- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #58.421
Müzik dinliyorum bende , yatıyorum ama uyuyamıyorum öyle bakınıyorum etrafa.. uçur beni pinkoşşşNapalım canım, bakınıyorum öyle, sen napıyorsun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Müzik dinliyorum bende , yatıyorum ama uyuyamıyorum öyle bakınıyorum etrafa.. uçur beni pinkoşşşNapalım canım, bakınıyorum öyle, sen napıyorsun?
Napıyosunuz
Ben çok yapıyorum bunu , her şeyde açık kalıyor telefonda tablette pc deMillet uyumaya giderken cikis yapip sayfayi tamamen kapatmadan gitmistir :) u
Kız seni ben aday gösterdim kih kih kötü mü etmişim en başarısız kk editörü seçtiler beniYazmadan duramam cok da oyun oynarım sen napiyosun
Süpürge sende kuzu, ben atlayayım arkanaMüzik dinliyorum bende , yatıyorum ama uyuyamıyorum öyle bakınıyorum etrafa.. uçur beni pinkoşşş
ne başarısızı ya, o başarılı değilmiydiKız seni ben aday gösterdim kih kih kötü mü etmişim en başarısız kk editörü seçtiler beni
bizi yazmamışlar unutmuşlar sonradan eklendik grevdeyim hahane başarısızı ya, o başarılı değilmiydi
Kız seni ben aday gösterdim kih kih kötü mü etmişim en başarısız kk editörü seçtiler beni
Sen bana cadı mı demek istiyorsun alttan alttan hı ya neden uyuyamıyorum ben ufSüpürge sende kuzu, ben atlayayım arkana
yardımsever de de varım ben , ama sonradan eklendik küstüm oynamıyorumHangi kategoride gosterdin canim :) iyi etmissin sevindim ben :)
Ben sana oy verdim bi en caliskan uye anketinde :) bazilarinda oy kullanamiyorum cok zor :)
yazmadan duramayan kategorisine yazmıştım seniHangi kategoride gosterdin canim :) iyi etmissin sevindim ben :)
Ben sana oy verdim bi en caliskan uye anketinde :) bazilarinda oy kullanamiyorum cok zor :)
O dedigin anket en basarisiz miydi ben yanlis okudum sanirim
Ben çok yapıyorum bunu , her şeyde açık kalıyor telefonda tablette pc de
yazmadan duramayan kategorisine yazmıştım seni
Evet sen yazmadan duramazsın muihhSagol canim yazmadan duramam
yardımsever de de varım ben , ama sonradan eklendik küstüm oynamıyorum
editör kısmında varım üye kısmında değil bebeğim en yardımseber editör diye Allah kahretmesin seni hahahaOnu pinke vermistim ya burda geceleri az dinlemedi beni küsme yaa oy verdim sana ben baska ankette :)
2014 ün en çıtır üyesine seni yazmıştım ben hahaBeni niye yazmadın hı beni niye yazmadın hıı hain marga !!
Süpürgen vardı ama canımyardımsever de de varım ben , ama sonradan eklendik küstüm oynamıyorum
editör kısmında varım üye kısmında değil bebeğim en yardımseber editör diye Allah kahretmesin seni hahaha