İki tane psikopat adam iki gecedir ellerinde fenerle çatıda

biri baya bi yayilmis yalniz :44: dikkatimi cekense karsi binalar gecenin bu satinde isil isil millet uyumuyo tr de, burda in cin top oynuyo bile

buarada heycandan tirnaklarimi yemisim yeni fark ettim :18:

Polisii nden aramiyosunuz yaa arayin anlatin siz arayamiyosaniz babaniz arasin durumu anlatsin gelsin baksin polis bisey cikmazsada dersiniz gece gece korktum o yuzden aradim sizi diye problem ne yani ?

eşim kahkahalarıma dayanamadı konuyu satır satır okudu. salak adamlar muhtemelen tesisatı kurmuş esrarla kafa çekme derdindelerdir dedi apartman çatısından başka bi yer bulamamışlar polisi niye aramıyolarmış diye bi de bana sordu:)

evet yaa herkes burda, muhabbet ederiz sahura kadar

saklanacak bi durum olsaydı bu kadar deşifre olmazlardı sizinde onları farkettiğini görünce apar topar giderlerdi korkacak bi durum yok bence asyiş belkemal

pess bukadar heycandan sonra uyuyabilicen yani neyse hadi git sabah erken kalk siseler ucmadan bari

konunun geyiğe taşınması için konu sahibi talep etmesi gerekiomş tatlım bi etsende rahat rahat sohbet etsek toplanmışken sahura kadar harbiden yaa hadiiii uyuma önce taşıt

belkide korktu onlardaaaa:18:

iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSIN...merakla beklioruz...

iyi geceler herkeze çok enteresan bir olay
ben olsam bu kadar beklemezdim ortalığı ayağa kaldırırdım
iyi ve ya kötü ne yaptıkları çıksın ortaya
İbadet etseler belli olurdu herhalde
sizi rahatsız etmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…