İki tane psikopat adam iki gecedir ellerinde fenerle çatıda

Kızlar az önce ekmek almaya çıktım ve görevliyle karşılaştım hemen atladım sordum tabii çatıda iki gecedir iki adam var ellerinde fenerle bir şeyler yapıyorlar dedim. O da onlar çalışıyorlar çatıda dedi. Gece gece ne çalışması dedim o da çatıyla ilgili dedi. Ben de ellerinde piknik tüpü, kilim gibi şeyler var bir de şişe asmışlar dedim. Şişeler martılar içinmiş rüzgarda şişeler sallansın martılar gelmesin diye (çok ses çıkarıyorlar gerçekten de). dedim ben çok rahatsız oldum polisi arayacaktım neredeyse o da yok yok ben gördüm birkaç kişi daha söyledi çıkıp baktım sahura kadar oturuyorlar biraz çalışıp yemek falan yiyorlar dedi. Humm anladım dedim sonra da fener işini söyledim tekrar çok rahatsız oldum odama tutuyorlar dedim o da ben söylerim dedi birkaç güne giderler dedi. Dayanamadım tekrar sordum neden gece çalışıyorlar ki bana pek çalışıyorlarmış gibi gelmedi dedim çalıştıktan sonra çatıda oturuyorlar herhalde dedi sabaha doğru iniyorlar çünkü dedi.
Eğlence bitti yani neyse en azından uyuşturucu mafyası ya da ayin yapan iki psikopat katil değilmiş. Bakalım bu akşam da çatıya çıkacaklar mı
Biraz al dedi git dedi gibi oldu ama idare edin artık

Gece calisilir mi Allahaskina inandin mi sende? Gece gece ne isiymis herkes hava karadimi evine gider hangi bu tarz isleri yapan insan olursa olsun. Kaldiki cati bu tehlikeli gece calisilir mi? Ses olur birsey olur kaza olur.... Ben inanmadim . SIZIN apartman gorevlisi bunlari kolluyor gibi

ben dün düşünmüştüm çatı işimi acaba diye.gündüz sıcak oruçlulardır belki diye yazacaktım ama burada saçma gelir diye yazmadım.bana da saçma gelmişti bir yandan da tehlikeli iş çatı işi olmaz gece gece dedim sonradan....

kolladığını sanmam belki adamlar gece çalışacağız demiştir bilmiyorum anlamadım ben de ne saçma yani gece gece üstelik de çatıda

hiç inandırıcı değilgece gece çatıda iş mi yapılır yahu birşey göremezler ki

bence de:99::128:

larus hem sevindim hem üzüldüm..
şimdi olay aydınlanmasaydı, gece gece muhabbet çevirirdik ne güzel yine
ama tabi sizin içiniz rahat etmiştir bunada sevindim
bir başka esrarengiz olayda görüşmek dileğiyle

al dedi gitt dedi
gunduzler torbayami girmisste gece calisiyorlar...
hem nasil calisacaklar gece gece...
duserler felan yani millet gunduz zor calisiyo bunlar gece gece...
ben pek yemedim zaten orucluyum yersem orucum bozulur

yaaa adamlar ipe sise sermisss iste nasrettin hocadan esinlenmisler hani o ipe un sermis ya...bunlarda ipe sise sermisler...
burada nasıl duruyorlar yaa :97: şişeleri de buruşturmuşlar mı ne
o süpürge de ne öyleee
hani supurge nirdeee

oruçtan sonra tok karnına düşün belki yersin
bi tekrar dusunimmm iftardan sonra ne demisler saglam kafa saglam vucutta bulunur uymadu ama neyse caktirmaa

ipe şişe sermek mi ?
evet çatıya da maya çalıyolardır kesin

esrar çekerken bu sular ne işe yarıyor bilmediğimden soruyorum????

pet şişe içine esrarı hapsedip dumanı çekiolar kuzum
daha etkili oluyor öyle
bende çalışma işine inanmadım
kuzu çatılardan bizim mahalleye benzio komşumuyuz ne hem bende şu martılardan bıktım yaa şişemi assam apartman çatısına

allah allah acaba komşu muyuz gerçekten de buraya yazmıştım ben de editor sildi sanırım semtin baş harfini yaz anlarım ben

artık çalıştıklarına inanmaktan başka çare kalmadı çünkü ellerinde matkapla çıktılar yarım saattir kafam şişti işte bu sefer babam polisi arayacak

bunlar kesin cadi gecede ay tutulmasinda buyu yapacaklardiiisikayet alinca isci kiligina girdiler supurgeyide catida unutmuslar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…