İki tane psikopat adam iki gecedir ellerinde fenerle çatıda

Son 2 saattir yorumların hepppsini okudum sonunda en son sayfaya gelebildim :KK70:
ilk başlarda çok tırstım :18:
Sonra gülmekten karnıma ağrılar girdi hepiniz süpersiniz. :KK60::KK60:

Bi de resime baktıkça adam bu tarafa bana bakacakmış gibi geliyor kesin rüyama giricek :KK53: :KK60:

emin ol herkesin rüyasına gircek bu muhabbet :KK60:

kızlar bu ramazan günü çok fena günaha girdik çok gıybet yaptık yalnız :KK50:adamların arkasından demediğimiz laf kalmadı ne uzaylısı kaldı ne hırsızı ne esrarkeşi :KK30:valla cehenneme giriş belgesi aldık bu gece:KK47::18:

kızlar bu ramazan günü çok fena günaha girdik çok gıybet yaptık yalnız :KK50:adamların arkasından demediğimiz laf kalmadı ne uzaylısı kaldı ne hırsızı ne esrarkeşi :KK30:valla cehenneme giriş belgesi aldık bu gece:KK47::18:

evet konu sahibi arkadaşa diyelimde yarın gece çatıya çıkıp helallik istesin adamlardan :KK37:
yarın geceki gündem konumuzuda o olur, çatıdaki esrarengiz yabancılardan helallik istemeye giden kk hatunu :KK53:

TÖVBE TÖVBE ESTAGFURULLAH...:nazar:
evet konu sahibi arkadaşa diyelimde yarın gece çatıya çıkıp helallik istesin adamlardan :KK37:
yarın geceki gündem konumuzuda o olur, çatıdaki esrarengiz yabancılardan helallik istemeye giden kk hatunu :KK53:

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

hadi kızlar ben kaçtım bari :KK53:
uyanınca ilk iş topicteyim yani saat 2-3 gibi :KK53:
iyi kabuslar bu muhabbetten sonra herkeslere :KK60:

canımm resimler de eklenmiş artık uyanınca ögrendikten sonra bizi de bilgilendirirsin merakla bekliyoruz :)
kızlar ben yatıyorum kalıp okumak isterdim yorumlarınızı ama çok uykum var:KK50:
yarın sabah bakacağım delil bırakmışlar mı geride diye, dürbün de var evde iyice bir gözetlerim röntgenciye döndüm ama olsun:p şişeleri de çekip koyacağım şimdi görünmüyorlar çünkü. ve yarın mutlaka görevliye sorup öğreneceğim size de haber veririm mutlaka. meraktan çatlıyorum:)
haydi herkese iyi geceler :KK71:

$299151_10150262075226741_709796740_8089151_1886259_n.jpg

iki baca arasına ip gerip şişeleri astılar. bence bunlar cadı büyücü falan bir de resimde cadı süpürgesine benzer bir şeyler gördüm sanki :KK53: bu resmi çekebilmek için bütün sinekliği söktüm annem görünce kafayı yedi ne yapıyorsun sen diye, diyemedim anne dedektifçilik oynuyoruz diye :KK53:

Son düzenleme:
fikrim var konuyla ilgili bu suları yıkanmak için güneş ısısıyla ısıtıp kullanıyor olabilirler:)))
ama niye ipe dizmişler onu bilmiommmm :KK1:

yüzde yüz esrar işi bu kuzum
Eki Görüntüle 246372

iki baca arasına ip gerip şişeleri astılar. bence bunlar cadı büyücü falan bir de resimde cadı süpürgesine benzer bir şeyler gördüm sanki :KK53: bu resmi çekebilmek için bütün sinekliği söktüm annem görünce kafayı yedi ne yapıyorsun sen diye, diyemedim anne dedektifçilik oynuyoruz diye :KK53:

benim şişelerle ilgili aklıma gelen şey martıları kaçırmak için yapmış olabilirler ama neden gece ve daha bir sürü soru var :S sabahtan beri bir sürü işim vardı onları hallettim görevliyi görmedim hiç ama dışarı çıkacağım zaman ineceğim soracağım çok merak ettim

benim şişelerle ilgili aklıma gelen şey martıları kaçırmak için yapmış olabilirler ama neden gece ve daha bir sürü soru var :S sabahtan beri bir sürü işim vardı onları hallettim görevliyi görmedim hiç ama dışarı çıkacağım zaman ineceğim soracağım çok merak ettim

aha sise resimleride geldiii:KK52:

:KK53: bunlar delimi ya niye nasi gerdiler o ipi iki baca arasina sonra o boos siseleri niye asdilar:KK25:

görevliyi görünce ne dedi bizede yaz emi ama cok bekletmeee:KK16:

X