- 14 Haziran 2010
- 1.096
- 2
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
nasi ilkel , makaslami kestinn
nasi ilkel , makaslami kestinn
bencede
ip de getirim mi şişeleri bağlarız
benimde aklima gelmedi degil ama ortada cekim ekibi yokpek bir şey gözükmüyor ama 2. fotoda adamı gördüm sankibunlar dizi falan mı çekiyor acaba kendi çaplarında
fotolardan çok bişey çözemedim tam anlaşılmıyo ama insan silueti görünüyo en azından,
fotoda göründüklerine göreee
demekki ruhani varlık değiller
senaryonun birini eledik böylece
Ya ben bisey anlamadim ne kadar rahatsiniz hemurkmussunuz hemde hala polisi yada apartman gorevlisine sormamissiniz ben size ianamiyorum siz bence atmasyon konus acmissiniz gibime geldi bastan sona kadar okudum yorumlarin coguna guldum ve katiliorum hemde korkutucu bir durum cok ilginc valla kusura bakmayin ama Bence siz bu hikayeyi uydurmussunuz gibime gelio malum ramazan ayindayiz cogu kisi gece gec saate kadar oturuyo bunu bi tek siz mi gordunuz baska duyan goren illaki olur ve o adamalrda ust uste gece gece 10 katli bir binanin catisina cikmazlar ama guzel kitap yazmissiniz yani tebrikler ghem guldum hemde urktum yanii
Gercekten cok ilginc bisey
tam cekerken pardesülerinin önünü aciyolarmis dinininimmmm
bide adamlar polisi arayip larusu sikayet etmiyomuymus fotografimizi cekiyor bizi rontgenliyor diyee
Ya ben bisey anlamadim ne kadar rahatsiniz hemurkmussunuz hemde hala polisi yada apartman gorevlisine sormamissiniz ben size ianamiyorum siz bence atmasyon konus acmissiniz gibime geldi bastan sona kadar okudum yorumlarin coguna guldum ve katiliorum hemde korkutucu bir durum cok ilginc valla kusura bakmayin ama Bence siz bu hikayeyi uydurmussunuz gibime gelio malum ramazan ayindayiz cogu kisi gece gec saate kadar oturuyo bunu bi tek siz mi gordunuz baska duyan goren illaki olur ve o adamalrda ust uste gece gece 10 katli bir binanin catisina cikmazlar ama guzel kitap yazmissiniz yani tebrikler ghem guldum hemde urktum yanii
laruuuus orada neler oluyor?gelmedi daha adamlar farketmese bari.adamlar bundan korkarmış napıyo bu bizi çekiyo diye
ben çözemedim yaaaaaa
Bu arada hemen uyarıyı aldıkk hemen toplanalımm bayanlarr
fotolardan çok bişey çözemedim tam anlaşılmıyo ama insan silueti görünüyo en azından,
fotoda göründüklerine göreee
demekki ruhani varlık değiller
senaryonun birini eledik böylece
yarın hava aydınlıkken şişeleri de çekip koyarım :)
ayyy benim bu gece rüyama bile girerrr:2:Cidden fotograf ürkütücü yaacaba napiyolar püff öğrenemezsek çok kötü içimizde kalacakkk
benimde aklima gelmedi degil ama ortada cekim ekibi yok
yargilamadan once resimlere bakin catida adam gorunuyor...