- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #58.901
Hacı ters günüme denk geldin yaaben senin bu triplerine gülmekten bayilcam az kaldi tatli tatli trip yapiyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hacı ters günüme denk geldin yaaben senin bu triplerine gülmekten bayilcam az kaldi tatli tatli trip yapiyorsun
Ben sana beddua eder miyim hiiiccc (hep beddua etti )
Hakkaten ayrıca sensin koca kadın,ben çıtır cerezim7 ziyaretçi 6 üye seni dinliyoruz.. Koskoca kadın attığın triplere bak
Ah canım ya dinleme sende öyleYa kulağım ağrıyor ama konuşmaktan değil aşırı yüksek sesle müzik dinlemekten =(
Daha kart olduğunu iddia edeli 2 dk olmadıHakkaten ayrıca sensin koca kadın,ben çıtır cerezim
Hacı ters günüme denk geldin yaa
Ne citiri kız, kıtır kıtırım ben
Ya sen ne zitlaşıyosun benleeeee bugün idare et ne var sanki kafami bozma ararım telefonda böğüre böğüre ağlarım görürsün gününüDaha kart olduğunu iddia edeli 2 dk olmadı
Ben sana beddua eder miyim hiiiccc (hep beddua etti )
Oyyy yerim seni cesmi siyahimmm beniiimmmmm nerdesin kız sen ne zamandır? Hiç sesin çıkmiyor? Ise mi girdin?
Sende onu tehdit et :)
Deli deliyi görünce sopasını saklar bilmiyon mu
İspiyoncu kısmı gerçek değil mi İspiyonladın ya beni kaç kerebugünün yarinida var orda hesaplasiriz seninle ,senide kibledimmi tamamdir
ispiyonculugumu seviyorum
saka yapiyorum umarim gercek sanmazsin
pinkim ben kaciyorum cadilarin cadisi,yarin sabah erken kalkcam bittim ya ögleye kadar uyku yok yarin bana
Daha kart olduğunu iddia edeli 2 dk olmadı
ağlayacaksan beni ara ben seni güldürürümYa sen ne zitlaşıyosun benleeeee bugün idare et ne var sanki kafami bozma ararım telefonda böğüre böğüre ağlarım görürsün gününü
Kible birde forumdan tekme yiyim direk çıkarım boğaz koprusuneee mutlu olacak misin heeeee,o zaman mutlu olacak miisiiinnnnnbugünün yarinida var orda hesaplasiriz seninle ,senide kibledimmi tamamdir
ispiyonculugumu seviyorum
saka yapiyorum umarim gercek sanmazsin
pinkim ben kaciyorum cadilarin cadisi,yarin sabah erken kalkcam bittim ya ögleye kadar uyku yok yarin bana
ben biliyorum ama süylememyok canım eve çıktım onun işleriyle uğraşıyordum eyvah güldüm yanlışlıkla
neyle tehdit etsem ağlamayı bırakır ki acaba
Ben senin böğürtünüde dinlerim, kahkahanı da gülüm benimYa sen ne zitlaşıyosun benleeeee bugün idare et ne var sanki kafami bozma ararım telefonda böğüre böğüre ağlarım görürsün gününü
kib lemeyleyok canım eve çıktım onun işleriyle uğraşıyordum eyvah güldüm yanlışlıkla
İspiyoncu kısmı gerçek değil mi İspiyonladın ya beni kaç kere
Allah rahatlık versin, ev için kolay gelsin.. yarın gel gene özletme kendini
Hayırlı olsun yeni evin canimm,yerlestin mı peki? Tamam gül hadi yapalımyok canım eve çıktım onun işleriyle uğraşıyordum eyvah güldüm yanlışlıkla
Tatlimm benim yaaaaağlayacaksan beni ara ben seni güldürürüm
Kible birde forumdan tekme yiyim direk çıkarım boğaz koprusuneee mutlu olacak misin heeeee,o zaman mutlu olacak miisiiinnnnn