- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #58.481
VAYSSS iltifata bak heleSiyah gül siyah elmas gibisin zor bulunursun dostum !
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
VAYSSS iltifata bak heleSiyah gül siyah elmas gibisin zor bulunursun dostum !
normal değilim cidden değilimdeli deliyi bulunca ne yaparmış bilmiyom biz bunu yapıyoruz : D
Al benden de o kadar, saat 9 da uykum geldi uyusam mı dedim, sonra baktım enler açılıyor, kafamı kaldırdığımda 2 olmuştuben kahveyı gun ortası ıcerım cayıda sabah kahvaltıda ıcersem ,yemeklerde ayran ıcerımm,ıyıyım tsekkur ederım sen nasılsın ,sozde bugun erken yatacaktım yattım ama uyutmadılar sagolsunlar
sen çekirdek yiyemezsin çekirdek çok yağlıbir tabak bana da verir misin pinkom
hiç kocandan duydun mu sen böyle iltifatVAYSSS iltifata bak hele
başım ağrıyor kankanormal değilim cidden değilim
ay buda iyi değilim morelim bozuk gibi oldu haaa
ne yicem o zaman zaten şekersizlikten donuyorumsen çekirdek yiyemezsin çekirdek çok yağlı
Aman oy alsam nolur 2014 e damga vursam nolur al o bir oyunu da başka biriyle oyna
Ne demek gülüm, Hepsini veririmbir tabak bana da verir misin pinkom
ben saat 10 da gırdım yatagıma ama maalesef cok seslı bır apartmanda yasıyorum maalesefAl benden de o kadar, saat 9 da uykum geldi uyusam mı dedim, sonra baktım enler açılıyor, kafamı kaldırdığımda 2 olmuştu
Seni kim uyutmadı
bende öksürüyorum gıcık tutuyor boğulcak gibi oluyorum..başım ağrıyor kanka
Şu kıza oy verinTriplere bak
çekirdek veren avuçlarını öpeyim..:)Ne demek gülüm, Hepsini veririm
YA BU DEVEYİ GÜT YA DA BU DİYARDAN GİT HACI YOK ÖYLE ŞEKER MEKERne yicem o zaman zaten şekersizlikten donuyorum
kendimi şeker komasına sokasım geliyor
tripcana çıktı zaten adımTriplere bak
Ha ondan diyorsun :) O bizde de var ya. Geçen sabah 7 de, Gerizekalıııı diye kadın çığırıyordu, ben var ya sırf uykum açılmasın diye konuşmaya üşeniyorum, millet kendini yırtıyorben saat 10 da gırdım yatagıma ama maalesef cok seslı bır apartmanda yasıyorum maalesef
Şu kıza oy verin
Görmek isteyen için varız, istemeyen için yokuzkimse var mi ?
Yemiyorum şeker falan ama canım istiyo..YA BU DEVEYİ GÜT YA DA BU DİYARDAN GİT HACI YOK ÖYLE ŞEKER MEKER