- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #58.501
Git uyu kız.. Senin 1 oyunamı kaldı, koskoca editörOy istemek serbest herhalde bu kategorilerde coook uykum var ben yatiyorum HERKEŞLERE IYI GECELER
Allah rahatlık versin çiçeğim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Git uyu kız.. Senin 1 oyunamı kaldı, koskoca editörOy istemek serbest herhalde bu kategorilerde coook uykum var ben yatiyorum HERKEŞLERE IYI GECELER
hepimiz varız ama görünmüyoruz hoşgeldin tivituukimse var mi ?
BENİM GAFADA YAŞ ONDAN MANYAK OLUYOZ BİZ BAKbende öksürüyorum gıcık tutuyor boğulcak gibi oluyorum..
saç kurutmazsam böyle olur
rüyanda tüm oylar sana verilsin oylar devrilsin üzerine cüüüüsOy istemek serbest herhalde bu kategorilerde coook uykum var ben yatiyorum HERKEŞLERE IYI GECELER
çekirdek veren avuçlarını öpeyim..:)
ben kolay uykuya dalarım ama cokta kolay uyanırım ,her apartmanda var sanırım boyle tıpler benım komsu çiğirsa iyi :)Ha ondan diyorsun :) O bizde de var ya. Geçen sabah 7 de, Gerizekalıııı diye kadın çığırıyordu, ben var ya sırf uykum açılmasın diye konuşmaya üşeniyorum, millet kendini yırtıyor
BENİM GAFADA YAŞ ONDAN MANYAK OLUYOZ BİZ BAK
Git uyu kız.. Senin 1 oyunamı kaldı, koskoca editör
Allah rahatlık versin çiçeğim
SAPIK VAR KAÇIN MARGA ERKEKMİŞ
Kulaklarını tıka başka şansın yok ki, eski binalar sorunlu malesef.. Ya yeni binaya taşınacaksın, yada çekeceksin, toplu yaşamın zorluğuben kolay uykuya dalarım ama cokta kolay uyanırım ,her apartmanda var sanırım boyle tıpler benım komsu çiğirsa iyi :)
YARIN Bİ ÖĞÜNDE UFAK Bİ KASEDE YERSİN CANIM KALORİYİ HESAPLAYARAK. İlla yememek zorunda değilsin bi kaç tane ye nefsin körelsinYemiyorum şeker falan ama canım istiyo..
cips yiyesim var
hosgordukkk kk eski kk degil anam kimse yokhepimiz varız ama görünmüyoruz hoşgeldin tivituu
1 oyumu geri alayim da oksuz yetim gibi kalsin oyle sifir sifir
Sagol cicegim bocegim arim balim petegim
o halde varsinizGörmek isteyen için varız, istemeyen için yokuz
YARIN Bİ ÖĞÜNDE UFAK Bİ KASEDE YERSİN CANIM KALORİYİ HESAPLAYARAK. İlla yememek zorunda değilsin bi kaç tane ye nefsin körelsin
evet canım kalanlar olanlar bunlar tivimmmmmm mangal yapıoz muhosgordukkk kk eski kk degil anam kimse yok
bina eskı degılkı 2009 yılında yapılan bına mutaahhıt duvarları ınce yapms :)Kulaklarını tıka başka şansın yok ki, eski binalar sorunlu malesef.. Ya yeni binaya taşınacaksın, yada çekeceksin, toplu yaşamın zorluğu
Benim canım acayip pasta istiyor ama pazartesi günü evlilik yıl dönümümüz var nasılsa yicem diye almıyorumNe yiyoruz ??
iyi giderdi heee :)evet canım kalanlar olanlar bunlar tivimmmmmm mangal yapıoz mu