- Konu Sahibi redvelvetcake
Nasıl ya esrarlık bişey varsa da şişeler nedenn :26:
Çözemedimm
Çözemedimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 246372
iki baca arasına ip gerip şişeleri astılar. bence bunlar cadı büyücü falan bir de resimde cadı süpürgesine benzer bir şeyler gördüm sanki bu resmi çekebilmek için bütün sinekliği söktüm annem görünce kafayı yedi ne yapıyorsun sen diye, diyemedim anne dedektifçilik oynuyoruz diye
odama açık hava sineması kurayım bari ben, bayağı iş yaparım
kırmızı, görevliyi göremedim bugün ama mutlaka soracağım bir şekilde kendisi birçok apartmana bakıyor o yüzden yakalayamıyorum hep. olmadı arar sorarım "ne ayak" diye
Eki Görüntüle 246372
iki baca arasına ip gerip şişeleri astılar. bence bunlar cadı büyücü falan bir de resimde cadı süpürgesine benzer bir şeyler gördüm sanki bu resmi çekebilmek için bütün sinekliği söktüm annem görünce kafayı yedi ne yapıyorsun sen diye, diyemedim anne dedektifçilik oynuyoruz diye
burada nasıl duruyorlar yaa :97: şişeleri de buruşturmuşlar mı ne
o süpürge de ne öyleee
canım bence okadar panik yapma ilakide senden başka görenlerde vardır bence onların plois olma ihtimali daha yüksekmiş gibi geldi hırsız olsa 2 gecedir aynı yere çıkmazlar işçi olsa gündüz dururken canını pazarda bulmadılar ya gece neden çıksın bence onlar polistir birini arıyor veye bir yere baskın hazırlıgında olabilirler
Eki Görüntüle 246372
annen bide burdaki 36 sfyı okusa bi daa izin vermez bu foruma takılmana
şişeler fln ilginç cidden ya ama banada en mantıklısı esrar gibi geliyo,
çatı için anahtar gerek demiştin, esrarcılarada apartman görevlisi izin vermez heralde..
en iisi sen bugün öğren yoksa biz çatlicaz meraktan larus
ya adamlarda biri apartman görevlisiyseeee
evet işte ben dünde yazdım burda,
bizim eski apartman görevlisi yan binadan birini öldürüp, bizim binanın garajında saklamış..
yani artık kimseye güven olmuyo..
bu devirde çok dikkat etmek lazım herkese karşı :26:
kızlar durun heyecan yapmayın!! görevliyi aradım eşi çıktı yarım saat bir saate gelirmiş, gelince çıksın soracağım..
kızlar durun heyecan yapmayın!! görevliyi aradım eşi çıktı yarım saat bir saate gelirmiş, gelince çıksın soracağım..