Yalnız gerçek hayattaki kadın erkek rolleriyle, yataktaki roller çok çok farklıdır. Cinsellik esnasında olanlar fantezidir ve ilkel dürtülerimizi açığa çıkarır. Yani idimizi. Günlük hayattaki kadın erkek ilişkimiz ise büyük oranda egomuzla şekillenir. Yani gerçek hayatta karısına karşı çok anlayışlı olan medeni olan bir erkek yatakta dominant taraf olmak isteyebilir. Ya da tam tersi gerçek hayatta maço olan bir erkek yatakta karısına teslim olmaktan, pasif olmaktan hoşlanabilir.Kadınların da büyük kısmı yatakta hükmedilmekten, gücü erkeğe vermekten hoşanırlar mesela. Tango için seksin ayaktaki hali denir, tangoda da dansı yöneten taraf erkektir.
Bir arkadaşım internetten kelepçe siparişi verdi benim yanımda kocasıyla kullanmak için. Kız gerçek hayatta cazgırın önde gideni, adam da tam tersi ağzı var dili yok.
Ne kitabı okudum ne de filmi izledim, belki abartılı olabilirler ama çok abartılı olmadığı müddetçe kadınların bu tip ''submissive'' fantezilerinin bir hastalık ya da kadını aşağılayan bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Bu tip kitapların özellikle erkeklerin ve kadınların geleneksel cinsiyet prototiplerinden sıyrıldığı Batı toplumlarında bu kadar beğeni toplamasının sebebi de bu. Bilinçaltımızın derinliklerinde yatan hayvani duyguları açığa çıkarıyor.
sadece yatakta kalsa zaten sorun olmaz. romandan bir bolum yazayim.
KURALLAR
ham
İtaatkâr. Hâkim'in vereceği her tür talimata derhal, tereddüt ya da çekincesiz ve süratle itaat edecektir. İtaatkâr, sert sınırlarla ana hatları belirtilmiş aktiviteler istisna olmak üzere (ek 2), Hâkim tarafından uygun ya da zevk verici kabul edilen her tür cinsel faaliyeti kabul edecektir. Bunu hevesle ve tereddütsüz yapacaktır.
Uyku
İtaatkâr. Hâkim’lc birlikte olmadığı zamanlarda minimum yedi saatlik bir uyku uyuduğundan emin olacaktır. Yemek
İtaatkâr sağlığını ve iyiliğini korumak için önceden belirlenmiş yiyecek listesinden (Ek 4) düzenli olarak beslenecektir. İtaatkâr meyve istisnası dışında, yemek aralarında atıştırmayacaktır.
Giysiler
Dönem boyunca, İtaatkâr sadece Hâkim'in onayladığı giysileri giyecektir. Hâkim. İtaatkâra, kullanması gereken bir giysi bütçesi tahsis edecektir. Hâkim. İtaatkârın kıyafet alışverişine talep üzerine eşlik edecektir. Hâkim'in talep etmesi durumunda, İtaatkâr, Dönem sırasında. Hâkim'in varlığında ya da uygun göreceği zamanlarda. Hâkim'in talep edeceği her tür süsü takmakla mükelleftir.
Hâkim, İtaatkâra, zamanlan özel antrenör ve İtaatkâr arasında karşılıklı kararlaştırılmak üzere, haftada dört kez. özel antrenör eşliğinde birer saatlik seanslar sağlayacaktır. Özel antrenör, Hâkim'i. İtaatkârın ilerlemesi hakkında bilgilendirecektir.
İtaatkâr her zaman temiz, tıraşlı ya da ağdalı olmaya özen gösterecektir. İtaatkâr, Hâkimin seçtiği bir güzellik salonunu Hakim in kanır vısrdiği zamanlarda ziyaret edecek ve Hakimin uygun Kurduğu her tür bakımı yaptıracaktır
İtaatkâr aşın alkol kullanmayacak, sigara içmeyecek ya da keyif verici ilaçlar almayacak veya kendini herhangi bir gereksiz tehlikeye atmayacaktır.
İtaatkâr. Hâkim dışında kimseyle cinsel ilişkiye girmeyecektir. İtaatkâr her zaman saygılı vc mütevazı bir tutum içinde olacaktır. Davranışının Hâkim üzerinde direkt bir yansıması olacağının farkında olmalıdır. Hâkim'in yokluğu sırasında işlenen her tür yanlış eylem, hatalı davranış ve kötü halden sorumlu tutulacaktır.
Yukarıdaki maddelerin herhangi birine uymadaki eksiklik derhal cezalandırılarak, cezanın içeriği Hâkim tarafından belirlenecektir.
"Sınırlar?" diye sordum.
"Evet. Sen neleri yapmazsın, ben neleri yapmanı, anlaşmamak bunları belirginleştirmemiz gerek."
"Kıyafetler için para kabul etme konusunda emin değilim Bana yanlış geliyor." Kafamın içinde çınlayan “fahişe" kelimesi?*' huzursuz bir tavırla kıpırdandım.
"Senin için para saçmak istiyorum. İzin ver sana kıyafeti alayım. Bazı ortamlarda bana eşlik etmene ihtiyaç duyabilirim ve O1 giyinmeni isterim. Bir iş edindiğin zaman, maaşının benim giymeni isteyeceğim türde kıyafetlere yetmeyeceğinden eminim."
"Yani senin yanında olmadığım zamanlarda onlan giymem gerekmeyecek, öyle mı?”
"Havır.”
Tamam." Onları üniforma olaral; düşün.
"Haftada dört kez egzersiz yapmak istemiyorum." "Anastasia. esnek, güçlü ve dinç olmana ihtiyacım var. Bana güven, egzersize ihtiyacın olacak."
“Ama herhalde haftada dört kez değil. Üç nasıl?"
"Dört kez yapmanı istiyorum.”
“Bııııun bir pazarlık olduğunu sanıyordum."
Dudaklarını büzdü. "Pekala. Bayan Steele. Yine doğru bir noktaya parmak bastınız. Üç gün bir saat, bir gün yanm saate ne dersin?” “Üç gün, üç saat. Burada olduğum süre boyunca senin sıkı egzersiz yapmamı sağlayacağın hissine kapıldım."
Muzip bir tavırla gülümserken, gözleri rahatlamış gibi parlıyordu. “Evet, sağlayacağım. Tamam anlaştık. Şirketimde staj yapmak istemediğinden emin misin? Sıkı pazarlıkçısın."
"Hayır, bunun iyi bir fikir olduğunu sanmıyorum.” Kurnllanna baktım. Ağda? Nereye? Her vere mi? Iyyk.
"Ve sınırlar. İşte benimkiler." Bana ikinci bir kâğıt uzattı.
SINIRLAR
Ateşle oyun içeren eylem olmayacak.
İdrar yapma ya da dışkılanıayı ya dıı bu eylemlerin ürünlerini içeren hiçbir hareket olmayacak.
İğne, bıçak, delme ya da kan içeren hiçbir eylem olmayacak. Jinekolojik tıbbi aletleri içeren hiçbir eylem olmayacak.
Çocuk ya da hayvan içeren hiçbir eylem olmayacak.
Ciltte kalıcı iz bırakacak hiçbir eylem olmayacak.
Nefes kontrolünü içeren hiçbir eylem olmayacak.
Bedenle elektrik akımı (dalgalı ya da direkt), ateş ya da alevin direkt temasını içeren hiçbir aktivite olmayacak.