- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #58.421
Müzik dinliyorum bende , yatıyorum ama uyuyamıyorum öyle bakınıyorum etrafa..Napalım canım, bakınıyorum öyle, sen napıyorsun?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Müzik dinliyorum bende , yatıyorum ama uyuyamıyorum öyle bakınıyorum etrafa..Napalım canım, bakınıyorum öyle, sen napıyorsun?
Napıyosunuz![]()
Ben çok yapıyorum bunu , her şeyde açık kalıyor telefonda tablette pc deMillet uyumaya giderken cikis yapip sayfayi tamamen kapatmadan gitmistir :) u
Kız seni ben aday gösterdim kih kih kötü mü etmişim en başarısız kk editörü seçtiler beniYazmadan duramam cok da oyun oynarımsen napiyosun
![]()
Süpürge sende kuzu, ben atlayayım arkanaMüzik dinliyorum bende , yatıyorum ama uyuyamıyorum öyle bakınıyorum etrafa..uçur beni pinkoşşş
![]()
ne başarısızı ya, o başarılı değilmiydiKız seni ben aday gösterdim kih kih kötü mü etmişim en başarısız kk editörü seçtiler beni![]()
bizi yazmamışlar unutmuşlar sonradan eklendik grevdeyim hahane başarısızı ya, o başarılı değilmiydi
Kız seni ben aday gösterdim kih kih kötü mü etmişim en başarısız kk editörü seçtiler beni![]()
Sen bana cadı mı demek istiyorsun alttan alttan hıSüpürge sende kuzu, ben atlayayım arkana![]()
yardımsever de de varım ben , ama sonradan eklendik küstüm oynamıyorumHangi kategoride gosterdin canim :) iyi etmissin sevindim ben :)
Ben sana oy verdim bi en caliskan uye anketinde :) bazilarinda oy kullanamiyorum cok zor :)
yazmadan duramayan kategorisine yazmıştım seniHangi kategoride gosterdin canim :) iyi etmissin sevindim ben :)
Ben sana oy verdim bi en caliskan uye anketinde :) bazilarinda oy kullanamiyorum cok zor :)
O dedigin anket en basarisiz miydi ben yanlis okudum sanirim
Ben çok yapıyorum bunu , her şeyde açık kalıyor telefonda tablette pc de![]()
yazmadan duramayan kategorisine yazmıştım seni![]()
Evet sen yazmadan duramazsın muihhSagol canim yazmadan duramam![]()
yardımsever de de varım ben , ama sonradan eklendik küstüm oynamıyorum![]()
editör kısmında varım üye kısmında değil bebeğim en yardımseber editör diye Allah kahretmesin seni hahahaOnu pinke vermistim ya burda geceleri az dinlemedi beniküsme yaa oy verdim sana ben baska ankette :)
2014 ün en çıtır üyesine seni yazmıştım ben hahaBeni niye yazmadın hı beni niye yazmadın hıı hain marga !!
Süpürgen vardı ama canımyardımsever de de varım ben , ama sonradan eklendik küstüm oynamıyorum![]()
editör kısmında varım üye kısmında değil bebeğim en yardımseber editör diye Allah kahretmesin seni hahaha![]()