- 21 Şubat 2009
- 7.437
- 988
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
birisi cübbeliymis ya kesin odur lamba cini...
cübbeli cin çok da yaratıcılarmış
şuandada alaaaddin cinde kkyı yok etmesini istiyorsa şaşmamak gerek
sizin sohbetinize doyum olmaz iyi geceler
neyihani tanidik gelirde emin olmak icin sorarsin kiyafetini ben öyle anadim
ne var kız korkacak gelip sizin çatıya konacak hali yok ya
kızlar yeter yatın artık nolur sahuru yapıcam ama bırakamıyorum burayıhaydin yatın yarın devam ederiz bu arada konu sahibinin anlattıkları bence yalan bizi buraya kilitlemek için yaptı babasını kardeşini falan çıkardı oraya onları çekti bizi kekliyor bence yoksa bir insan böyle bir durumda nasıl totoşunu devirir yatar yahu lan ben uyuyamıyorum burda sanki benim evin karşısında oluyor
ben gönderdim o adamları oraya gidin kk kadınlarına musallat olun bugünkü konuda o olsun sabaha kadar sürsün dedimanam bacım adamın üstündeki askerlerin giydigi kıyafete benzettim o yüzden sordum
ya dünde az uyudum, simdide catidaki adamlari düsünmekten, yaf kesin ürüyama girer bunla,ama her insan gibi akilli rüyalar göremedigim icin, fatmagül kesin ben olurum o 3 kes de beni kovalar fatmagülü 4 kisi kovaladi demi iyi bari 1 eksik iyi yirttim gene
doğru diyosun walla bütün kk hatunları hep beraber netin başından 1 dk bile ayrılmadan izlerdik
bacim boyle yalanmi olur babasininda isi gucu yokta catiya cikip pozmu verecek sacmalamayin...
hatırladımda eşimle sevgiliyken
birgün taksim meydanındayken beni aradı
bende edirnedeym istanbul trafiğin sitesini aç mobeselerden taksim mobeseye bağlan sana el sallayacağım dedi
açtım harbiden el sallıodu arkadaşlara hava yaptım o an
sonra kamera döndürüldü birden anaaa bi baktım kameranın bulunduğu direğe bi adam tırmanıo
intihar etmek için
tam 5 saat direkte durdu aşağıda itfaiyeler polis araçalrı insanlar yüzlerce
şu yaylı şeyden serildi atlarsa onun üstüne düşsün die
sonra polisin biri itfaiye ile çıktı adamın yanına
oturdular 1 saat konuştu ikna etti adamı indiler aşağı
5 saat boyunca arkadaşlarla ekran başından ayrılmadık canlı canlı izledik şansa
ya dünde az uyudum, simdide catidaki adamlari düsünmekten, yaf kesin ürüyama girer bunla,ama her insan gibi akilli rüyalar göremedigim icin, fatmagül kesin ben olurum o 3 kes de beni kovalar fatmagülü 4 kisi kovaladi demi iyi bari 1 eksik iyi yirttim gene
şaka yapıyorum kız ne var zaten konu saçma sapan bir hal aldı biraz daha saçma olsun dedim
biz niye bu kadar meraklıyızki yaa
bende böleyim bi olay oldu mu haberim olacak, bişey konuşuldu mu alakam olmasa bile bilicem mutlaka yanii
yoksa çatlıyorum meraktan
sanki öğrenince başımız göğe erio
noldu mayisdiniz birdenperformans düsüklügü görüyom,yoksa hepiniz camami ciktiniz:82 acayipuykusugelenamacaktirmayangimizilismilisi)