İki tane psikopat adam iki gecedir ellerinde fenerle çatıda

camiiye gitmeye üşenip teravih mi kılıolar acaba len. tamamen karanlıkta da namaz kılınmaz diye biliyorum, tüp de ışık için. çatı da millet görüp laf etmesin diye su da abdest için olsun bari

mantıksız mı? yoo hatta cuk diye oturttum be her şeyi

Son düzenleme:

şişe resimleride gelmiş
yok yok bu kesin esrar işi.
sinekliğede yazık olmuş neyse kk olurak ev ziyaretinde sineklik getiririz

odama açık hava sineması kurayım bari ben, bayağı iş yaparım

kırmızı, görevliyi göremedim bugün ama mutlaka soracağım bir şekilde kendisi birçok apartmana bakıyor o yüzden yakalayamıyorum hep. olmadı arar sorarım "ne ayak" diye

larus bugün öğrenmeye bak.burada kk kadınları olarak meraktan kuduruyoruz.bir gece daha aynı şeyleri düşünmeyelim.sen ne olduğnu öğreniver.bu kez de o konuda kafa patlatırız

burada nasıl duruyorlar yaa :97: şişeleri de buruşturmuşlar mı ne
o süpürge de ne öyleee

Son düzenleme:

pikniik tüpü seccade ve su şişesiyle mi :44:

oyyy bütün gün bunu merak ettim var yaa. ama bana da uyuşturucu gibi geliyo hala :) kızlar siz de iyi geyik çevirmişsiniz valla pişman oldum yattığıma :)

annen bide burdaki 36 sfyı okusa bi daa izin vermez bu foruma takılmana
şişeler fln ilginç cidden ya ama banada en mantıklısı esrar gibi geliyo,
çatı için anahtar gerek demiştin, esrarcılarada apartman görevlisi izin vermez heralde..
en iisi sen bugün öğren yoksa biz çatlicaz meraktan larus

ya adamlarda biri apartman görevlisiyseeee

kızlar durun heyecan yapmayın!! görevliyi aradım eşi çıktı yarım saat bir saate gelirmiş, gelince çıksın soracağım..

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
allah korusun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…