İki tane psikopat adam iki gecedir ellerinde fenerle çatıda

Evet evet kesin işci kiliğina girdiler dün ve ondan önceki günler niye matkappp yoktuu kiii
:97::97::97::97::97::97::97:
bu gecede tüpün asıl sahibi tüpü istemeyegelicek adamlar tüp sizlere ömür diyecekler :KK60::KK60:
yok kiz haberin yokmu bizim tup matkap dogurduuu:KK60::KK60::KK60::KK60:
adam ateş yakıyor şimdi de. korkuyorum düşecek diye, yazık üzüldüm şimdi ya :KK43:

hakkat yazik ya isleri zor gercekten iscilerse...amma velakin gece gece yapilacak ismi cati onarimiiiii:97::97::97::97:

:97::97::97::97::97::97::97:

yok kiz haberin yokmu bizim tup matkap dogurduuu:KK60::KK60::KK60::KK60:

hakkat yazik ya isleri zor gercekten iscilerse...amma velakin gece gece yapilacak ismi cati onarimiiiii:97::97::97::97:

matkap mı :KK60:
bunlar iyiden iyiye işçi kılıpına girmişler esrarkeşlikten :KK60:
baktılar öyle olmuyor dururken birde çatıyı yapalım demişlerdir :KK60::KK60:

matkap mı :KK60:
bunlar iyiden iyiye işçi kılıpına girmişler esrarkeşlikten :KK60:
baktılar öyle olmuyor dururken birde çatıyı yapalım demişlerdir :KK60::KK60:

evet kesin bu kadar ciktik bari hayrina catiyi onaralim demislerdir...ay adamlarin kesin dunden beri kulaklari cinliyodur....:KK60::KK60::KK60::KK60:

evet kesin bu kadar ciktik bari hayrina catiyi onaralim demislerdir...ay adamlarin kesin dunden beri kulaklari cinliyodur....:KK60::KK60::KK60::KK60:

birtek kulakları mı ?
dün kaç kişi okudu bu konuyu kendi kendine bile olsa konuşmuşlardır o adamları :KK60:
buda sadece kulaklarının çınlamasına yetmez başka yerlerede sıçrar. bkz:burun çınlaması :KK60::KK60:

birtek kulakları mı ?
dün kaç kişi okudu bu konuyu kendi kendine bile olsa konuşmuşlardır o adamları :KK60:
buda sadece kulaklarının çınlamasına yetmez başka yerlerede sıçrar. bkz:burun çınlaması :KK60::KK60:

:KK1::KK1::KK1::KK1:
ay su bir derdim vardaki konu sinirlerimi bozdu hic gulecegim yokken guluyorum...

belediyeden gizli iş çeviriyorlardır öyle olsa bile polise haber vermek lazım yok fantezi olsun diye de oraya çıkılmaz ki polise haber vermekle bişey kaybetmezsiniz geç bile kalmışsınız ya da öyle bişey yok:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

bir derdim vara açılan her konu böyle olsa keşke.
konunun haline baksan dün bir derdim vardaydı bugün geyik sohbetinde :KK60::KK60:

keske...
ama bu konuyu bu hale biz getirdik konu sahibi korkmus bi sekilde acmisti konuyu sayemizde onunda ici rahatladi geyigin dibine vurdu simdi adamlara bakip bakip guluodur...hem konu sahibi nirde gelsede solese napio adamlarrr:KK53::KK53:

demin gördüm konuyu şaştım valla ne muhabbetler dönmüş.fotoları heyecanla bekledim.konu sahibi ne olduğunu bi öğrensede rahatlasak

Gece gece ii cesaret 10 katlı binanın çatısının onarımı ya kızlarrr konu geyik sohbetine tasındıgı için size soruyorum ben burayı takip ederken başka bir konu açılmış ve daha sonra o konu kapatılmış denk gelen oldu mu konuya biriii bana da anlatsın çook merak ettim :84:

Gece gece ii cesaret 10 katlı binanın çatısının onarımı ya kızlarrr konu geyik sohbetine tasındıgı için size soruyorum ben burayı takip ederken başka bir konu açılmış ve daha sonra o konu kapatılmış denk gelen oldu mu konuya biriii bana da anlatsın çook merak ettim :84:

hangi konu ki erkegi can cekisen kadinmi eger oysa konu sahibi en son basti kufurleri...:KK53::KK53::KK53:

ay kizlar banada pek inandirici gelmedi ya gece gece ne isiymis bu böyle gündüzler torbayami girdi laruscuum bence sen dedektiflige devam bizde seni takipteyiz:KK9:ama aksam gecenin bi yarisi gördüm topici hem korkuyorum hem merak ediyorum esimde yatmisti bide ben fotolari görünce oyle isikli falan iyi saatte olsunlar geliyo diye tirstim valla:KK53:yatak odasina nasil kactiysam butun isiklari acik unutmusum yataga bi yattim esim noldu birimi kovaladi paldir kuldür daldin iceriye dedi:KK52:bende iyi saatte olsunlar eldi didim:KK60:anlamsiz anlamsiz bakip ykuya devam etti:44:bide bilse neden korktugumu kesin bana (hatta bütün kk gacilarina )deli derdi:63:

X