İki tane psikopat adam iki gecedir ellerinde fenerle çatıda

kız bir aramadın ya polisi totoşu devir yat sen meraktan ölüyoz burada ara polisi çabuk yoksa ben arayacağım haaa:102:

Basbaya belli esrar çektikleri ama söylede olabilir sıra gecesi düzenleyebilirler bknz : ilk fotoda adam sağa doğru yatmış demekki eğleniyolar şarkılar söylüyolar alkışlıyolar neden olmasın ki ?

Basbaya belli esrar çektikleri ama söylede olabilir sıra gecesi düzenleyebilirler bknz : ilk fotoda adam sağa doğru yatmış demekki eğleniyolar şarkılar söylüyolar alkışlıyolar neden olmasın ki ?

Sıra gecesi yapmak için müziğe ihtyaç var tabi kendileri çalıp kendileri oynamıyosa

kız bir aramadın polisi totoşunu devir yat sen biz meraktan çatlayalım burda:18:kız bana bak ara çabuk polisi yoksa ben arayacağım haaa:102:

aslında o binadakilerin ayağa kalkması gerek böle bi durumda ama haberleri yok galiba :26:
ben istanbulda bile yaşamıyorum ama orda yaşayanlardan daha endişeliyim

madamikse özel msj at hemen taşır hadi kuzu yatmadan el at şu işe biz sabah kadar burdayız

olabilir ama gerçekten tuhaf bir durum :44: bence saçma sapan bir şey çıkacağa benziyor

kız bir aramadın ya polisi totoşu devir yat sen meraktan ölüyoz burada ara polisi çabuk yoksa ben arayacağım haaa:102:
supersinizzz
ayy çok güldüm
şişelere de çiğ köfte koyuyorlardır
supersinizzz
hee yaa fener olmuş kendileri resmenn ama kesin bi dolap var ortada hissediyorummmmmmmmmmmm gerçi kırmızı bunu çözerdi ama nası olduda hala çözemedi

resmin sag alt kösesindeki bikere ufo tamammi, hicbiriniz bilemediniz

temem ben olayi cozdum bunlar uzayli ve dunyaya piknik yapmaya gelmisler siselerle haberlesiyorlar piknik tupuynende yimek hazirliyolar kilimede oturacak lar iste mangal gelmis bunlar ya...

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam kafasi değil mi adamin işte beyaz olan şey hatta yukarisindada bi adam bişiler yapiyo iki adam var ama ikincisinin yüzü görünmüyo o bişiler karişityoo :44:

hayal gücüne hayran kaldim o dedigin sey isik yansimasi gibi bisey asil olay yukarisinda biseler yapiyo dedin ya iste o asil olay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…