- 26 Eylül 2007
- 15.120
- 17.869
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
hangi konu ki erkegi can cekisen kadinmi eger oysa konu sahibi en son basti kufurleri...
ay kizlar banada pek inandirici gelmedi ya gece gece ne isiymis bu böyle gündüzler torbayami girdi laruscuum bence sen dedektiflige devam bizde seni takipteyizama aksam gecenin bi yarisi gördüm topici hem korkuyorum hem merak ediyorum esimde yatmisti bide ben fotolari görünce oyle isikli falan iyi saatte olsunlar geliyo diye tirstim valla yatak odasina nasil kactiysam butun isiklari acik unutmusum yataga bi yattim esim noldu birimi kovaladi paldir kuldür daldin iceriye dedi bende iyi saatte olsunlar eldi didim anlamsiz anlamsiz bakip ykuya devam etti:44:bide bilse neden korktugumu kesin bana (hatta bütün kk gacilarina )deli derdi
Kızlar az önce ekmek almaya çıktım ve görevliyle karşılaştım hemen atladım sordum tabii çatıda iki gecedir iki adam var ellerinde fenerle bir şeyler yapıyorlar dedim. O da onlar çalışıyorlar çatıda dedi. Gece gece ne çalışması dedim o da çatıyla ilgili dedi. Ben de ellerinde piknik tüpü, kilim gibi şeyler var bir de şişe asmışlar dedim. Şişeler martılar içinmiş rüzgarda şişeler sallansın martılar gelmesin diye (çok ses çıkarıyorlar gerçekten de). dedim ben çok rahatsız oldum polisi arayacaktım neredeyse o da yok yok ben gördüm birkaç kişi daha söyledi çıkıp baktım sahura kadar oturuyorlar biraz çalışıp yemek falan yiyorlar dedi. Humm anladım dedim sonra da fener işini söyledim tekrar çok rahatsız oldum odama tutuyorlar dedim o da ben söylerim dedi birkaç güne giderler dedi. Dayanamadım tekrar sordum neden gece çalışıyorlar ki bana pek çalışıyorlarmış gibi gelmedi dedim çalıştıktan sonra çatıda oturuyorlar herhalde dedi sabaha doğru iniyorlar çünkü dedi.
Eğlence bitti yanineyse en azından uyuşturucu mafyası ya da ayin yapan iki psikopat katil değilmiş. Bakalım bu akşam da çatıya çıkacaklar mı
Biraz al dedi git dedi gibi oldu ama idare edin artık
yaaa adamlar ipe sise sermisss iste nasrettin hocadan esinlenmisler hani o ipe un sermis ya...bunlarda ipe sise sermisler...
hani supurge nirdeee
bi tekrar dusunimmm iftardan sonra ne demisler saglam kafa saglam vucutta bulunur uymadu ama neyse caktirmaa
hangi konu ki erkegi can cekisen kadinmi eger oysa konu sahibi en son basti kufurleri...
ay kizlar banada pek inandirici gelmedi ya gece gece ne isiymis bu böyle gündüzler torbayami girdi laruscuum bence sen dedektiflige devam bizde seni takipteyizama aksam gecenin bi yarisi gördüm topici hem korkuyorum hem merak ediyorum esimde yatmisti bide ben fotolari görünce oyle isikli falan iyi saatte olsunlar geliyo diye tirstim valla yatak odasina nasil kactiysam butun isiklari acik unutmusum yataga bi yattim esim noldu birimi kovaladi paldir kuldür daldin iceriye dedi bende iyi saatte olsunlar eldi didim anlamsiz anlamsiz bakip ykuya devam etti:44:bide bilse neden korktugumu kesin bana (hatta bütün kk gacilarina )deli derdi
walla orasini bilmem ama bayagi etti küfür...bilmiorum ama sanki fazla gidildi kizin ustune...hele birisi seviyeden bahsedio kendi seviyesi yerlerde...amaanBen sahur hazırlamak için çıkmak zorunda kalmıştım son mesajımı yazıp.
bana da kaymamamıştır inşallah :)
gordum gordum 2 seksen yatioo yerdeeo nasıl iş bende anlamadım gece gece çalışmamı olurmuş gizli bir iştir bu gündüzler torbaya mı girdi
görmedin mi şişelerin orda
walla orasini bilmem ama bayagi etti küfür...bilmiorum ama sanki fazla gidildi kizin ustune...hele birisi seviyeden bahsedio kendi seviyesi yerlerde...amaan
gordum gordum 2 seksen yatioo yerdee
Harbi dün gece ben de çok korkmuştum fotoğraflar ve en sonu iyi saatte olsunlardan bahsedilmeye başlanınca salonun ışığını yakıp öyle konuyu okumaya devam etmiştim salonun ışığı odayı aydınlatıyordu
neyse ben pek inanmadım ama sorun çözülmüş oldu ben demiştim zaten kesin saçma sapan bir şey çıkacak diye
keşke sorun çözülmeseydi be sıkıntıdan patladım bu gece :105:
daha cozulmus degil...ne maglum gorevlinin is birlikci olmadigi...dara dara daaaaaaaaaaam aksion yaratim azz
keşke sorun çözülmeseydi be sıkıntıdan patladım bu gece :105:
daha cozulmus degil...ne maglum gorevlinin is birlikci olmadigi...dara dara daaaaaaaaaaam aksion yaratim azz
Haha dur ben ışıkları açmaya gideyim yavaştan ..Bi de gündüz değil de gece artıyor konunun gerilimi ne hikmetse
babam en son adama bağırdı yeter kafamız şişti diyesonra sessiz sessiz çalışmaya devam ettiler.. bugün erken gittiler ya eğlencemiz kaçtı sanırım yarın falan biter çatı. ama bugün ateş yakmışlardı anlamadım:18: acaba ısınmak için mi geceleri serin oluyor bayağı ama ya yansa orası ne olacak. annem de diyor bir tane einsteina benzeyen var diye. tipleri kesinlikle çok manyak ama çatıyı yapıyorlardı bugün gözlerimle gördüm ben başka bir manyak komşu bulur size anlatırım yine