İki tane psikopat adam iki gecedir ellerinde fenerle çatıda

anlatim sekliniz ne kadar seker sanki karsilikli muhabbet edioz gibi diosun ya baska nerde gordummm:97:ewet yapma desen sanane derler...

bende siseleri getireyimmm sende kilim getirr

bende kuşş beslediklerini düşünüyorum ..namaz kılmalarıda normal bi durum(kılmak istedikten sonra heryerde kılınır)...fener aydınlanmak için adamın eğilip kalkması rüku secde.....
su şişelerini de çözünce sırlar kapısı aralanacak......

Cok dogru bir tespit hap speed, exctasy dedikleri sey genelde insanlari hizlandirir abuklastirir, cocainde oyle bunlar dans eder ama esrar cekenler eroin kullananlar boyle bi ablak gibi oluyo yerlerinden kalkamiyolar. Valla eroinde kullniyolarsa yazik cok yazik tup vs kullaniliyo o seylerde hic gormedim sahit olmadim ama turk filmlerinde gordum komik ama gercek tuple limonla isitip enjekte ediyolarDD belkide igneleri gomup sakliyolardir arkadas bisiler gomunuyo bunlar demisti

kazenlik durum yok gibi ama hiçç belli olmuyo onun sağı solu:82:keşke gelsede şu çatıdaki adamlara sarsabize sordugu gibi onlarada kimlik sorsa

anaaaaam ilk is catilara baktim Allahimmm ben cok korkarim öyle islerdennn

ama aklima sey takili ramazandayiz ya havada sicak acaba apartman sakinleri öyle sahura kadar catida havami aliyor :44: sasirdimmm

Konu geyiğe dönmüş,toparlayalım arkadaşlar ve konuya dönelim.Konu dışı mesajlarada dikkat edelim lütfen.

yarıldım gülmekten kızlar yaa eşim acaip acaip bakıo yandan gecenin bu saatinde ne gülüosun delimidir nedir yaa dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…