İki tane psikopat adam iki gecedir ellerinde fenerle çatıda

Harbi dün gece ben de çok korkmuştum fotoğraflar ve en sonu iyi saatte olsunlardan bahsedilmeye başlanınca salonun ışığını yakıp öyle konuyu okumaya devam etmiştim salonun ışığı odayı aydınlatıyordu

o nasıl iş bende anlamadım gece gece çalışmamı olurmuş gizli bir iştir bu gündüzler torbaya mı girdi

görmedin mi şişelerin orda

Evet tweety o konu ben de bir derdim var kısmında gezinirken tesadüf eseri ikinci üyelik açmış yine herkese saldırıyordu denk geldim ve kendi kendini ele verdi kızın teki yazmış şöyle bir konu vardı inananmıyorum yazmış bu da evet o benim konumdu yazmış ve o sırada üyeligi iptal edildi konu neydi ben çok merak ettim :)
hangi konu ki erkegi can cekisen kadinmi eger oysa konu sahibi en son basti kufurleri...

Ben sahur hazırlamak için çıkmak zorunda kalmıştım son mesajımı yazıp.
bana da kaymamamıştır inşallah :)
walla orasini bilmem ama bayagi etti küfür...bilmiorum ama sanki fazla gidildi kizin ustune...hele birisi seviyeden bahsedio kendi seviyesi yerlerde...amaan
o nasıl iş bende anlamadım gece gece çalışmamı olurmuş gizli bir iştir bu gündüzler torbaya mı girdi

görmedin mi şişelerin orda
gordum gordum 2 seksen yatioo yerdee

walla orasini bilmem ama bayagi etti küfür...bilmiorum ama sanki fazla gidildi kizin ustune...hele birisi seviyeden bahsedio kendi seviyesi yerlerde...amaan

gordum gordum 2 seksen yatioo yerdee

neyse ben pek inanmadım ama sorun çözülmüş oldu ben demiştim zaten kesin saçma sapan bir şey çıkacak diye

ayni seyi bende yaptim canim sadece bilgisayar acikti ev kapkaranlik sanki isik beni koruyacak gibi bütün evin isiklarini actim mutfak,salon,koridor banyo ve yatak odasina nasil kacmisim ki hepsini acik unutmusum

babam en son adama bağırdı yeter kafamız şişti diye sonra sessiz sessiz çalışmaya devam ettiler.. bugün erken gittiler ya eğlencemiz kaçtı sanırım yarın falan biter çatı. ama bugün ateş yakmışlardı anlamadım:18: acaba ısınmak için mi geceleri serin oluyor bayağı ama ya yansa orası ne olacak. annem de diyor bir tane einsteina benzeyen var diye. tipleri kesinlikle çok manyak ama çatıyı yapıyorlardı bugün gözlerimle gördüm ben başka bir manyak komşu bulur size anlatırım yine

einsteinmiiibiri ozgur sef digeirde einstein demekkii atesmi yakmislar demiolarmi cati tutusur ne sacma is bide gece geceee tövbe tövbeee demek catiyi yapiolar gitti butun senaryolar...neyse sen etrafi iyice bi gozlemle kesin bi olay daha bulursun dedektifligeee devammmmburdada biseyler olursa yazarim ben burdan hatta baska arkadaslardaa gun icinde sacma sapan seylerle karsilasirsaniz bu topkiten paylasalimmm ne dersinizzzzz

cok güldük birazda efkarlanalim

:97::85:

[video=youtube_share;myvZudZoL48]http://youtu.be/myvZudZoL48[/video]

Son düzenleme:
vayy dertlisin kederlisin her nedense aglarsin haaa kirmizidonlu

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…