- 6 Şubat 2009
- 4.789
- 16
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
fotoğraflar gelse de görsek
Eğer fotoğraf çekilirse burada paylaşılmamalı..Çünkü artık bu suç teşkil ediyor..
Kişiler dava açarsa yüksek tazminat alabilir, bilginize..Haberci referansınız yok üstelik..
Belki çekilince delil olarak saklanır; çünkü daha ne olduğunu bile bilmiyoruz, hakka girmemek lazım diye düşünüyorum.
Esrar cekiyo olabilirler. Bazen azicik icine su konmus pet sise ile icine uflemek suretiyle esrar cekenleri gormustum. Amerikada yasiyorum malum burda cok yaygin yan komsumun evine gittigimde arkadaslari boyle pet siseyle esrar cekiyorlardi. Bu arada acik hava evde fln kokar diye sokak arasinda olmaz diyede catida yapiyo olabilirler. Piknik tupu baska uyusturucu halt karistiriyorlarsa ondanda olabilir arti esrar icenler bir sure sonra delice acikir kolayca birseyler isitip yiyelim ayilalim muabbetide olabilir. Seccade dedigin kilim olabilir. Tum bunlarda degilse kesin ayin fln yapiyordurlar. Bak bakalim sigara gibi tuten bisiler varmi orlarda...Veya agizlarina bisiler goturuyorlar mi?
evet ağızlarında sigara var :S hem de sürekli
hadi ya.bilmediğimiz şeyler var. söyleyelim de paylaşmasın o zaman.ama youtube da bir sürü video foto çekilip paylaşılıyor:44:
esrar cekio olsalar kafayi bulup catidan duserler degil mi?bence cesaret edemezler yani o catiya tirmanmis olamazlar binadan giriyorlar ve illaki biri fark etmistir...:44:
hah aferin esrarkes onlarDD feneride dusup bi yerimizi kirmayalim diye almislardir. Bu arada salak salak garip hareketler yapiyolarsa ki oturup kalkiyo biri demistin ... tamam iste kafasi yuksek onlarin naptiklarini bilmezler .
konu sahibi konuna sahip çık, herkes toplanmış konu sahibi teyyyy 4. sayfadan beri yok, yazmış kaçmış, herkes merakta ee kendide uyumuştur herhalde, maşşalhh maaşallah
:44::44::44::44::44::44::44:kızlaaaaarrr şimdi kardeşimle önce lambaları kapatıp benim odamdan sonra balkondan baktık en sonunda dürbünle bildiğiniz röntgencilik yaptıkama anlamadık çünkü çukur gibi bir yerde biri fener tutuyor diğeri de bir şey gömüyor diyeceğim de yani ne olabilir ki :S fotoğraf çektim ama sineklik olan yerden tam çekmedi camdan çekince yansıdı balkondan da hiç net görünmedi yine de koyayım ama hiçbir şeye benzemedi. kardeşim polisi arayalım diyor da babam da pek yanaşmadı ne olduğunu yarın sorar öğreniriz dedi o da çünkü bizi rahatsız da etmiyorlar sonuçta. ben ara ara bakar yazarım yine şimdi fotoğrafları yüklemeye çalışacağım
Belli bir sure esrar cekenler bu durtuleri kontrol altina alabiliyor. Mesela ilk cekenle surekli alan bir olmaz. Mesela benim komsum var kiz ruh gibi ben gozune bakinca cekip cekmedigini anliyorum.Zararsiz bisey kizcagiz ama kes mi kes iste naparsin.
Canım burası da Diyarbakır Ergani ya da Kars değil,İzmir'in merkezinde çok da nezih bir semtteyiz ama olabilir yani.
Sonuçta yurt işiymiş,gayet yasal.Ama cübbe işi garipti.Her yerde her tarz insan olabilir yani.
Tehlike arz etmedikleri sürece sadece göze estetik gelmiyorlar diye de şikayet edemeyiz tabi.
Merakını gidermesi açısından apartman görevlisi ile konuşursun anlarsın durumu.