- 5 Ağustos 2011
- 37
- 0
- Konu Sahibi redvelvetcake
Meraktan çatlıyorum acaba hala oradalar mı? Ne oldu ne bitti bu merakla uyuyamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son 2 saattir yorumların hepppsini okudum sonunda en son sayfaya gelebildim
ilk başlarda çok tırstım :18:
Sonra gülmekten karnıma ağrılar girdi hepiniz süpersiniz.
Bi de resime baktıkça adam bu tarafa bana bakacakmış gibi geliyor kesin rüyama giricek
kızlar bu ramazan günü çok fena günaha girdik çok gıybet yaptık yalnız adamların arkasından demediğimiz laf kalmadı ne uzaylısı kaldı ne hırsızı ne esrarkeşi valla cehenneme giriş belgesi aldık bu gece:18:
kızlar bu ramazan günü çok fena günaha girdik çok gıybet yaptık yalnız adamların arkasından demediğimiz laf kalmadı ne uzaylısı kaldı ne hırsızı ne esrarkeşi valla cehenneme giriş belgesi aldık bu gece:18:
TÖVBE TÖVBE ESTAGFURULLAH...kızlar bu ramazan günü çok fena günaha girdik çok gıybet yaptık yalnız adamların arkasından demediğimiz laf kalmadı ne uzaylısı kaldı ne hırsızı ne esrarkeşi valla cehenneme giriş belgesi aldık bu gece:18:
evet konu sahibi arkadaşa diyelimde yarın gece çatıya çıkıp helallik istesin adamlardan
yarın geceki gündem konumuzuda o olur, çatıdaki esrarengiz yabancılardan helallik istemeye giden kk hatunu
evet konu sahibi arkadaşa diyelimde yarın gece çatıya çıkıp helallik istesin adamlardan
yarın geceki gündem konumuzuda o olur, çatıdaki esrarengiz yabancılardan helallik istemeye giden kk hatunu
kızlar ben yatıyorum kalıp okumak isterdim yorumlarınızı ama çok uykum var
yarın sabah bakacağım delil bırakmışlar mı geride diye, dürbün de var evde iyice bir gözetlerim röntgenciye döndüm ama olsun şişeleri de çekip koyacağım şimdi görünmüyorlar çünkü. ve yarın mutlaka görevliye sorup öğreneceğim size de haber veririm mutlaka. meraktan çatlıyorum:)
haydi herkese iyi geceler
Eki Görüntüle 246372
iki baca arasına ip gerip şişeleri astılar. bence bunlar cadı büyücü falan bir de resimde cadı süpürgesine benzer bir şeyler gördüm sanki bu resmi çekebilmek için bütün sinekliği söktüm annem görünce kafayı yedi ne yapıyorsun sen diye, diyemedim anne dedektifçilik oynuyoruz diye
yüzde yüz esrar işi bu kuzum
yüzde yüz esrar işi bu kuzum
esrar çekerken bu sular ne işe yarıyor bilmediğimden soruyorum????