- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #58.901
Hacı ters günüme denk geldin yaaben senin bu triplerine gülmekten bayilcam az kalditatli tatli trip yapiyorsun
Ben sana beddua eder miyim hiiiccc(hep beddua etti )
Hakkaten7 ziyaretçi 6 üye seni dinliyoruz.. Koskoca kadın attığın triplere bak
Ah canım yaYa kulağım ağrıyor ama konuşmaktan değil aşırı yüksek sesle müzik dinlemekten =(
Daha kart olduğunu iddia edeli 2 dk olmadıHakkatenayrıca sensin koca kadın,ben çıtır cerezim
Hacı ters günüme denk geldin yaa
Ya sen ne zitlaşıyosun benleeeeeDaha kart olduğunu iddia edeli 2 dk olmadı
Ben sana beddua eder miyim hiiiccc(hep beddua etti )
Oyyy yerim seni cesmi siyahimmm beniiimmmmmnerdesin kız sen ne zamandır? Hiç sesin çıkmiyor? Ise mi girdin?
Sende onu tehdit et :)
Deli deliyi görünce sopasını saklar bilmiyon mu
İspiyoncu kısmı gerçek değil mibugünün yarinida varorda hesaplasiriz seninle ,senide kibledimmi tamamdir
ispiyonculugumu seviyorum
saka yapiyorum umarim gercek sanmazsin
pinkim ben kaciyorum cadilarin cadisi,yarin sabah erken kalkcam bittim yaögleye kadar uyku yok yarin bana
Daha kart olduğunu iddia edeli 2 dk olmadı
ağlayacaksan beni ara ben seni güldürürümYa sen ne zitlaşıyosun benleeeeebugün idare et ne var sanki kafami bozma ararım telefonda böğüre böğüre ağlarım görürsün gününü
Kible birde forumdan tekme yiyim direk çıkarım boğaz koprusuneeebugünün yarinida varorda hesaplasiriz seninle ,senide kibledimmi tamamdir
ispiyonculugumu seviyorum
saka yapiyorum umarim gercek sanmazsin
pinkim ben kaciyorum cadilarin cadisi,yarin sabah erken kalkcam bittim yaögleye kadar uyku yok yarin bana
ben biliyorum ama süylememyok canım eve çıktım onun işleriyle uğraşıyordumeyvah güldüm yanlışlıkla
neyle tehdit etsem ağlamayı bırakır ki acaba
Ben senin böğürtünüde dinlerim, kahkahanı da gülüm benimYa sen ne zitlaşıyosun benleeeeebugün idare et ne var sanki kafami bozma ararım telefonda böğüre böğüre ağlarım görürsün gününü
kib lemeyleyok canım eve çıktım onun işleriyle uğraşıyordumeyvah güldüm yanlışlıkla
İspiyoncu kısmı gerçek değil miİspiyonladın ya beni kaç kere
Allah rahatlık versin, ev için kolay gelsin.. yarın gel gene özletme kendini
Hayırlı olsun yeni evin canimm,yerlestin mı peki? Tamam gül hadi yapalımyok canım eve çıktım onun işleriyle uğraşıyordumeyvah güldüm yanlışlıkla
Tatlimm benim yaaaaağlayacaksan beni ara ben seni güldürürüm
Kible birde forumdan tekme yiyim direk çıkarım boğaz koprusuneeemutlu olacak misin heeeee,o zaman mutlu olacak miisiiinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?