- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #58.461
Kahveler senden ama :)çektım bıle tesekkurler
Nee küfür müNe zaman napıyorsun desem yemek yiyo birde benim duvarıma girip küfür ediyor çıkıyor ayıp yaaaaaa pinkoşumazarlayın şunu
Aman oy alsam nolur 2014 e damga vursam nolurHaklisin :) oylamada oksuz yetim kalma diye 1 oy benden aldiginla idare et
gitcem yicem birazdan hıh hem bir daha tükürcem duvarına : PNe zaman napıyorsun desem yemek yiyo birde benim duvarıma girip küfür ediyor çıkıyor ayıp yaaaaaa pinkoşumazarlayın şunu
Linklerle ediyo hemdeKahveler senden ama :)
Nee küfür mü
Çok ayıp.. Hiç yakışıyor mu kız kısmına
Kahveler senden ama :)
ne demek canım sadece kahve degıl herturlu ıcecegım mevcut sguk bıseylerde ıkram edebılırım :)
Nee küfür mü
Ondan miss gibi koktu buralarPembe pijamalarımı giydim saçlarımda dalgalı dalgalı
Yanaklarımda al al kıpkırmızı
Duştan çıktım da ondandır
Ay bir yıkanıyorum gıcır gıcır olunca suratım parlıyo
gitcem yicem birazdan hıh hem bir daha tükürcem duvarına : P
Yalan söylüyor sadece tükürdüm ben duvarınaKahveler senden ama :)
Nee küfür mü
Ondan miss gibi koktu buralar
ben yeni geldim kaçırdım sohbeti sanırım :)Bende yanlızca oturup sizinle lak lak yapıyorum :)
sen benim kokuma kurban ol ayol hıhne misi yahu luna pırtlamıştırteşekkür ederim pinkom
Yalan söylüyor sadece tükürdüm ben duvarına
Ben günde 1 tane kahve, geri kalanında çaycıyım, soğuklardan kolamı içtim bugünlükne demek canım sadece kahve degıl herturlu ıcecegım mevcut sguk bıseylerde ıkram edebılırım :)
sen benim kokuma kurban ol ayol hıhgül bahçesiyim mübarek
yolda tüküren dedeler gibi yapacam birazdanBalgam atmaya utanmıyor musun sen duvarıma he
Yalan söylüyor sadece tükürdüm ben duvarına
ne misi yahu luna pırtlamıştırteşekkür ederim pinkom
Ne güzel yiyorsunuz birbirinizi, çekirdek alıp sizi izleyeyimben yeni geldim kaçırdım sohbeti sanırım :)
ben kahveyı gun ortası ıcerım cayıda sabah kahvaltıda ıcersem ,yemeklerde ayran ıcerımm,ıyıyım tsekkur ederım sen nasılsın ,sozde bugun erken yatacaktım yattım ama uyutmadılar sagolsunlarBen günde 1 tane kahve, geri kalanında çaycıyım, soğuklardan kolamı içtim bugünlük
Napıyorsun nasılsın?
yolda tüküren dedeler gibi yapacam birazdan
deli deliyi bulunca ne yaparmış bilmiyom biz bunu yapıyoruz : DNe güzel yiyorsunuz birbirinizi, çekirdek alıp sizi izleyeyim
bir tabak bana da verir misin pinkomNe güzel yiyorsunuz birbirinizi, çekirdek alıp sizi izleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?