- 6 Şubat 2009
- 4.789
- 16
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
kuzum sen gotoları görmedn sanırım ilk defa kk da bu kadar gerçekçi kanıtlarıyla sunulan konu görüorum ya geyiğe ya da hiçbir başlığa uymayan bölüme falan taşısalarda rahat rahat makara kukara yapsak bütün kızlar toplanmışken
bende cözemedim ama karanlik ve isikkk varrr
canimmmm ne uyarisi yahuu kacirdimmiii :44:
valla madamiks geldi geyiğe dönmesin dediama bence geyiğe taşısınlar bizde rahat rahat makara yapalımmmmm
kızlar ben yatıyorum kalıp okumak isterdim yorumlarınızı ama çok uykum var
yarın sabah bakacağım delil bırakmışlar mı geride diye, dürbün de var evde iyice bir gözetlerim röntgenciye döndüm ama olsunşişeleri de çekip koyacağım şimdi görünmüyorlar çünkü. ve yarın mutlaka görevliye sorup öğreneceğim size de haber veririm mutlaka. meraktan çatlıyorum:)
haydi herkese iyi geceler
ekibe ne gerek var kendileri zaten bir ekip olmuşlar
şaka bir yana komşular nasıl görmez bu adamları yaa ben onu anlamadım ışık çok belirgin görünüyor mutlaka biri müdahale eder ya da komşuların da bu adamlardan haberi vardır ses çıkarmıyorlardır :97:
kızlar ben yatıyorum kalıp okumak isterdim yorumlarınızı ama çok uykum var
yarın sabah bakacağım delil bırakmışlar mı geride diye, dürbün de var evde iyice bir gözetlerim röntgenciye döndüm ama olsunşişeleri de çekip koyacağım şimdi görünmüyorlar çünkü. ve yarın mutlaka görevliye sorup öğreneceğim size de haber veririm mutlaka. meraktan çatlıyorum:)
haydi herkese iyi geceler
konunun geyiğe taşınması için konu sahibi talep etmesi gerekiomş tatlım bi etsende rahat rahat sohbet etsek toplanmışken sahura kadar harbiden yaa hadiiii uyuma önce taşıt
bende cözemedim ama karanlik ve isikkk varrr
canimmmm ne uyarisi yahuu kacirdimmiii :44:
valla madamiks geldi geyiğe dönmesin dediama bence geyiğe taşısınlar bizde rahat rahat makara yapalımmmmm
kizzzz bizim bi konu vardi cimcimem bilir bi patlama yapti bir günde 500 sayfa olduk minimum 40 hatun okuyoduhep kapatildiiii maleseffff:78:
yaa benn tek foto gördüm ondada bi adam yüzü görünüyo iki foto mu var dierinide merak ettiim o kaçinci sayfadakiii ?
nasi yanibiz niye görmedik adam yüzü