- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
:97::97::97::97::97::97::97:Evet evet kesin işci kiliğina girdiler dün ve ondan önceki günler niye matkappp yoktuu kiii
yok kiz haberin yokmu bizim tup matkap dogurduuubu gecede tüpün asıl sahibi tüpü istemeyegelicek adamlar tüp sizlere ömür diyecekler
adam ateş yakıyor şimdi de. korkuyorum düşecek diye, yazık üzüldüm şimdi ya
:97::97::97::97::97::97::97:
yok kiz haberin yokmu bizim tup matkap dogurduuu
hakkat yazik ya isleri zor gercekten iscilerse...amma velakin gece gece yapilacak ismi cati onarimiiiii:97::97::97::97:
matkap mı
bunlar iyiden iyiye işçi kılıpına girmişler esrarkeşlikten
baktılar öyle olmuyor dururken birde çatıyı yapalım demişlerdir
evet kesin bu kadar ciktik bari hayrina catiyi onaralim demislerdir...ay adamlarin kesin dunden beri kulaklari cinliyodur....
birtek kulakları mı ?
dün kaç kişi okudu bu konuyu kendi kendine bile olsa konuşmuşlardır o adamları
buda sadece kulaklarının çınlamasına yetmez başka yerlerede sıçrar. bkz:burun çınlaması
adam ateş yakıyor şimdi de. korkuyorum düşecek diye, yazık üzüldüm şimdi ya
ay su bir derdim vardaki konu sinirlerimi bozdu hic gulecegim yokken guluyorum...
bir derdim vara açılan her konu böyle olsa keşke.
konunun haline baksan dün bir derdim vardaydı bugün geyik sohbetinde
bunlar kizildereli olmasin
keske...
ama bu konuyu bu hale biz getirdik konu sahibi korkmus bi sekilde acmisti konuyu sayemizde onunda ici rahatladi geyigin dibine vurdu simdi adamlara bakip bakip guluodur...hem konu sahibi nirde gelsede solese napio adamlarrr
bu düşük bi ihtimal bence çünkü kazan falan yok ortada
hem kızılderililer kilim ve matkap kullanıcak kadar modern değillerdi
demin gördüm konuyu şaştım valla ne muhabbetler dönmüş.fotoları heyecanla bekledim.konu sahibi ne olduğunu bi öğrensede rahatlasak
Gece gece ii cesaret 10 katlı binanın çatısının onarımı ya kızlarrr konu geyik sohbetine tasındıgı için size soruyorum ben burayı takip ederken başka bir konu açılmış ve daha sonra o konu kapatılmış denk gelen oldu mu konuya biriii bana da anlatsın çook merak ettim :84: