İki tane psikopat adam iki gecedir ellerinde fenerle çatıda

camiiye gitmeye üşenip teravih mi kılıolar acaba len. tamamen karanlıkta da namaz kılınmaz diye biliyorum, tüp de ışık için. :KK53: çatı da millet görüp laf etmesin diye :KK53: su da abdest için olsun bari :KK60:

mantıksız mı? yoo :KK53: hatta cuk diye oturttum be her şeyi :KK60:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 246372

iki baca arasına ip gerip şişeleri astılar. bence bunlar cadı büyücü falan bir de resimde cadı süpürgesine benzer bir şeyler gördüm sanki :KK53: bu resmi çekebilmek için bütün sinekliği söktüm annem görünce kafayı yedi ne yapıyorsun sen diye, diyemedim anne dedektifçilik oynuyoruz diye :KK53:

şişe resimleride gelmiş :KK52:
yok yok bu kesin esrar işi.
sinekliğede yazık olmuş :KK60: neyse kk olurak ev ziyaretinde sineklik getiririz :KK37:

odama açık hava sineması kurayım bari ben, bayağı iş yaparım:p

kırmızı, görevliyi göremedim bugün ama mutlaka soracağım bir şekilde kendisi birçok apartmana bakıyor o yüzden yakalayamıyorum hep. olmadı arar sorarım "ne ayak" diye:KK70:

odama açık hava sineması kurayım bari ben, bayağı iş yaparım:p

kırmızı, görevliyi göremedim bugün ama mutlaka soracağım bir şekilde kendisi birçok apartmana bakıyor o yüzden yakalayamıyorum hep. olmadı arar sorarım "ne ayak" diye:KK70:

larus bugün öğrenmeye bak.burada kk kadınları olarak meraktan kuduruyoruz.bir gece daha aynı şeyleri düşünmeyelim.sen ne olduğnu öğreniver.bu kez de o konuda kafa patlatırız:KK1:

Eki Görüntüle 246372

iki baca arasına ip gerip şişeleri astılar. bence bunlar cadı büyücü falan bir de resimde cadı süpürgesine benzer bir şeyler gördüm sanki :KK53: bu resmi çekebilmek için bütün sinekliği söktüm annem görünce kafayı yedi ne yapıyorsun sen diye, diyemedim anne dedektifçilik oynuyoruz diye :KK53:

burada nasıl duruyorlar yaa :97: şişeleri de buruşturmuşlar mı ne :KK1:
o süpürge de ne öyleee :KK52::KK52::KK52::KK52:

Son düzenleme:
canım bence okadar panik yapma ilakide senden başka görenlerde vardır bence onların plois olma ihtimali daha yüksekmiş gibi geldi hırsız olsa 2 gecedir aynı yere çıkmazlar işçi olsa gündüz dururken canını pazarda bulmadılar ya gece neden çıksın bence onlar polistir birini arıyor veye bir yere baskın hazırlıgında olabilirler

pikniik tüpü seccade ve su şişesiyle mi :44:

oyyy bütün gün bunu merak ettim var yaa. ama bana da uyuşturucu gibi geliyo hala :) kızlar siz de iyi geyik çevirmişsiniz valla pişman oldum yattığıma :)

Eki Görüntüle 246372

annen bide burdaki 36 sfyı okusa bi daa izin vermez bu foruma takılmana :KK53:
şişeler fln ilginç cidden ya ama banada en mantıklısı esrar gibi geliyo,
çatı için anahtar gerek demiştin, esrarcılarada apartman görevlisi izin vermez heralde..
en iisi sen bugün öğren yoksa biz çatlicaz meraktan larus :KK60:

annen bide burdaki 36 sfyı okusa bi daa izin vermez bu foruma takılmana :KK53:
şişeler fln ilginç cidden ya ama banada en mantıklısı esrar gibi geliyo,
çatı için anahtar gerek demiştin, esrarcılarada apartman görevlisi izin vermez heralde..
en iisi sen bugün öğren yoksa biz çatlicaz meraktan larus :KK60:

ya adamlarda biri apartman görevlisiyseeee:KK47:

kızlar durun heyecan yapmayın!! görevliyi aradım eşi çıktı yarım saat bir saate gelirmiş, gelince çıksın soracağım..

evet işte ben dünde yazdım burda,
bizim eski apartman görevlisi yan binadan birini öldürüp, bizim binanın garajında saklamış..
yani artık kimseye güven olmuyo..
bu devirde çok dikkat etmek lazım herkese karşı :26:

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:KK52::KK53::KK30::KK30::KK30::KK30:
allah korusun ya

X