İki tane psikopat adam iki gecedir ellerinde fenerle çatıda

Polisi aramanız çatıda ne işleri var diye rahatsız olduğunuzdan değil fenerden olabilir.
Odanız görünüyor galiba bu yolla tek bina da diz değilsinizdir galiba
Kesinlikle arayın bu saatte anında gelirler.
Sizin en bilginizi ne şikayetinizi onlara belirtirler gördük geldik derler.
Yani düşündüğünüz kadar büyütülecek bir olay değil.
Tek yapmanız gereken polisi aramak.

:44::44::44::44::44::44::44:

anladim canim aydinlattigin icin tesekkurler...:KK71:kizada yazik :KK50:

Ben Amerikada oturuyorum ister istemez goruyosun sahit oluyosun... Yani bunu yapan cok insan varki ben artik gorduklerime sasirmayi biraktim. En son sahilde guneslnirken gordum kizli erkekli 5 kisi cekiyolardi gizlice... polis molis yoktu kimsede sikayet etmedi bisi olmadi ama cocuk olmamasina dikkat ediyolar etraflarinda. Sonra nerde gordum baska yan komsum hep yapiyo kocasi kocamla ayni yerde calisir ama kiz kes iste,kocasi yapmaz askeriyede esi...Sonra baska ne gordum .... agri kesici haplari ezip burnuna cekenleri gordum ya burda yuksek uyusturucu kullanimi cok yazik:KK43: Bu pet siseli esrar icmelerinide yan komsuda kizdan gormustum. Hic denemem bile ama koskoca insanlar yapma etme desen sanane diycekler mecbur bu insanlarla merhabalasiyoruz. Zaten kafasi hep yuksek ruh gibi bisi iste zarari kendine

Belli bir sure esrar cekenler bu durtuleri kontrol altina alabiliyor. Mesela ilk cekenle surekli alan bir olmaz. Mesela benim komsum var kiz ruh gibi ben gozune bakinca cekip cekmedigini anliyorum.Zararsiz bisey kizcagiz ama kes mi kes iste naparsin.

haklısın tatlım bende çok iyi biliyorum nasıl bir duruma gelindiğini
hap ta sapıtıolar tamam ama
esrarda sarhoşluğun fazlası gibi bişi oluo
yani çatıdan düşme olmaz sadece sürekli gülüşürler ve acıkırlar
ama hapta halüsinasyonlar görüldüğü için çatıdan düşme olasılığı çoook yüksek

durun heyecan yapmayın :KK70: fotoğraflarda pek bir şey belli olmuyor hevesiniz kursağınızda kalmasın megabite'ı düşürüp buraya koyacağım sabır:KK70:

X