İki tane psikopat adam iki gecedir ellerinde fenerle çatıda

Ben Amerikada oturuyorum ister istemez goruyosun sahit oluyosun... Yani bunu yapan cok insan varki ben artik gorduklerime sasirmayi biraktim. En son sahilde guneslnirken gordum kizli erkekli 5 kisi cekiyolardi gizlice... polis molis yoktu kimsede sikayet etmedi bisi olmadi ama cocuk olmamasina dikkat ediyolar etraflarinda. Sonra nerde gordum baska yan komsum hep yapiyo kocasi kocamla ayni yerde calisir ama kiz kes iste,kocasi yapmaz askeriyede esi...Sonra baska ne gordum .... agri kesici haplari ezip burnuna cekenleri gordum ya burda yuksek uyusturucu kullanimi cok yazik:KK43: Bu pet siseli esrar icmelerinide yan komsuda kizdan gormustum. Hic denemem bile ama koskoca insanlar yapma etme desen sanane diycekler mecbur bu insanlarla merhabalasiyoruz. Zaten kafasi hep yuksek ruh gibi bisi iste zarari kendine
anlatim sekliniz ne kadar seker sanki karsilikli muhabbet edioz gibi diosun ya baska nerde gordummm:97::KK60::KK60:ewet yapma desen sanane derler...:KK19:

bende siseleri getireyimmm sende kilim getirr:KK52::KK52::KK52::KK52:

bende kuşş beslediklerini düşünüyorum ..namaz kılmalarıda normal bi durum(kılmak istedikten sonra heryerde kılınır)...fener aydınlanmak için adamın eğilip kalkması rüku secde.....
su şişelerini de çözünce sırlar kapısı aralanacak......:KK1:

haklısın tatlım bende çok iyi biliyorum nasıl bir duruma gelindiğini
hap ta sapıtıolar tamam ama
esrarda sarhoşluğun fazlası gibi bişi oluo
yani çatıdan düşme olmaz sadece sürekli gülüşürler ve acıkırlar
ama hapta halüsinasyonlar görüldüğü için çatıdan düşme olasılığı çoook yüksek

Cok dogru bir tespit hap speed, exctasy dedikleri sey genelde insanlari hizlandirir abuklastirir, cocainde oyle bunlar dans eder ama esrar cekenler eroin kullananlar boyle bi ablak gibi oluyo yerlerinden kalkamiyolar. Valla eroinde kullniyolarsa yazik cok yazik tup vs kullaniliyo o seylerde hic gormedim sahit olmadim ama turk filmlerinde gordum komik ama gercek:KK70: tuple limonla isitip enjekte ediyolar:KK70:DD belkide igneleri gomup sakliyolardir arkadas bisiler gomunuyo bunlar demisti

kazenlik durum yok gibi ama hiçç belli olmuyo onun sağı solu:82:keşke gelsede şu çatıdaki adamlara sarsa:KK60:bize sordugu gibi onlarada kimlik sorsa:KK1::KK1:

anaaaaam ilk is catilara baktim Allahimmm ben cok korkarim öyle islerdennn:KK30:

ama aklima sey takili ramazandayiz ya havada sicak acaba apartman sakinleri öyle sahura kadar catida havami aliyor :44: sasirdimmm

$299296_10150261733986741_709796740_8086207_817250_n.jpg $307747_10150261735386741_709796740_8086214_8263215_n.jpg

umarım becerebilmişimdir

yarıldım gülmekten kızlar yaa eşim acaip acaip bakıo yandan gecenin bu saatinde ne gülüosun delimidir nedir yaa dio :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

X