İki tane psikopat adam iki gecedir ellerinde fenerle çatıda

redvelvetcake

Ne mutlu Türk'üm diyene!
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
11.071
11.545
Kızlar aslında benimki pek dert değil ama ne yapsam bilemedim çok huylanıyorum çünkü. İki gecedir karşı apartmanın çatısında iki adam var, ikisi de yaşlıca, uzun grimsi sakallı ağızlarında sigara Amerikalı country tarzı insanlar. Bizim ev en üst katta dolayısıyla karşı apartmanın çatısını görebiliyorum, ve bu adamların durduğu kısım direk benim odamın karşısı.
Dün gece gördüm ilk kez ödüm patladı korkudan, fener koymuşlar bir tane direk benim odama vuruyor ellerinde piknik tüpü ve seccade. Çatı da dümdüz bir yer değil, tam karşıdaki dairenin balkonunun üstündeki tuğlaları kaldırıp bir şeyler yaptılar oraya oturuyor bir tanesi. Hiçbir şey anlamadım. İşçi değiller kesinlikle çalışmıyorlar çünkü. Bir de karşı apartmanın bacaları arasına ip gerip beş litrelik su şişelerini asmışlar belli aralıklarla. Anlamadım gündüzler torbaya mı girdi yoksa bunlar ayin falan mı yapıyorlar?
Az önce telefondaydım odamda dolaşarak konuşuyorum camın önündeydim kafamı bir çevirdim adam önünde fener oturmuş izliyor. Öldüm korkudan. Sinirli bir şekilde storları indirdim ki içeriyi göremesin. Bugün babam da görmüş akşam karanlıkta çok korkmuş. Hava zifiri karanlık oldu mu çıkıyorlar çatıya. Çok rahatsız oldum, bizim apartman görevlisi yan apartmana da bakıyor yarın ona soracağım. Ne yaptıkları da belli değil, özellikle benim odamın tam karşısındalar ve fenerle sanki gözetleniyormuşum gibi hissettim paranoyak olmayayım ama. Ellerinde fener, seccade ve piknik tüpü var onu da anlamadım.

Son düzenleme:
adamlar catiya piknik yapmaya cikmislar...ALLAHTAN PACALARIN ARASINA SALINCAK KURMAMISLAR
saka bi yana tuhaf bi durum...o binadaki kisiler rahatsiz degilmi bu durumdan...:44:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ay çok korkardim ben olsaydim
korkuyu birak sinir olmamak elde mi
fenerde neyin nesi :S birde kendilerini aydinlatsa fener size geldigine göre kendileri için değil ürkütücü ve garip .. Ve de şuan ordalar miiii yinee ??

etrafta ne olduklarını bilinmeyen birsürü insan var malum.bence polise haber edin gelsin baksınlar.hiç yoktan içiniz rahat eder.

Şüphelendiğiniz bir husus varsa mevcut durumu polise bildirin...

Biz burdan nasıl bir gerekçe çıkartabiliriz ki...?!

Apartman görevlisi yerine polise gidin bence.. Rahatsız olduğunuzu belirtin, işin aslı çıkar ortaya. Gece gece başka yer mi bulamamışlar.

canım bence okadar panik yapma ilakide senden başka görenlerde vardır bence onların plois olma ihtimali daha yüksekmiş gibi geldi hırsız olsa 2 gecedir aynı yere çıkmazlar işçi olsa gündüz dururken canını pazarda bulmadılar ya gece neden çıksın bence onlar polistir birini arıyor veye bir yere baskın hazırlıgında olabilirler

polisi arayın o apartmanın nosunu adını verin o çatıya baksınlar..polis arabasını gören herkes çıkar zaten,kimin haber verdiği belli olmaz..bizim burda oldu hırsızlık olayı insaatta mesela polis gelince herkes üşüştü haliyle gecenin bir yarısıda olsa,kim aradı vs diye soranda olmadı bilende...

Arkadaşlar teşekkür ederim cevaplarınız için, ve evet hala oradalar dün de oradalardı bugün de. Yarını bekleyeceğim ilk önce soracağım apartman görevlisine eğer tatmin edici bir cevap alamazsam polisi ararım zaten. Anlamadığım oraya nasıl çıktılar :S Apartman çünkü 9-10 katlı, apartman görevlisinden anahtarı almadan çıkamazlar. Baktım biraz önce lamba kapalıyken annemlerin odadan bir tanesi fenerin başında oturmuş ışığa bakıyor. Çok manyakça

Son düzenleme:

:))))) Baskın hazırlığını seccade ve piknik tüpüylemi yapıyorlar çatıda.. Birini arıyorlarsa, konu sahibi arkadaşı arıyorlar herhalde feneri ona tutmuşlar çünkü :) Gece gece güldürdün beni canım :)))

k.k da esrarengiz durumlar :))çook merak ettim sen yine sabırlısın ben olsam şimdiye çoktan yüz kere polisi aramıştım bizim burda geçen sene araba hırsızlıgı olmuştu sabaha kadar alarm çaldı hiç kimse rahatsız olmadı sabah 6'ya kadar bekledim baktım bu iş böyle olmayacak hemen polisi aradım ....

Tüm bunlara rağmen hala yarınımı bekliyorsunuz?
Yarın çok geç olabilir

bizim burda kimse öyle bi şey yapmaya cesaret edemez

geçen gece birisi müziği son sese vermişti,hemen polis geldi.yok bi de çatıya çıkıp öyle yapacaklar.sıkar biraz

siz çok bile beklemişsiniz.direk arayın polisi

direk beni ya da bizim evi gözetlemiyorlar ama camın önünde direk gördüm adam bakıyordu. bir de gündüz değil de gece çıkıyorlar ona şaşırdım.. yorumları okuyunca da korktum şimdi gidip bir bakayım yan odadan ne haldeler

-baktım şimdi, bir tanesi einstein gibi elinde feneri tutuyor diğerine diğeri boşluk gibi bir yerde eğilip kalkıyor. anlamadım valla

Son düzenleme:
Nerde yaşadıgını bilmiyorum ama gecenin bir yarısında 2 gece üst üste iki adamın beklemesi gerçekten garip Allah korusun tvlerde gazetelerde neler okuyoruz neler duyuyoruz bence sen polisi ara ...

Ben olsam çıkarım cama bağırırdım onlara... orada naptıklarını, rahatsız olduğumu, gitmezlerse polise şikayet edeceğimi filan söylerdim...

Son düzenleme:
2 gecedir fenerle çatıdalar, fener kullandıklarına göre kimseden bi korkularıda yok heralde
bencede polisi arayın, bizim eski apartman görevlisi yan binadan birini ölürüp, günlerce binanın garajında saklamıştı, ruhumuz duymamıştı..
kimse yanlış anlamasın kızlar ama,
apartman görevlilerinede güvenemiyorum o günden beri ben

Nerde yaşadıgını bilmiyorum ama gecenin bir yarısında 2 gece üst üste iki adamın beklemesi gerçekten garip Allah korusun tvlerde gazetelerde neler okuyoruz neler duyuyoruz bence sen polisi ara ...

n.......ı canım, kendi hallerinde bir şeyler yapıyorlar ama hala anlamadım. eğer çok rahatsız olursam arayacağım babam da sinirlendi çünkü.. çözemedik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…