İki tane psikopat adam iki gecedir ellerinde fenerle çatıda

biri baya bi yayilmis yalniz :44: dikkatimi cekense karsi binalar gecenin bu satinde isil isil millet uyumuyo tr de, burda in cin top oynuyo bile

buarada heycandan tirnaklarimi yemisim yeni fark ettim :18:

Polisii nden aramiyosunuz yaa arayin anlatin siz arayamiyosaniz babaniz arasin durumu anlatsin gelsin baksin polis bisey cikmazsada dersiniz gece gece korktum o yuzden aradim sizi diye problem ne yani ? :KK47:

eşim kahkahalarıma dayanamadı konuyu satır satır okudu. salak adamlar muhtemelen tesisatı kurmuş esrarla kafa çekme derdindelerdir dedi:KK52: apartman çatısından başka bi yer bulamamışlar polisi niye aramıyolarmış diye bi de bana sordu:)

kuzum sen gotoları görmedn sanırım ilk defa kk da bu kadar gerçekçi kanıtlarıyla sunulan konu görüorum ya geyiğe ya da hiçbir başlığa uymayan bölüme falan taşısalarda rahat rahat makara kukara yapsak bütün kızlar toplanmışken

evet yaa herkes burda, muhabbet ederiz sahura kadar :KK64:

saklanacak bi durum olsaydı bu kadar deşifre olmazlardı sizinde onları farkettiğini görünce apar topar giderlerdi korkacak bi durum yok bence asyiş belkemal :KK24:

kızlar ben yatıyorum kalıp okumak isterdim yorumlarınızı ama çok uykum var:KK50:
yarın sabah bakacağım delil bırakmışlar mı geride diye, dürbün de var evde iyice bir gözetlerim röntgenciye döndüm ama olsun:p şişeleri de çekip koyacağım şimdi görünmüyorlar çünkü. ve yarın mutlaka görevliye sorup öğreneceğim size de haber veririm mutlaka. meraktan çatlıyorum:)
haydi herkese iyi geceler :KK71:

pess bukadar heycandan sonra uyuyabilicen yani :KK37: neyse hadi git sabah erken kalk siseler ucmadan bari:KK5:

konunun geyiğe taşınması için konu sahibi talep etmesi gerekiomş tatlım bi etsende rahat rahat sohbet etsek toplanmışken sahura kadar harbiden yaa hadiiii uyuma önce taşıt :KK43:

:KK60: ekibe ne gerek var kendileri zaten bir ekip olmuşlar :KK60::KK60:
şaka bir yana komşular nasıl görmez bu adamları yaa ben onu anlamadım ışık çok belirgin görünüyor mutlaka biri müdahale eder ya da komşuların da bu adamlardan haberi vardır ses çıkarmıyorlardır :97: :KK1:
:KK52::KK52::KK52::KK52:belkide korktu onlardaaaa:18:
kızlar ben yatıyorum kalıp okumak isterdim yorumlarınızı ama çok uykum var:KK50:
yarın sabah bakacağım delil bırakmışlar mı geride diye, dürbün de var evde iyice bir gözetlerim röntgenciye döndüm ama olsun:p şişeleri de çekip koyacağım şimdi görünmüyorlar çünkü. ve yarın mutlaka görevliye sorup öğreneceğim size de haber veririm mutlaka. meraktan çatlıyorum:)
haydi herkese iyi geceler :KK71:

iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSIN...merakla beklioruz...:KK53:

iyi geceler herkeze çok enteresan bir olay
ben olsam bu kadar beklemezdim ortalığı ayağa kaldırırdım
iyi ve ya kötü ne yaptıkları çıksın ortaya
İbadet etseler belli olurdu herhalde
sizi rahatsız etmiş

bende cözemedim ama karanlik ve isikkk varrr :KK9::KK9::KK9:

canimmmm ne uyarisi yahuu kacirdimmiii :44:

valla madamiks geldi geyiğe dönmesin dedi :KK62: ama bence geyiğe taşısınlar bizde rahat rahat makara yapalımmmmm:KK64::KK64:

kizzzz bizim bi konu vardi cimcimem bilir bi patlama yapti bir günde 500 sayfa olduk minimum 40 hatun okuyodu :KK64: hep kapatildiiii maleseffff:78:

X