- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #58.881
telefondayımmmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynisindan istiyorum bende![]()
Offff çok mutevazisintuttu frutti kalbimiiiii, ezdi üstünü cignediiiiiiii. Zaaaamanlann geçer dediiii, zaaamanlannn,zamaaanlaaannn
![]()
26,5yasin kac ?
Sen niye ağlıyon be.. Sende hep gül, hepimiz gülelim :)) Sen rabia yı tanıyormusun? Bizimle yaşıtHe ben agliyim yani![]()
Kapat şu telefonuuu azcık benle ilgilennnntelefondayımmmmmm
Ne citiri kız, kıtır kıtırım bençıtıra bakııın![]()
Siz uymayın ona.. Arkanızda ben varım, gülüyoruz artıkkızdı bize ağlayın dedi
![]()
Ben daha büyüğüm kendimi balkondan mı atayımNe citiri kız, kıtır kıtırım ben![]()
Sen git baska topiklerde kız düşür kendine,ben aglayayim burda tek başımaSen niye ağlıyon be.. Sende hep gül, hepimiz gülelim :)) Sen rabia yı tanıyormusun? Bizimle yaşıtTam kafa dengidir, sohbeti muhabbeti 10 numara
![]()
Kapat şu telefonuuu azcık benle ilgilennnn![]()
7 ziyaretçi 6 üye seni dinliyoruz.. Koskoca kadın attığın triplere bakSen git baska topiklerde kız düşür kendine,ben aglayayim burda tek başıma![]()
Sağol canım,Allah razı olsun... bakma şimdiki halime,hep böyle değilim. Bazen gelip gidiyor banadaha cok gencsintakma kafana birsey hersey olucagia varir ,istedigini elde edene kadar savas gücün bitsede savasmayi birakma
acilari yasayarak güclenirsin diye bir söz var
ALLAHIM herseyi gönlüne göre versin
Kapat şu telefonuuu azcık benle ilgilennnn![]()
Ben sana beddua eder miyim hiiicccBedduamı ettin kulağım ağrı girdi =D