- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #58.921
Gel mutlaka salim kafayla karsilayalim seni. Pasta,börek ikram edelim. Olmadı böylemerak etme mapusda seni yalniz birakmam aliskinim yani
iyi geceler yarin görüsürz kismetse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gel mutlaka salim kafayla karsilayalim seni. Pasta,börek ikram edelim. Olmadı böylemerak etme mapusda seni yalniz birakmam aliskinim yani
iyi geceler yarin görüsürz kismetse
Heeeee '' yüz verdik ayıya,geldi mıçtı haliya'' atasozundeki ayı ben miyimmmmBen senin böğürtünüde dinlerim, kahkahanı da gülüm benim
Sana fazla yüz verince duygusala bağlıyorsun, ondan zıtlaşıyorum
ben biliyorum ama süylemem
kib lemeyle
Şuan başına gelmesini istediği son şey o herhalde
Hayırlı olsun yeni evin canimm,yerlestin mı peki? Tamam gül hadi yapalım
Aşağı tükürsem sakal, yukarı tükürsem bıyık olayını yaşayan benimHeeeee '' yüz verdik ayıya,geldi mıçtı haliya'' atasozundeki ayı ben miyimmmm
ayy tv de hiçbirşey yok zaten,birşey kacirmiyosun üzülmeyerleştik canım da eksik çok işte, zamanla tamamlayacaz tv yok mesela, canım sıkılıyorrr
He tasdikliyosun bide aferin aferinAşağı tükürsem sakal, yukarı tükürsem bıyık olayını yaşayan benim
Maçlar var tamam mı orda Nazda maçcıayy tv de hiçbirşey yok zaten,birşey kacirmiyosun üzülme
Kız neyin var bugün bizi gıcık etmeye mı geldinMaçlar var tamam mı orda Nazda maçcı
Yalancı bir arkadaşın mı olsun isterdin?He tasdikliyosun bide aferin aferin
ayy tv de hiçbirşey yok zaten,birşey kacirmiyosun üzülme
Maçlar var tamam mı orda Nazda maçcı
O kadar çok çalıştım ki beynm sulandı, sancım da varKız neyin var bugün bizi gıcık etmeye mı geldin
Bence susYalancı bir arkadaşın mı olsun isterdin?
Tamam tamam tepinme hemen bugün yoktu şaka yaptım
ne maçı var yaaa
Belli oluyor hattaO kadar çok çalıştım ki beynm sulandı, sancım da var
Belli oluyor hatta
Gel mutlaka salim kafayla karsilayalim seni. Pasta,börek ikram edelim. Olmadı böyle
Evettt börek dedim iyi geceler,bekliyoruzz mutlaka gelbörekmi dedin yarin burdayim
iyi geceler kizlar
Benimki bana çikolata almış küçücük, dişimin kovuğuna yetmediAyyy canım yaaa
Evettt börek dedim iyi geceler,bekliyoruzz mutlaka gel
Hahah ben sana kocsmanindan alırım üzülmeBenimki bana çikolata almış küçücük, dişimin kovuğuna yetmedi
Tamam tamam tepinme hemen bugün yoktu şaka yaptım
Ama çabuk hallet kupa maçları elden gidecek
Dün bruma bir gol attı Böyle kaldım