarak açmıştı.
Yorum yazdın mı bilmiyorum ama, orada yazdığı enteresan tespitlerden sonra bu yazarı araştırıp diğer yazılarına baktım.
Tek kelime ile koptum sonrasında...
Deme onu demeew. Yeminle o piraye yi paralayasim geliyor hala hatirladikcaFeminist olarak niye unluleri ornek verelim ki, ben kk adina konusuyorum dogrusu.
Yazdigi bircok yorumdan feminizm akan kadinlar da savunmuyor mu bu kitabi?
Bkz sen de benim gozumde feminist bir insansin lakin diger tarafi elestirmek adina bu kitapta yazilanlari bir nevi savunuyorsun.
Benim sıkıntım tek bu kitap degil ki, mesela canan tan piraye beni oyle gicik etti ki. Onun hakkinda da bayagi yazmistim
'Mesela kadın kendi isteğiyle kocasıyla yattı sonra bir şeye canı sıkıldı gitti polise “kocam bana tecavüz etti” dedi.'Evet evet, ben de orada gördüm ilk defa. İsmini beynime kazımışım.:)
Bu kadınlar da ya inanılmaz bir aşağılık kompleksi var, ya kendileri eziliyorlar herkes ezilsin istiyorlar, ya da kendileri de ne dediklerini bilmiyorlar. Stocholm Sendromundan muzdaripler bildiğin.
Deme onu demeew. Yeminle o piraye yi paralayasim geliyor hala hatirladikca
vak cahide sultanın tarzı hep dikkatimi çekmişti gerçekten altında başka şeyler olabiliyor. yemek tariflerini sevmeme rağmen öneremiyorum insnalara resmen Atatürk düşmanlığı yapıyor'Mesela kadın kendi isteğiyle kocasıyla yattı sonra bir şeye canı sıkıldı gitti polise “kocam bana tecavüz etti” dedi.'
Şu cümleleri filan beni benden aldı o paylaştığın yazıda.
Kesinlikle hem aşağılık kompleksi olduğu gibi hem de dikte ederek ispata çalışıyor...
Bu arada, fahri konsolos cahide sultan ın akrabası filan demiş de, sonradan düşündüm.
Bu tarz yazarlardan biri bile olabilir cahidesultan.
Çünkü herhangi bir insan üslubu yok, gayet akıcı cümleler ile siyaset yapıyor.
Sıradan yemek yapayım paylaşayım tarzı bir kadın değil.
Bir de ozgur kiz edalarinda degil miydi?O piraye neydi öyle hakikaten.
Adam onu eve kapama yapmış, tekme tokat dalıyor. Yapmadığını bırakmıyor.
Kitabın sonunda kriz geçirip onu pataklamak isteyen bir ben değilmişim demek ki