İki tane psikopat adam iki gecedir ellerinde fenerle çatıda

kızlar ben yatıyorum kalıp okumak isterdim yorumlarınızı ama çok uykum var:KK50:
yarın sabah bakacağım delil bırakmışlar mı geride diye, dürbün de var evde iyice bir gözetlerim röntgenciye döndüm ama olsun:p şişeleri de çekip koyacağım şimdi görünmüyorlar çünkü. ve yarın mutlaka görevliye sorup öğreneceğim size de haber veririm mutlaka. meraktan çatlıyorum:)
haydi herkese iyi geceler :KK71:

kız bir aramadın ya polisi totoşu devir yat sen meraktan ölüyoz burada :nazar:ara polisi çabuk yoksa ben arayacağım haaa:102:

Basbaya belli esrar çektikleri :KK70: :KK70: ama söylede olabilir sıra gecesi düzenleyebilirler bknz : ilk fotoda adam sağa doğru yatmış :KK70: demekki eğleniyolar şarkılar söylüyolar alkışlıyolar neden olmasın ki ?

Basbaya belli esrar çektikleri :KK70: :KK70: ama söylede olabilir sıra gecesi düzenleyebilirler bknz : ilk fotoda adam sağa doğru yatmış :KK70: demekki eğleniyolar şarkılar söylüyolar alkışlıyolar neden olmasın ki ?

Sıra gecesi yapmak için müziğe ihtyaç var tabi kendileri çalıp kendileri oynamıyosa :KK62::KK62::KK62:

kızlar ben yatıyorum kalıp okumak isterdim yorumlarınızı ama çok uykum var:KK50:
yarın sabah bakacağım delil bırakmışlar mı geride diye, dürbün de var evde iyice bir gözetlerim röntgenciye döndüm ama olsun:p şişeleri de çekip koyacağım şimdi görünmüyorlar çünkü. ve yarın mutlaka görevliye sorup öğreneceğim size de haber veririm mutlaka. meraktan çatlıyorum:)
haydi herkese iyi geceler :KK71:

kız bir aramadın polisi totoşunu devir yat sen biz meraktan çatlayalım burda:18:kız bana bak ara çabuk polisi yoksa ben arayacağım haaa:102:

aslında o binadakilerin ayağa kalkması gerek böle bi durumda ama haberleri yok galiba :26:
ben istanbulda bile yaşamıyorum ama orda yaşayanlardan daha endişeliyim :KK52:

madamikse özel msj at hemen taşır hadi kuzu yatmadan el at şu işe biz sabah kadar burdayız :KK70:

olabilir ama gerçekten tuhaf bir durum :44: bence saçma sapan bir şey çıkacağa benziyor :KK52:
:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
kız bir aramadın ya polisi totoşu devir yat sen meraktan ölüyoz burada :nazar:ara polisi çabuk yoksa ben arayacağım haaa:102:
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:supersinizzz
ayy çok güldüm :KK60::KK60:
şişelere de çiğ köfte koyuyorlardır :KK60::KK60::KK60:
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:supersinizzz
hee yaa fener olmuş kendileri resmenn ama kesin bi dolap var ortada hissediyorummmmmmmmmmmm:KK60::KK60: gerçi kırmızı bunu çözerdi ama nası olduda hala çözemedi
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
resmin sag alt kösesindeki bikere ufo tamammi, hicbiriniz bilemediniz:63:
:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK30:
temem ben olayi cozdum bunlar uzayli ve dunyaya piknik yapmaya gelmisler siselerle haberlesiyorlar piknik tupuynende yimek hazirliyolar kilimede oturacak lar iste mangal gelmis bunlar ya...:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam kafasi değil mi adamin işte beyaz olan şey :KK53: hatta yukarisindada bi adam bişiler yapiyo :KK70: iki adam var ama ikincisinin yüzü görünmüyo o bişiler karişityoo :44: :KK52:

hayal gücüne hayran kaldim :KK16: o dedigin sey isik yansimasi gibi bisey asil olay yukarisinda biseler yapiyo dedin ya iste o asil olay:KK55:

X