İki tane psikopat adam iki gecedir ellerinde fenerle çatıda

fotolardan çok bişey çözemedim tam anlaşılmıyo ama insan silueti görünüyo en azından,
fotoda göründüklerine göreee
demekki ruhani varlık değiller
senaryonun birini eledik böylece :KK64:

Ya ben bisey anlamadim ne kadar rahatsiniz hemurkmussunuz hemde hala polisi yada apartman gorevlisine sormamissiniz ben size ianamiyorum siz bence atmasyon konus acmissiniz gibime geldi bastan sona kadar okudum yorumlarin coguna guldum ve katiliorum hemde korkutucu bir durum cok ilginc valla kusura bakmayin ama Bence siz bu hikayeyi uydurmussunuz gibime gelio malum ramazan ayindayiz cogu kisi gece gec saate kadar oturuyo bunu bi tek siz mi gordunuz baska duyan goren illaki olur ve o adamalrda ust uste gece gece 10 katli bir binanin catisina cikmazlar ama guzel kitap yazmissiniz yani tebrikler ghem guldum hemde urktum yanii
Gercekten cok ilginc bisey

Son düzenleme:
bencede :KK60::KK60::KK60:

ip de getirim mi şişeleri bağlarız :KK60::KK60::KK60::KK60:

:KK60::KK60::KK60: :KK52::KK52:

pek bir şey gözükmüyor ama 2. fotoda adamı gördüm sanki :KK1: bunlar dizi falan mı çekiyor acaba kendi çaplarında :KK60:
benimde aklima gelmedi degil ama ortada cekim ekibi yok:KK60:
fotolardan çok bişey çözemedim tam anlaşılmıyo ama insan silueti görünüyo en azından,
:KK1::KK1::KK1:

Ya ben bisey anlamadim ne kadar rahatsiniz hemurkmussunuz hemde hala polisi yada apartman gorevlisine sormamissiniz ben size ianamiyorum siz bence atmasyon konus acmissiniz gibime geldi bastan sona kadar okudum yorumlarin coguna guldum ve katiliorum hemde korkutucu bir durum cok ilginc valla kusura bakmayin ama Bence siz bu hikayeyi uydurmussunuz gibime gelio malum ramazan ayindayiz cogu kisi gece gec saate kadar oturuyo bunu bi tek siz mi gordunuz baska duyan goren illaki olur ve o adamalrda ust uste gece gece 10 katli bir binanin catisina cikmazlar ama guzel kitap yazmissiniz yani tebrikler ghem guldum hemde urktum yanii

yargilamadan once resimlere bakin catida adam gorunuyor...

güldüyseniz ne güzel, biz de çok güldük :) fotoğraf da çekip koydum illa ki sizin gibi biri çıkar diye. kafamdan sallamıyorum iki gecedir çatıdalar.. ne yaptıklarını anlasam keşke! çözemedim ne yaptıklarını o yüzden biraz ürktüm ama polisi arayacak bir durum yok çünkü adamlar beni rahatsız etmiyorlar sadece çatıda bir şeyler yapıyorlar iyi veya kötü emin olmadan da aramak istemedim. apartman görevlisi uyuyor zaten. ayrıca daha önce yazmıştım sona kadar okuduysanız bizim apartmanda her katta bir daire var çatıyı gören de bir tek bizim daire başka apartmanlardan gören varsa onu da bilemem ama bizim apartmanda başkasının görmesi imkansız alt katlardan, en üstte de biz varız.

kuzum sen gotoları görmedn sanırım ilk defa kk da bu kadar gerçekçi kanıtlarıyla sunulan konu görüorum ya geyiğe ya da hiçbir başlığa uymayan bölüme falan taşısalarda rahat rahat makara kukara yapsak bütün kızlar toplanmışken

ben çözemedim yaaaaaa:KK43::KK43::KK43::KK43:
Bu arada hemen uyarıyı aldıkk hemen toplanalımm bayanlarr:KK53:

bende cözemedim ama karanlik ve isikkk varrr :KK9::KK9::KK9:

canimmmm ne uyarisi yahuu kacirdimmiii :44:

:KK19::KK19::KK19: eveeet birini eledikkk eleye eleye cia ajanlari gibin bulucaz cevabiii:92:

yarın hava aydınlıkken şişeleri de çekip koyarım :)

koyyyy sabahta var yaniiiii :44:

Cidden fotograf ürkütücü ya :KK53: acaba napiyolar püff öğrenemezsek çok kötü içimizde kalacakkk :KK5:
ayyy benim bu gece rüyama bile girerrr:2:

ben bu adamlara açar camı bi hareket çekerdim de allahtan en yakın apartmanım kaçyüz metre ötede böyle abuklarla karşılaşmıyorum:KK20::KK57:polislik bir durum var imdaaaaaaaaaat poliiiiiiis:KK52::KK52::84::84:gerçi babanda pek quuuuuuuulmuş allahın kulu insan aramazmı polisi kız

Son düzenleme:
benimde aklima gelmedi degil ama ortada cekim ekibi yok:KK60:

:KK1::KK1::KK1:

yargilamadan once resimlere bakin catida adam gorunuyor...

:KK60: ekibe ne gerek var kendileri zaten bir ekip olmuşlar :KK60::KK60:
şaka bir yana komşular nasıl görmez bu adamları yaa ben onu anlamadım ışık çok belirgin görünüyor mutlaka biri müdahale eder ya da komşuların da bu adamlardan haberi vardır ses çıkarmıyorlardır :97: :KK1:

kızlar ben yatıyorum kalıp okumak isterdim yorumlarınızı ama çok uykum var:KK50:
yarın sabah bakacağım delil bırakmışlar mı geride diye, dürbün de var evde iyice bir gözetlerim röntgenciye döndüm ama olsun:p şişeleri de çekip koyacağım şimdi görünmüyorlar çünkü. ve yarın mutlaka görevliye sorup öğreneceğim size de haber veririm mutlaka. meraktan çatlıyorum:)
haydi herkese iyi geceler :KK71:

X