• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Yerinde olmak istemezdim:KK23: Maç izlemeden günün zevki mi çıkarmış:KK53:
Hele Konya daki maç kaçar mı:eek:

öyle deme yaaaa :mad::mad: beraber gitmeyi istediğim arkadaşım musait değilmiş bu haftasonu, ben de başkalarıyla gitmek istemedim. uefa maçları konyada oynanabilirmiş onları bekleyecez artık :110:
pazar günü izleyecem beşiktaş ımı o zamana kadar maç falan yok bana :110:

öyle deme yaaaa :mad::mad: beraber gitmeyi istediğim arkadaşım musait değilmiş bu haftasonu, ben de başkalarıyla gitmek istemedim. uefa maçları konyada oynanabilirmiş onları bekleyecez artık :110:
pazar günü izleyecem beşiktaş ımı o zamana kadar maç falan yok bana :110:
Ayy yazık sana:KK19:
Ben sana anlatırım artık Gökhan ın yarattığı harikaları, Kerimin çalımlarını, sosa nın muhteşem ortalarını, arkadaşlar bugünler için demi:-)
Yooo:KK61: ne dergisti ki iyi olayım :mad:
Harbim bak senin için nazı bunalıma soktum onu teselli et düzelirsin belki:KK70:

Ayy yazık sana:KK19:
Ben sana anlatırım artık Gökhan ın yarattığı harikaları, Kerimin çalımlarını, sosa nın muhteşem ortalarını, arkadaşlar bugünler için demi:-)

Harbim bak senin için nazı bunalıma soktum onu teselli et düzelirsin belki:KK70:

:63::63::63:

bugunku maçta sosa yokmuş bi kere :KK12: pazar akşamı da izleyecem beni kandıramazsın :63:

Bi liverpool dan korkunuyozdur:KK53:
O değil de bizim 4 4 yedğimiz maçlardan sonraki geyikleri gördün mü:-) Beşiktaşın peşin aldığını Gs ye taksitle verdiler demişler:rolleyes::rolleyes:

çok geyik dönüyor o maçlarla ilgili yaa :KK53:

ben arsenal maçından sonra söylenenlere komuştum. twitter de gs li bikaç kişi, arsenali destekleyen şeyler yazmışlar beşiktaş maçından önce, gs sonradan fark yiyince Allah duaları ancak kabul ediyor demişlerdi:KK70:

kesin en zor rakip gelecek bize gruptan çıkınca da :63:

Back